fredag 15. august 2014

På tide med ett innlegg igjen kanskje ;-)


Hei igjen :-) veldig lenge siden forrige innlegg! men her kommer ett lite innlegg igjen hvertfall :-) skal ikke love at jeg  kommer til å blogge mye framover men skal blogge litt :-)
Har kjøpt "fliser" i stålplater på Skafferiet :-) Veldig koselig plass for øvrig og anbefaler alle å ta turen dit :-)Her har jeg fått de opp bak stekeovnen :-) Funka fint som "fliser" :-) Har lyst å ha de over oppvaskbenken også..men da må jeg dele de...så det prosjektet må nok vente litt.Hatt mange fine turer i sommer :-) og i år er det masse bergmynte å plukke :-) hele huset lukter deilig urter nå når de henger oppe til tørk :-)

Ønsker dere alle en flott kommende høst..henger fortsatt på at det er litt sommer ;-) håper på enda noen svømmeturer i Mjøsa og oppi Bakkern som vi kaller en vakker plass her vi bor :-)

Ta vare på hverandre og deg selv <3 p="">
Mange klemmer ifra Alven :-)

1 kommentar:

Mellom Himmel og Jordbær sa...

Hei!
Kjekt å se deg igjen. Koselig at du iallfall stikker innom av og til :)Kjøkkenet ditt er blitt veldig koselig, ser det fra tidligere innlegg.
Ønsker deg også en fin helg og høst. Her har vi hatt noen dager med skikkelig høst og regn, men nå ser det ut for at vi skal få noen fine dager igjen :)
Hilsen fra Anette