tirsdag 5. mai 2009

Shopping på kid,matbokser og forberedelser til dåp :-)

Hei :-) Har vært på shopping på KID i dag :-) Etter tips fra Ida :-) De hadde ikke fått inn alt enda,men handlet mye av kurvserien som hadde kommet :-) Blandt annet denne kurven som jeg syntes at passet bra til VAKRE HJEM bladene mine :-) Nå har jeg 4 kurver med forkjellige interiørblad :-)

Dette er ting jeg skal ha ute :-) oljelampene kostet bare 29 kr stk :-) Alt var egentlig billig forresten :-) Og det liker vi :-) Skal få malt utebordet,så får jeg satt ut og pyntet ute :-) Og jeg venter med å plante blomster...er jo meldt kaldere her framover...snødde på 17 mai her ett år...så da er det best å vente med blomster ute. Sånn er det når man nærmest bor på fjellet :-)

Kjøpte en del slike matbokser for 10 kr stk på bakeriet :-)


Og slik ble en av dem etter at jeg dekorerte den :-)I juni skal vi ha dåp :-) Tror bordkortene blir slik :-) Enkelt,men symbolske og fine synes jeg :-) Printet ut på akvarellark :-)
Her er invitasjonene..Bestilte ferdig for jeg trodde dette var en billig og grei løsning....men der ble jeg lurt gitt...Var hos vistaprint..rimelige invitasjoner forsåvidt,men...og det er ett stort men...firmaet er visst ikke norsk selv om det ser slik ut....frakten var på 120 kr for en liten eske.og det ble toll for 186 kr i tilegg...mer enn jeg bestillte for. så kommer nok aldri til å ta den løsningen igjen. Burde laget de selv! Det hadde jeg spart på å gjøre...men men ...gjort er gjort. Og de er ganske fine da så er fornøyd sånn sett :-)
Ha en fin uke :-)

19 kommentarer:

moa sa...

hei kjære deg -
nå er det leeeenge siden jeg har "snakket" med deg..Håper du og resten av familien har det bra, og hvordan går det med lille Gabriel?
Så artig at du satte personlig preg på matboksen, herlig!! og jammen har du shoppa kurver, gratulerer med masse fint!
stor moaklem

Magdalena sa...

så fin boxen ble..!
så søte bordkort,- tenker det blir flott på festbordet etter dåpen til Gabriel!

stor klem fra magny, som fikk lyst å dra til Kid imorgen~~~''

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

so fin matboksen vart :)
eg var på KID i går og skulle shoppe, men hadde ikkje fått varene enno og ikkje viste dei om korgserien kom heller :o/
var mykje fint i katalogen. heldi du som ha fått tak i so masse fint :)

Klem M :)

Anna Lisa sa...

Masse flotte saker. Eg skulle kjøpe diverse nyheter på KID men da sa dama der at varene ikkje ankom butikken før en neste veke. Eg vart meget skuffa, og har litt panikk for at det eg skulle ha blir utsolgt før eg rekk å få tak i dei.... Bor så langt unna så eg må få noken andre til å stikke innom for meg. Dumt.
Nydelig matboksa blei
Du er kreativ!!!
Ønska deg fin kveld vidare
Klem

www.hjertelig.blogg.no sa...

Hei kjære Alven :)

Så utrolig mye fint du fant på kid! Tror jaggu jeg skal ta turen innom dem i morgen jeg også:) Faktisk så minner kurvene mye om en del jeg har ønsket meg fra Slettvoll. De kjører den samme fargen og ting som gjør det hjemmekoselig og fint...

Jeg så bildene av den NYDELIGE prinsen din Gabriel igjen også. Han er helt fantastisk. Jeg må si jeg tenker mye på dere og operasjonen dere skal igjennom, men jeg er veldig sikker på at det vil gå bra. Min erfaring med "skumle" operasjoner er veldig god for tiden!

