torsdag 29. april 2010

Verandaen klar for sol og sene kvelder :-)

I dag har jeg fått hjelp av min snille mor til å vaske verandaen :-) har satt på plass møbler og dekorert litt :-) Bordet dere ser skal snart på fargen NOSTALGI :-) en herlig grønnfarge som jeg har inni kjøkkenskap og på kjøkkenbordet mitt :-)

Min fine kurvstol savner en kompis...leter fortsatt etter en...saunfart finn og alt annet...men ikke noe hell enda.. Håper kompisen dukker opp iløpet av våren :-)
Kannen med engel som jeg kjøpte tidligere i år har fått plass ute :-) Ved siden av står en vakker rose i plast... enda :-) litt kaldt her ..så venter med ekte potterosene til gradene stiger ute :-) Men den er ikke så aller verst til å være i plast synes jeg :-)
Kjøpte denne fine knaggen på en koselig butikk på gjøvik i dag :-) Butikken heter Bruktboka :-) De har ett stort og flott utvalg av interiør :-)

Og ett par norgesglass har fått plass ute :-) Gleder meg til å tilbringe sene kvelder her ute på "porch'en" med tente lys,vin og gode venner...eller bare med min kjære og meg :-) Sier ikke nei takk til en god bok og en kopp te der ute heller jeg :-)


Ønsker dere alle en flott helg :-)


Klemmer ifra Alven

mandag 26. april 2010

Veske til nintendo ds :-)

Hei alle sammen :-) Da er det ny uke :-) Og her skinner solen i dag også :-) Nyter virkelig dagene nå! Endelig fått hentet hagemøblene våre fra der vi bodde før :-) Så i dag tror jeg at jeg skal male det hvite trebordet grønt :-) Har hvit benk og hvit kurvstol (ønsker meg en kurvstol til..så om noen har en å selge meg?? Gi beskjed!! ) Tror det kan bli fint med litt farger ute også :-)


Over her ser dere en av gavene som mitt tantebarn Linnea fikk i bursdag i går :-) Samme design som mobilvesken,men hakke større :-) Og denne kan henge rundt halsen eller over skulderen :-) Min eldste datter kom med en viktig observasjon som jeg ikke hadde tenkt på..."mamma...hvor skal man ha spillene?... du må sy lommer til de! Takk for tipset Tiril vennen :-) neste veske skal få lommer til spill :-) På baksiden kanskje :-) Når den er ferdig kommer den for salg på Eplabutikken min :-)

På lokket står det Linnea's DS :-)

Og måtte bare vise dere Tilda sitt nye innpakningspapir :-)Det er så fint synes jeg :-) Kunne faktisk tenkt meg å hatt en liten vegg med denne på toalettet....noen som har erfaring med å bruke papir med tapetlim på vegg? har også tenkt på at veggen skulle bli tapentsert av gamle aviser...men de gamle avisene jeg har er GAMLE...og synd å bruke de opp på en vegg...tenk om man flytter engang...da kan man liksom ikke ta med seg veggen akkurat :-) Ei vennine av meg kom med en god ide når hun var her sist :-) Lim litt avissider på en plate å ha en ramme utenpå :-) så blir det ett bilde og jeg kan ta det med meg om vi ikke skulle bo i dette huset mer :-) Smart! ikke sant :-) Og resultatet får dere forhåpentligvis snart :-)

Ønsker dere alle en flott ny uke :-)


Klemmer ifra Alven :-)

fredag 23. april 2010

Elefanten Ella :-)

Hei :-) Her skal dere få hilse på elefanten Ella :-) Snabelen ble kanskje litt liten og rar...men slik er det når jeg syr med mønster av en eller annen merkelig grunn...får alltid til finere resultat med mønstrene jeg har i hodet :-) rart med det..til hjelp for noen,men ikke for meg. Skal nok sy en "venn" til Ella :-) men med en større snabel ;-)
Til da får Ella selskap av en Tilda bamse jeg sydde for ett par år siden :-) de sitter i en gammel dukkevogn :-)

Ønsker dere en strående helg :-)

Ta vare på hverandre :-)


Klemmer ifra Alven

torsdag 22. april 2010

Torsdagsinnlegg :-)

Hei :-) Solen skinner og akkurat nå er livet herlig :-) Denne vakre bysten kjøpte jeg på auksjon 2 dag påske :-) Den skal visst egentlig stå på en søyle,men den var nok ødelagt...den fulgte hvertfall ikke med. Noen av dere som vet hvem det skal forestille...noen nevnte dronning...men hvem?
Denne søte lille vekkeklokken fikk jeg av min snille mor :-) den er ganske gammel og fra tyskland..
I går ble det sydd en ny brødpose :-) legger den ut for salg på Epla butikken min :-)


Ønsker dere alle en fantastisk dag :-)

klemmer ifra Alven

onsdag 21. april 2010

Ny mobilveske og tur til Riksen....

