fredag 29. oktober 2010

Hvordan fjernkontrollholderen fungerer og en kjole :-)

Hei :-) Ville vise dere hvordan fjornkontrollholderen skal være. Den henger over armlene og under puta,slik at den sitter godt :-) Det er fire lommer foran. Plass til fire fjernkontroller :-) Veldig praktisk og dekorativt synes jeg :-) Disse solgte jeg mange av i starten når jeg hadde nettbutikk,burde kanskje lage noen nye for salg :-) Har ikke laget de på over ett år...
Måtte bare ta med ett sovebilde av valpene og mamman :-) Skikkelig avslappet :-) Særlig Orlando :-) Vil dere se flere bilder av valpene så gå inn på Tibbebloggen min :-)
Her ser der en kjole jeg sydde for ett par uker siden til en kunde :-) Den har bryst av ull og kjole i bomull i linimitasjon,heklet en blomst og sydd på perle :-) Åpning med knapp på ryggen :-) Tiril ønsker seg og en slik,men har ett annet kjoleprosjekt på gang til begge jentene :-) Dere får en smakebit av det ved neste innlegg :-)

En gledes nyhet som jeg må dele med dere :-) Den 27 oktober kom det ei herlig lita SNUPPE til verden :-) :-) Jeg har blitt TANTE igjen :-) Gleder meg sååå til vi skal møte det nye familiemedlemmet :-) Gratulere så masse til Marius,Maria og Mats :-)


Ta vare på hverandre :-)

Mange klemmer ifra Alven

torsdag 21. oktober 2010

Vakre gamle bilder!

Hei :-) Vil vise dere noen gamle,vakre bilder som jeg har fått av min snille mor :-) Over her ser dere kongefamilien :-) Kong Olav,Kronprinsesse Martha med barna Kong Harald og prinsesse Ragnhild :-)
Dette er litt ødelagt desverre...men det er bilde av Grunnlovsforsamlingen på Eidsvoll 1814 :-)

Har laget fjernkontrollholder i lin :-) Dette er en gave,så håper han som skal få den ikke leser dette på ett par dager :-) Har igjen å stryke den ser jeg men :-)

I desember skal jeg ha en GIVE AWAY :-) For å feire at BLOGGEN har blitt 3 ÅR :-) Så følg med :-)

Ønsker dere alle en flott helg :-)

Valpene er nå 6 uker :-) Gå inn å se de på Tibbebloggen :-)


Ta vare på hverandre!

Mange klemmer ifra Alven

mandag 18. oktober 2010

Ny uke :-)

Da var helgen over :-) Er rimelig sliten nå,har hatt gjester torsdag,fredag,lørdags formiddag,lørdags ettermiddag og søndag :-) Men det har også vært veldig koselig med så mye besøk :-) :-) Over her ser dere bløtkaken fra i går :-) Prøvde en ny vri,med bare marsipan rundt kanten,har strødd knust daim oppe på kremen :-) Banan,hjemmelaget jordbærsyltetøy og vaniljekrem inni :-) Den ble veldig populær :-)

Ei strålende fornøyd jente :-)

Nå er det bare to hunder igjen :-) Og det er to gutter :-) Her ser dere Orlando (han med leppespalte) han er så utrolig søt og liten :-) veier 450 g nå,så det går oppover :-) han er så livlig og rask på labben at jeg er ikke bekymret for at det skulle være noe mer galt med han :-) Han er bare en miniatyr av rasen Tibetansk spaniel :-) Så den som får han er heldig :-) For han er virkelig unik :-) Skulle gjerne beholdt han selv,men med en hannhund til og planen her i huset er å drive litt smått med oppdrett,er det best å ikke ta noen sjanser på innavl :-) Er dere intressert i å kjøpe han eller han andre flotte hannhunden jeg har igjen,så ta kontakt med meg på mail ane-ole@hotmail.com :-) de er leveringsklare om bare 2,5 uke :-) rettere sagt 5 november :-)

Sikkert mange av dere som lurer på hvordan det går med Gabriel. Her kommer en liten oppdattering : For de som ikke vet så er Gabriel født med ryggmargsbrokk (Spina befida occulta) Heldigvis ikke en av de alvorligste formene for det. Etter ahn ble født oppdaget jeg at noe var galt med skulderen og nakken hans også...etter mye venting (over 1 år) og undersøkelser både i oslo og trondheim har nå legene blitt enige om at han har noe som heter sprengel deformety ( deformasjon av skulderblad) Han har også en sammenvoksning av skulderblad og nakke,noe som gjør at han har en liten scoliose i nakken. De har også satt diagnosen klippel feil syndrom ( det er blandt annet sammenvoksning av nakkevirvler)
Han har også noe en lege kalte ett fenomen som heter geografisk tunge... Det er som dere skjønner mye...
MEN og det er ett stort men.. Til tross for ALLE diagnosene,ser han og utvikler han seg som en normal unge :-) :-) noe vi er kjempeglade for!!! Mange leger forberedet oss på det verste...og bra er jo det.,... for innen alle disse diagnosene er det STORE variasjoner..ingen er like...det er jo både bra og dumt...for skulle gjerne VISST mer om framtiden..og hvordan ting blir osv. Ryggmargsbrokken ble operert da han var 3 mnd,og den var vellykket :-) Ingen nerveskader :-) Men nervetrådene kan tjore seg fast,så lenge det er ett arr/sår..Man må vel regne med at det kan skje..men man vet ikke sikkert. Sammenvoksningen skal de også kanskje operere,men det vil de vente med til han er over 2 år.