Det er nesten godt og lese at du også strever litt med å blogge for tiden. Jeg er litt der selv om dagen. Tar mange bilder som jeg vi vise fram, men er ikke helt inne på temaene mine som i utgangspunktet dreide seg om interiør... Nå skriver jeg skjeldnere, men koser meg når jeg først gjør det.

Skulle ønske du tenkte deg på bloggtreffet i oslo i juni, men skjønner jo at det blir for langt å dra...

Håper du får ei fortsatt fin uke - så ser jeg innom deg snart igjen:)

Stor klem Hege

Landcharm sa...

Søte både matboksen og bordkortene.

M sa...

Så fix idè med den matboksen!

Skjønne bordkort og invitasjoner også.

Jeg har vært på Kid i dag, jeg også, og kom nokså slukøret hjem....de hadde ikke fått inn kurvserien enda....
Kid har blitt utrolig flink til å kopiere interiørbutikkene!
Jeg skal også ha en kurv til interiørblader....mine Vakre Hjem...
Klem fra meg
ps..håper du titter innom meg også
;)

Liv Elin sa...

Så masse fint du har funnet på handlings ! :) Jeg var innom på Kid jeg også nylig - men det var ikke aløt de hadde åftt inn - men jeg må viswst en tur til , når kontoen fylles igjen !;)
Så flink du er med decoupage - matboksen ble kjempesøt !

Masse lykke til med dåpen som kommer !
Klem fra meg i Husrom & Hjerterom

Ida sa...

Heihei!

Her kommer jeg med geniale shoppingtips - og drar jeg på shopping selv ?? NOPP !:) Jeg har gått tur tur og atter tur idag, og rakk ikke kid, men i morgen!!! Du har jo funnet deg sååå mye fint! Kjipt med invitasjonene! Har handlet litt på vistaprint selv - og så og si alltid blitt fornøyd - men har handlet under tollgrensen da! (tror jeg..!) Om ikke har de iallefall kommet seg inn utenom kontrollen ;-) De så uansett kjempefine ut - har bestilt fra vistaprint til W sin navnefest - men de er helt enkle med prikker.. hihi :)

Her går ting veldig bra egentlig! Han er snill og grei, sover stort sett hele dagen og stort sett hele natten! Men han er ikke glad i kveldene! De er helt GRUSOMME! I kveld (han er enda ikke helt sovnet!) har vi holdt på med legging og en superoverttrøtt William siden klokken var 19.30! Er heeeeelt rådvill, og aner ikke hva vi skal gjøre! Har holdt på slik i litt over to uker - og det blir VERRE! Skal innom helsesøster i morgen - må få noen tips - for jeg blir G A L! Hvordan gjør dere det med leggingen og slikt på kvelden?

Hvordan går det ellers? Veldig veldig koselig å høre fra deg - savner de daglige oppdateringene jeg :) Men som deg - føler jeg sjelden at tiden strekker til - gleder meg til å komme ordentlig inn i rutiner og slikt!!

Nei, nå er det vel natta her - før minien våkner igjen :)

Mange klemmer fra Ida

Mitt hvite hus sa...

Så mye fint du har funnet... det kommer til å bli så fint hos deg...
De matboksene ble kjempefine...Du er så kreativ og flink...

Håper alt er vel med den lille...
Varme klemmer..

perler på en snor sa...

Kjempefin blogg du har,du er så kreativ.
Har linket til deg på siden min jeg:)

My home is my Castle sa...

Så flott den kurven var :) Ja alt sammen er jo lekkert..
Skal ha meg en tur jeg og ;)

Klem, Kari

h.espe sa...

Så masse herlig du har handlet på Kid. Fikk katalogen i går, og jeg ble imponert over et fantastisk utvalg til nesten "gi bort" priser - jepp - det liker vi :o)

Så kreativ du har vært!! Matboksen ble jo bare såååå lekker, og kortene til dåpen var skikkelig flotte. Takk for inspirasjon!!

Nattaklem fra Hildegunn

LIVS LYST sa...

Hosh da... kortene var i alle fall fine!!

Og alle kurvene du hadde kjøpt. Det må jeg si altså; Kid er litt kuule de! Matboksen ble kjempe søt!!
Du er så kreativ og flink.

