søndag 28. august 2011

Søndagsinnlegg :-)

Håper alle har en flott søndag :-) Det har vært innlandsmarked  her jeg bor og da kom jeg over denne lampefoten :-) Synes den var så stilig!! Lampeskjermen hadde jeg fra før :-)
Har ett veeeldig spennende prosjekt på gang ;-) Som jeg skal dele med dere når alt er på plass. Åpner også opp en egen blogg for dette.... Dette er en del av en drøm jeg har hatt lenge :-) Og nå skjer det altså :-) Gleder meg masse til å dele det med dere snart :-)

Ønsker dere alle en flott ny uke :-) Jeg gleder meg litt til uka er over egentlig,for Tiriljenta mi skal være med farmora si til Hellas...jeg og ungene er veldig skjeldent borte fra hverandre... Men vet hun kommer til å kose seg maks :-) :-) Og det hjelper masse på savnet.

Ta vare på hverandre!

Mange klemmer fra Alven :-)



mandag 22. august 2011

I helgen kom kreativiteten over meg :-)

 Hei :-) Håper dere alle har hatt en flott helg! Her ble det kreativitet og lang sykkeltur :-) I regnet,men det var bare deilig :-) Ekstra godt å komme hjem igjen da! Min gamle ektorpstol har fått "nytt" trekk. Har to hvite,men farget det ene grått. Synes grått og lilla går godt sammen :-)

Ny veske med FARGER :-) Herlig å jobbe med farger :-)

 Og en i rosa lin :-)

Fredag lagde jeg hjemmelagede vårruller :-) De er utrolig mye bedre en kjøperuller!! Kan ikke sammenlignes egentlig. Og de er veldig populære blandt både store og små her i huset :-)


Ønsker dere en flott ny uke :-)

Ta vare på hverandre!

Klemmer ifra Alven

torsdag 18. august 2011

Kjøkkenet har fått ny farge :-)

 Hei :-) I helgen fikk kjøkkenet en ny farge :-) Sval sjø heter den. Hadde nok ønsket den en anelse mer grønn men det får bli neste gang jeg får ilden over meg.. Den er ikke så babyblå som den ser ut på øverste bilde,men ville vise dere hvor bra kokeboken passet med veggen :-)
Nytt skap fra Ikea,Billy :-) Har igjen å montere de siste glassdørene øverst til venstre som dere ser, men de skal opp i kveld :-) Deilig med enda mer skap plass :-)Her ser dere mer hvordan fargen ble :-)


Skapet i midten her skal få tavlemaling :-) Tror det blir fint :-)

Ønsker dere en flott helg :-) Ta vare på hverandre!

Mange klemmer ifra Alven

lørdag 13. august 2011

Romantisk pute og ommøblering :-)

 Etter Ikea tur ble det en ny pute. De hadde nemlig rosafarget linstoff der :-) Skal sy en veske av det også tenkte jeg :-) Det rosemønstrete stoffet kjøpte jeg når vi var på ferie i sommer..just love it :-)

 Den engelske blonden har jeg latt ligge i sterk kaffe for deretter å vaske den :-) Så nå ser den gammel ut :-)
 Ble litt ommøblering etter Ikeaturen også :-) For på kjøkkenet står det nå to Billyhyller med glassskap :-) Bilde kommer! Så spisestuen fikk en makeover :-)

Fiskekassen som jeg fant på gjennvinningen har blitt lilla og fungere nå som enda en kasse jeg kan ha interiørblad i  (begynner å bli en god del etter så mange år med interiørinteresse) Har også malt ett gammelt bord som nå er stuebord med lilla blank topp :-) Bilde kommer av den også :-)
Er veldig spent på uken som kommer :-) Skal på jobbintervju :-) :-) på en butikk som jeg leeenge har drømt om at skal komme i vårt nærmiljø  :-) Navnet på den røper jeg etter intervjuvet :-) Men kan si såpass at den butikken står for noe helt utmerket!! Både når det gjelder innhold og hva de jobber for :-) En bedre verden :-)

Ønsker dere alle en fantastisk helg :-) Ta vare på de du er glad i :-)

Mange klemmer ifra Alven

tirsdag 9. august 2011

Noen ganger treffer det deg rett i hjertet...

Innerst i en tilhenger på brukt og antikk messen på Biri travbane i helgen stod dette maleriet.. Med en gang jeg så det visste jeg at dette måtte bli mitt! Vakkert motiv,vakre farger,elsker utrykket og det er ett gammelt oljemaleri med gammel ramme :-) Bare elsker det!!! Deilig å hvile øynene på noe så vakkert :-)

Er fortsatt i litt dvalemodus når det gjelder blogging kjenner jeg..Er nok litt syklingen min som har overtatt bloggtiden...Sykler hver dag nå og det føles herlig hvor fort man blir i bedre form :-) Men når kveldene blir mørkere kommer nok kreativiteten og bloggingen tilbake :-) Sykling er godt for kroppen og kreativ jobbing er godt for sjelen :-)


Og til Christin...kjære anonym ;-) Igjen takk!

Ønsker dere alle en flott ny uke :-)

Mange klemmer ifra Alven

mandag 1. august 2011

Garasjesalg! Potetkasse blir vedkasse :-)

 I helgen har det vært garasjesalg her jeg bor :-) Og det liker vi :-)  Disse fine krukkene bare måtte jeg kjøpe! Og dere vil ikke tro prisen :-) 50 kr for ALLE!!!!!
 Sausnebb,stor bolle og serveringsfat fra Stavangerflint :-) Kjempesøtt!!
 Søtt lite brett med broderte roser :-)


Fikk ett par potetkasser av svigers :-)
En skal få bli i "orginalen" med pledd oppe i. Og den andre......

Ble en vedkasse i hvit :-) Har ikke fyllt den opp med ved enda for her er det heldigvis altfor varmt til at man trenger å fyre :-)

Ellers nytes dagene på den nye sykkelen som jeg fikk av samboern forrige uke :-) Har hatt både fjelltur og tre turer på stranda siden torsdag :-) Deilig å være i gang med litt daglig trening :-)

Håper dere nyter finværet og varmen :-) Krysser fingrene for at det varer en stund :-)
Ta vare på hverandre!!

Mange klemmer ifra Alven