Hei :-) Vi var på riksen i går. For å finne ut av hva som er galt med skulder og nakken til Gabriel...da de i trondheim satte en diagnose, uten at det egentlig var noe "typisk" sprengel...Siden de var så usikre så ba jeg om at flere spesialister vurderte denne diagnosen..Gabriel var så tålmodig og flink :-) Stolt av han :-) Var mange leger som undersøkte han. Vi var der i nesten 5 timer...og han sov ikke hele dagen. Legene er enig i diagnosen hans nå...han har ryggmargsbrokk ,dette har jeg skrevet om før...og de er enige nå om at det i nakken og skulderen hans er noe som heter Sprengel deformity,en litt alvorlig grad av denne... også har han en mini skoliose i nakken...Om det blir operasjon av sprengel vet de ikke enda.. han utvikler seg heldigvis bra så langt :-) så da vil de vente..for all operasjon er jo en risiko..han har jo allerede vært igjennom en 7 timer lang komplisert operasjon av ryggmargsbrokket som 3 mnd gammel.. Vi har en sterk og god gutt :-) Så vi er heldige!!! blir mange år med ekstra bekymring..men ALT går :-) når man må.. Utrolig hvordan vi mennesker tilpasser oss det meste. Vi gleder oss hvertfall over at vi er så og si friske :-)

Laget en mobilveske til :-) Den første jeg laget ble solgt første dagen :-) Blir så glad av sånt :-) inspirerende for meg :-) Så i dag setter jeg meg på nytt foran symaskinen for å sy noe nytt :-)


Ønsker dere alle en super onsdag :-)


Klem

mandag 19. april 2010

Kjole til Alva,mobilveske,strandtur og loppis :-)

Hei :-) I helgen har vi gjort litt av hvert :-) Ville vise dere en kjole som jeg begynte på for en uke siden :-) den er til Alva :-) skal ha heklet liv og hvitt bomullsstoff på resten :-) tror det blir veldig fint :-) Har laget kombinasjonen liv i ullfilt og underdel i bomull for ett par år siden,men blir jo mer sommerlig og godt å ha på med heklet liv i bomullsgarn istede :-) Ble inspirert av en lekker tunika som min søster hadde kjøpt i Thailand.


Har designet (får vel kalle det det når jeg ikke bruker annet mønster enn mitt eget) meg en mobilveske :-) Etter inspirasjon fra en mobilveske som igjen min søster hadde kjøpt seg i thailand :-) lokket har borrelås. Legger den ut for salg på EPLA

Her ser dere størrelsen vedsiden av min mobil :-) Så er plass til Iphone som så mange har :-)

Her ser dere baksiden med ALVEN merke sydd på :-)


Tiril har hatt besøk av søskenbarnet sitt Oda i helgen :-) I går tok jeg med jentene på "skattejakt" langs MJØSA :-) som bare ligger 10 min gange fra der vi bor :-) Jeg skulle plukke drivved :-) Fant masse! så nå skal jeg igang med å lage ett par speil og rammer :-)
Ble litt romantisk underveis ;-) Ane + Ole :-) hihi :-)
Var på "mini"loppemarket på Stortorget på lørdag :-) Fikk dette fine JESUS bilde for en 100 lapp :-) Ikke verst :-)
Så nå har det fått plass på veggen :-)

Ønsker dere alle en fin uke :-) Ta vare på hverandre!

fredag 16. april 2010

Intervju med avis og ny veske :-)

Da en det helg :-) Og håper solen vil vare :-) Forrige uke ble jeg oppringt av en avis her i oppland,de ville lage en reportasje om blogging og bloggen min :-) Spennede og veldig gøy synes jeg :-) Var på intervju på onsdag og i går kom det fotograf hit å tok bilder :-) Gleder/gruer meg til å se bilder og reportasjen...mest gleder meg :-) Var en flink fotograf så håper bildene blir bra :-) De tror det kommer med neste lørdag :-) så løp å kjøp OPPLAND ARBEIDERBLAD da :-)


Over her ser dere min nyeste kreasjon på veskefronten :-) Ble fornøyd med langt lokk :-) Legger den ut for salg på EPLA :-)


Mobillomme inne i den :-) Og mørk rosa bomulls for.

Fronten :-) Alt er i 100 % LIN utenpå :-) Lokket er i tykk og fin DAMASK :-)

Baksiden med ALVEN merke :-)

Og har sydd med blomstersting rundt hele selen :-)


Ha en flott helg alle sammen :-)


mange klemmer ifra Alven

tirsdag 13. april 2010

Forandringen :-)

Her er forandringen jeg lovte dere i går :-) Har malt en vegg på stua i en støvete lilla farge :-) Ble veldig fornøyd :-) Skulle egentlig være tapet i lilla..men hadde ikke råd til det nå..tar det til sommern :-) da skal jeg ha Nina campbell tapet :-) Har allerede plukket ut den jeg vil ha :-) men det blir 2400 kr pluss lim... så valget falt på maling som bare kostet 240 kr :-) Og synes forandringen ble både stor og fin :-)
Her er sandkakeformene jeg fant på bruktbutikken i går :-) er 6 av hver form :-) Gleder meg til jul :-) for da skal jeg nok prøve meg på å lage noe pynt av dem :-) Skal også ha noen med telys i :-) Nå ligger de i ett Norges glass og pynter opp på kjøkkenet :-)