Lykke til med barnedåp og forberedeler. Håper det går fint med lille Gabriel. (For et HERLIG navn!!!)

Hilsen L-jo

Nooria sa...

Matboksene ble utrolig fine! Takk for tipset!

Nydelig bordkort også!

Kristine sa...

Hei! Så nydelige invitasjoner!! Vil tro dere gleder dere til dåp nå! Har dere hørt mer ang operasjon?

Imre er i sånn passe form, endel infeksjoner og feber, uten at vi får bukt med det. Men skal ned til vurdering av operasjon igjen nå i juni på Riksen, så får vi se hva som skjer. Men det blir nok hvertfall å legge inn dren i ørene hans, og det ønsker de nok å gjøre på Riksen selv om det er en standard operasjon.

Vi får krysse fingrene for de vakre guttene våre, det går nok bra for de begge, men er ikke noe gøy når det står på!

Hils Ole, og gi din engel en klem :)

Ida sa...

Heisann!

Var innom Kid på TO forskjellige steder i dag - men nei... de hadde ikke fått inn noe i den rotting serien! Kjenner jeg blir skikkelig sur.. hihi, orket ikke å spørre - regner med det er nok av dem som gjør det.. så jeg får heller ta turen litt senere i uken :)

Vet du hva.. i dag klarte vi å legge William uten for mye mas! Han sover ganske godt om natten, og MYE om dagen! Siste dupp sov han fra ca 17.00 - 18.45 (i vogn på tur !) - så fikk han seg ett bad og pupp i sengen - da slo han seg vrang! Måtte ha han litt inne i stuen - og bestemte seg for å sovne (med puppen hengende i geipen!) like før 21. Har vært inne å ammet han en gang i sengen siden det - men krysser fingrene for at vi kaaaaanskje etterhvert finner ut av rutinen hans! Det er skikkelig vanskelig ! Men føler han har så grei rutine ellers - blir bare GAL på kveldene! Jeg har uansett stor tro på å ha faste rutiner selvom man egentlig tror at de små er for liten til å forstå det ! Sepsielt når det kommer til legging ! Håper det ordner seg med dere etterhvert også !

På 6 ukers kontrollen var William rett under 6 kg :-) 5900 tror jeg! Voldsom til vekst på disse guttene våre - men det er jo bare GODT da ! Da vet vi iallefall at de ikke er urolig fordi de får for lite mat.. hihi! Skal å veie William i morgen - tenkte å stikke innom helsesøster for å høre om flere tips ang legging! Tror kanskje han veier bortimot 8 kg nå.. haha.. bruker iallefall 74 i klær ... 68 i noe, men det begynner å bli knapt ! UPS!

Hørte om akvariet ja.. heldigvis var ikke jeg der - og heeeeldigvis var det ikke barnehagen til Christoffer - grøss! Skikkelig ekkelt da - får håpe det blir første og siste gang! Kommer nok til å se meg om flere ganger neste gang vi er der.. kanskje jeg skal snike inn en falsk en og lure noen andre gjester.. hahaha!

Når skal Gabriel døpes ?
Håper du får litt pusterom i kveld - jeg er sååååå glad for at William faktisk sover nå! *himmel* :)

Klemmer

Magdalena sa...

ja har vært på Kid, men disse nye varene var ikke ankommet,- ringer ut i morgen fo å slippe kjøre bomtur:
kjøpte meg en nostalgik gummi-dørmatte til 99 kr,- (flotte priser!!)

kos dere videre i maikvelden...
magny

Black Feathers sa...

He he, det var veldig koselig at du hadde vært innom ihvertfall. Hvordan går det med deg og lilleprinsen?? Jeg var innom deg i går men kommentaren min lagret jeg visst ikke. "Ler" Suser litt innimellom ;)Maase fine ting du hadde funnet på Kid, jeg må visst ta meg en tur dit ;)
Den matboksen du stylet ble kjempe fin ;)

Ha en flott helg ;)