tirsdag 16. desember 2008

Litt nytt :-) og lappeteppe til lillegutt :-)

Hei alle sammen :-) var på gjenbruket her om dagen :-) fant endelig gammelt LØVE glass :-)
Den har jeg fyllt med pepperkaker :-)

Har og kjøpt meg GREENGATE fløtemugge :-) Synes denne var utrolig søt :-) Ønsker meg forskjellige mønster egentlig i greengate :-) Artig å blande litt :-) Kjøpte denne hos FRUEN'S VILJE :-) Liker navnet på den butikken må jeg si :-)

Her er ett av lappeteppene til lillegutt :-) ikke helt ferdg enda men....Litt uvant med grønt...Har nesten ingenting i grønt og har vel aldri laget noe i grønt heller...Skal sy ett i blått også :-) Er vant med rosa,lilla og hvit..sånn er det når man bare har hatt jenter :-) Artig med en forandring :-) og man må faktisk omstille seg litt når man går i butikker..jeg kan faktisk se på gutteklær :-)


Har hatt noen klippekort liggende ett år nå..som jeg fikk av min mor :-) Hun hadde kjøpt de i gamle byen i fredrikstad :-) Så nå er de ferdige og har fått blondebånd som oppheng :-) synes de ble veldig fine :-) Og de er i papp :-)Ha en fin dag alle sammen :-) Jeg skal leke nisse i dag :-) Møte vennine å levere pakker :-)

10 kommentarer:

Tove E sa...

Heia!
Nydelig teppe og fine engler.
Bloggen din er så fin, ha en morsom "nisse" dag;0)

Anna Lisa sa...

Koselige krukker med noko godt oppi :)
Teppet er nydelig!!
Flink du er.
Klem

Ida sa...

Heisann vennen! SÅ nydelig teppe! Utrolig flotte grønnfarger du har valgt ! Morsomt med omstillingen - ettersom jeg foreløpig bare har erfaringer med gutter - så har jeg sjelden beveget meg bort mot det rosa - men har myset litt innimellom! Det finnes jo så utrolig mye søtt til jenter !

Helt enig med deg i forhold til Greengate samling! Lurt å mikse ! Jeg har ikke hevet meg heeeelt på bølgen enda - men skal innrømme at det frister med noen prikkete eller blomstrete kopper etterhvert :-) Det er jo så fantastisk nydelig mønster - kjempesøt den muggen!

Skal faktisk i gang med å sy en voksipose idag jeg - venter bare på litt motivasjon :) Har tattd et store steget å sykemelde meg 100 % nå - orker ikke det tempoet på jobben lengre! Og nå har det vært både spysyken og influensa her hjemme - så nå vil jeg hvile :):) Utrolig herlig følelse å vite at jeg endelig er sykemeldt :) På do om natten for å tisse... JEPP! Jeg må opp minst en gang - har 8-9 uker igjen til termin nå - og jeg kjenner faktisk nesten helt ned mot nederste delen av hotfen når han sparker og vrir på seg! Han utnytter nok HELE boltreplassen sin i magen ja! Haha!

Håper du har en fiiiin dag! Her er det mildt sagt STORM i dag!

Klemmer

Mitt hvite hus sa...

Heisan . Så mye fint. Kosleig å putte kaker på glass.

Det teppet ditt var helt nydelig Kosleig å ha noe i grønt pgså=)
Englene så vakre...

Ønsker deg en fin ettermiddag Klem Kerstin

Anonym sa...

Koseleg blogg! Ha ei Velsigna Jul!
frå sig

ENGEL sa...

for et vakkert teppe!!!herlighet altså!kunstverk!

LYKKEBO sa...

Syntes grønn fargene på teppet var nydelig fin! Hvorfor skal alt være blått?, gøy å ha litt andre farger også.. Og så utrolig søtt med den lille engelen..

Ha en fin kveld:)
Klem fra meg**

Marias skriblerier sa...

Lappeteppet så veeeeldig fint ut! En dag skal jeg ta mot til meg og lage et jeg også... vi får nå se hvordan det går... ;)

Ha en fin dag!

LYKKEBO sa...

Har noe til deg:)

Stubbetufsa sa...

Du lager flotte ting. Det er første gang jeg er innpå her, men det blir ikke den siste.