Ha en fortsatt fin uke alle sammen :-) Nyt solen og hverandre :-)

mandag 12. april 2010

Bruktkjøp og en utrolig fin forandring :-)

Kjøpte dette søte settet på bruktbutikk i dag :-) Og den broderte brikken under for tilsammen 20 kr??!! Akkurat samme sak gikk for 220 kr på en auksjon jeg var på for ikke lenge siden. Så man kan vel si jeg gjorde ett kupp :-) Kjøpte også mange fine sandkakeformer på bruktbutikken ,men bilde av dem forsvant her..og laster jeg det opp på nytt blir det feil rekkefølge på bildene :-(

Her ser dere fargen på forandringen ...... :-) følg med i morgen kveld :-) hihi :-) Da kommer det bilde av hva ;-) Og bilde av de flotte sandkakeformene kommer også på neste innlegg :-) Ha en god natt :-)

Klem ifra Alven :-)

fredag 9. april 2010

Barnerom :-)

Tenkte at jeg ville vise dere jentenes sitt soverom :-) Alt er ikke på plass enda... men her ser dere hvertfall litt av Alva sitt rom :-) Er veldig store rom her i huset,så mye plass for de små å boltre seg på :-) Delte derfor Alva sitt rom i to med forhenget dere ser her på bilde :-) Er sydd på små lilla sommerfugler på det :-)

Har malt to vegger i gammel rosa :-) Og på veggen henger herlige englebilder :-)

Her serveres det mye "mat" til både store og små :-) Alva elsker å "lage" mat . Og er en trofast følger på kjøkkenet når jeg skal lage mat også :-)
Så rommet for litt større jenter :-) Dette er Tiril sitt rom :-) Her ser dere "lese/kose" kroken hennes.
Også har hun arvet min gamle seng :-) tror denne var mitt første auksjonskjøp :-) Betalte 400 kr for den mener jeg å huske,da jeg var 16 år :-) Med en far som var en virkelig stor aukjsonselsker så har det blitt mange turer dit på meg opp igjennom årene :-)

Alle jenter trenger ett speil på rommet sitt :-) Under står dukkehuset som jeg laget til henne i julegave,skal vise dere det ordentlig senere :-)

Disse alvene er så vakre synes jeg :-)

Her er ett annet hus som Tiril laget sammen med ei snill dame som passet Tiril :-) man kan ta av taket og inni huset er det både bord,seng,tv og skap :-) Til og med små fjernkontrollholdere osv :-) Og på siden ser dere utedoen :-) som også har avtagbart tak :-) Utrolig hva man kan lage av papp :-)

Vårt soverom,gjesterommet og Gabriel sitt rom skal jeg vise dere etterhvert :-) Skal male vårt rom og gjesterommet snart. Men nå først skal jeg male en vegg på stua :-) Skulle egentlig ha tapet på den veggen...men det ble litt for dyrt for lommeboken min akkurat nå :-( Så det får vi gjøre senere :-) Maling gjør sikkert susen det også :-) Ønsker dere alle en riktig god helg :-) Ta vare på hverandre :-)

onsdag 7. april 2010

Ett av mandagens kjøp på auksjon :-) og 70 talls elefant :-)

Kjøpte dette fatet på auksjon på mandag :-) Synes det var så søtt og tenkte at det ble fint med litt "stasj" på :-) Gjorde ett par kjøp til,men de viser jeg senere :-)
Er av engelsk stengods :-) Og ligner litt på Egersund servise som jeg har :-)

Er den ikke søt :-) med ett litt annet stoff så blir den nok kjempefin :-) enda ett syprosjekt jeg gleder meg til å få tid til :-)

Ha en fortsatt fin uke alle sammen :-)

lørdag 3. april 2010

Nye mugger,gammelt og ande confit :-)

I dag var vi innom FRUENS VILJE :-) Som nevnt før : Min absolutte favorittbutikk blandt ALLE interiørbutikker jeg har vært innom :-) Hun har så mye fint den dama ! kunne kjøpt ALT der inne tror jeg :-) om jeg hadde hatt penger til det vel og merke :-) hehe :-) To flotte nye mugger ble med meg hjem :-) Den rosa og den lille lyse på det øverste bilde til venstre :-) Nederst ser dere min samling av MUGGER :-) Har nok litt dilla :-) Fruens vilje hadde ett par til jeg kunne tenkt meg også :-)
Her en en gammel kasse fra LILLEHAMMER MARGARINFABRIKK :-) Fyllt med gamle flasker :-) mest gamle MELKE flasker :-)

På skjærtorsdag stod ANDE CONFIT på menyen :- ) Jeg har ikke laget det før ,men det ble godt :-) men litt for fett etter min smak...så neste gang vi skal ha AND så blir det til at jeg steker det i stekepose og ikke koker det i fett :-)

Ha en flott påskeaften :-) Kos dere masse :-) Lammelåret ligger til langtidsteking i ovnen :-) Gleder oss,nam nam :-)