fredag 30. januar 2015

Litt gang og litt stue :-)


Hei :-) Vil vise dere gangen min igjen. Små forandringer ,men ikke store. Synes det er fint å vise fram koftene mine så de henger som pynt samtidig som de er i bruk :-)


 



En vegg på stua :-)  Fornøyd med denne veggen :-) Kommer ikke så godt fram at det er gullmønster i tapetet men det er det :-)



Nydelige figurer :-) De symboliserer de 3 herlige barna mine :-)

Ønsker dere en flott helg :-)
Ta vare på alle vakre øyeblikk :-)

Mange klemmer ifra Alven

fredag 23. januar 2015

Pjoning :-)


Nå har jeg pjonet votter til minstemann :-)  Og slik ble resultatet :-) har ikke brukt oppskrift denne gangen heller .-) men det ser ut til å gå greit alikevel :-)


Ble fornøyde både jeg og Gabriel  :-)


Pulsvarmere til eldstejenta :-)



Det som er fint med pulsvarmere er at er du varm på pulsen blir du varmere i hele kroppen :-) nesten magisk :-)


Minstejenta sine pulsvarmere :-) og hun fikk velge farge selv :-) grå lilla og offwhite :-)

 
Pjoneteknikken gjør at det holdes ekstra godt på varmen. Ble brukt i vikingtiden blant annet på lik linje med nålebinding :-) artig å ta i bruk gamle gode teknikker innen håndarbeid synes jeg :-)


Ønsker dere en flott helg og ny uke :-)

Ta vare på hverandre og øyeblikkene :-)

Mange klemmer ifra Alven :-)

mandag 5. januar 2015

Slipt ned spisestuebordet :-)



Godt nytt år :-) Har ikke vært inne her på noen uker og så at mange bilder fra bloggen er borte :-( hvordan kan det skje?? Har heldigvis alle bilder fra siste årene lagret på harddisk..men jeg får jo ikke lagt de inn igjen her..ja ja.. Da får jeg bli flinkere til å lage nye og flere innlegg da :-) Har noen av dere opplevd det samme?

Ville vise dere spisestuebordet mitt som jeg har slipt ned malingen på :-) den skal få en runde til men det tar jeg til sommern :-) av nå ny erfaring skal jeg aldri mer slipe ned maling innendørs mer ;-) tror jeg hadde hvitt malingstøv i alle krinker og kroker på spisestua..hehe :-)  Men man lærer så lenge man lever ;-) Vil ha bort mer av av malingen.. men det skal sitte igjen litt slik at det ser slitt ut :-)

Håper 2015 blir et godt år,med masse nye gode minner og putte i hjerte :-)
Ta vare på hverandre og nyt øyeblikkene :-)

Mange klemmer ifra Alven