En herlig,tilsynelatende frisk og VELDIG aktiv gutt :-) På tross av at legene var mer negative i sine framtidsutsikter :-)


Ønsker dere en flott ny uke :-) Nyt høsten nå før vintern er her :-) Og ta vare på hverandre :-)


Klemmer ifra Alven

torsdag 14. oktober 2010

Tenk hele 9 år :-)

Gratulere med dagen store veslejenta mi :-) :-) :-) Tenk at du er blitt 9 år?? :-) På bilde over er fra i dag tidlig da du ble vekket med kanelbolle,pakke og sang :-) Litt trøtt,men veldig blid og fornøyd :-) Som du stort sett er :-) Ei aller tiders storesøster og datter :-)
Her ligger du inni mammas mage :-) Tror jeg er ca 33 uker på vei her :-) Litt dårlig kvalitet,men det er fordi jeg har tatt bilde av bilde...
Nydelige jenta mi :-) Ser litt skeptisk ut kanskje ;-)
Dette er takkekortbilde fra navnedagen din :-) Sitter i en gammel vogn med kjole og lue,laget av meg :-)
Her er bestefar og deg :-)

Og her har du sovnet i mormor sitt fang på din første julaften :-)

Håper dagen i dag blir strålende :-) Vi skal kose oss med kake, pakker og besøk av farmor :-) Og i morgen kommer mormor også er det barnebursdag med 13 unger,lørdag feiring med "ste"besteforeldre og "ste" oldemor :-) Og søndag kommer tanter,onkler og søskenbarn :-) Så her blir det feiring 4 dager til ende :-) Tror ikke det gjør Tiril noe akkurat :-) Vi skal koooose oss :-)
Håper dere også har noe å se fram til i helgen :-)

Ønsker dere en flott dag alle mann :-)

Mange klemmer ifra Alven

lørdag 9. oktober 2010

Hjerter og mønster :-)

Hei !

I går laget jeg dette hjerte :-) Var på bruktbutikk på torsdag og kjøpte noen fine gamle blonder som jeg har sydd på hjerte :-) Skal lage noen hjerter i hvitt i dag :-)

Var hos min mor her om dagen å fikk en perm med gamle mønster :-) blandt annet noen søte barneklær :-) Kjolen til høyre har stor variasjon :-) som dere ser kan den brukes på 6 forskjellige måter :-) Den sydde min mor til seg selv på 70 tallet :-) Jeg har veldig lyst til å sy en til meg selv også :-) men i svart :-) Og etter jeg har tatt av meg kiloene etter de to siste svangerskapene...... har gått tregt :-( men er på vei nedover nå og det føles godt :-) :-)

Og to nye kubbelys har det blitt :-) med juleengel fra sagene :-)

Ønsker dere alle en flott høsthelg :-) Uken som kommer blir det bursdag her i huset :-) eldstejenta blir 9 år :-) Så da blir det feiring torsdag,fredag,lørdag og søndag :-) bake,bake,bake....

Ta vare på de du er glad i :-)

Klemmer ifra Alven




fredag 1. oktober 2010

Helgeinnlegg :-)

Var innom BRUKTBOKA på gjøvik i går og da ble jeg fristet til å kjøpe litt nytt fra GREENGATE :-) Her ser dere to dessertboller/skåler :-)
Og to nye latte kopper :-) Nå har jeg 12 kopper (6 forkjellige mønster) Så nå får jeg begynne å spare på askjettene som hører til :-)
Vet ikke om jeg vist dere disse herlige gamle koppene før,men viser de igjen :-) "FAR" og...

"TJUKKEN" :-)

Og til slutt noen nye kort som jeg har printet ut :-) Disse er på str med tags,så kan vel kanskje ikke kalles kort... men synes de er søte og fine som små :-) Laget bildene "gamle" med ett redigeringsprogram som heter PHOTOSCAPE :-)


Ønsker dere alle en strålende helg :-)
Ta vare på hverandre!

Mange klemmer ifra Alven