tirsdag 9. juni 2009

Innlegg nr 100 :-)

Hei alle sammen :-) Dette er mitt innlegg nr 100 :-) Og jeg skrev i forrige innlegg at dette skulle være ett positivt innlegg..Det er stort sett det heldigvis :-) Vi har altså vært i trondheim forrige uke hvor Gabriel ble operert. Her er han da vi skulle si hade til han før han ble sendt inn til operasjonssalen :-) Heldigvis blid som en sol :-) Var litt redd at han skulle skrike...for han hadde ikke fått pupp siden kl 4 på natta,men heldigvis var han en solstråle :-) Gjorde det litt lettere å sende han fra oss da..men det kom noen tårer forde....
Etter 5 timer på operasjonsbordet var han ferdig og 30 min etter det fikk vi komme ned på intensiven å se han :-) Stakkar liten ligger der med ledninger overalt og var ganske hoven i ansiktet som dere ser... Men OPERASJONEN GIKK BRA :-) Heldigvis!!!

Her får han sitt etterlengtede måltid :-) De koblet bare fra de enkleste delene da han skulle få mat. Han spiste faktisk bare en time etter operasjon og det er ett godt tegn sa de :-) At matlysten var tilstede :-)


Han ble barbert på begge sider av hodet pga veneflon..så spørs om jeg ikke må barbere resten på sidene...vet ikke helt om jeg har hjerte til det...skal tenke på det en dag til...Han har jo begynt å miste hår rundt uansett...så kan det heller være igjen en indianer kam på toppen :-) hehe :-) Her ser dere ryggen hans...operasjonssåret er ca 15 cm langt....stort på en liten kropp,men tror det blir pent. Skal ta stingene om noen dager så spent på å se hvordan det blir. For dere som ikke
vet hva som feiler engelen vår så er han altså da født med ryggmargsbrokk,en diagnose som kalles lipo meningocele. Heldigvis en av de mildeste formene for ryggmargsbrokk,så han hadde ikke noen nerveskader heldigvis. Ryggmargen kan visst tjorer seg fast igjen,selv om brokket ikke var så veldig stort..var ikke helt forberedt på den beskjeden for trodde vi skulle få mere klare svar på fremtiden...men den er fortsatt usikker og vil være det fram til han er ferdigvokst...Så blir noen ekstra bekymringer,men vi får nyte tiden framover nå og glede oss over at operasjonen gikk bra trossalt og at det sannsynligvis ikke blir noen flere operasjoner før om hvertfall ett år :-)
Har fått satt ut kid tingene jeg kjøpte :-) Og malt en gammel takstein som jeg skrev velkommen på :-)

Nå håper vi på varme og fine dager framover...for her er det litt kaldt...Så gleder oss til late dager på stranda :-) Hengte opp en gammel vindusramme ved inngangspartiet :-) Fin å henge ting i og tenkte å ha en klatrerose på andre siden når vi får bygget veranda :-)
Ønsker dere alle en fin uke :-) Og solfyllt :-)
Klemmer ifra meg :-)29 kommentarer:

Datt sa...

Puh, så glad for at det gikk så fint!! Nyt stranda, det er fortjent! :)

tinemor sa...

Jeg har tenkt sånn på dere!
Unner ingen den opplevelsen å se sitt skjønne barn i sykeseng.
Skjønner det er tøft!
Men så bra opperasjonene gikk fint.
Og at han ikke trenger flere, stakars liten. De er jo det kjæreste vi har!
Jeg håper dere får koblet litt av nå og nyte at alt gikk så fint.

Lekkert ute hos dere, og ja, -det hadde vært så deilig med sol og sommervarme snart!!!
I nead it! ;-)

Stor , stor klem

Mette sa...

Så godt at det har gått bra! Bildene av din lille gutt vekket minner og følelser jeg fortsatt bearbeider...Datteren min ble operert 1 mnd. gammel, og timene før, under og etter operasjonen er de verste jeg har opplevd! Mye verre enn selve fødselen!

Håper ting ordner seg for dere! At dere ikke får for mange tilbakeslag. Og ikke minst at dere får den infoen dere trenger.
Mvh. Mette

Hjerterom sa...

Hei :)
Så glad at operasjonen gikk bra!!
Skjønner godt at det har vært noen harde dager for dere...
Men Gabriel er en fighter !! ;))
Så fint bilde av dere !

Kos dere MASSE!!
Klem Siw

Ida sa...

Hei vennen!

Hadde lagt vekk laptop'en for kvelden - men måtte bare rett inn å sende en mail - og der var det kommet ett innlegg fra deg! Gjett om jeg er glad for at jeg gjorde det :-) Tenker så utrolig masse på dere ! Skumle bilder fra sykehuset - kan ikke tenke hvordan jeg selv hadde vært midt oppe i en slik situasjon. Det ser ut som om både liten og stor har taklet det på en utrolig bra måte ! Kjenner jeg nesten blir stolt av dere.. hihi :-) Skummelt med det store operasjonssåret også - men det virker jo som om det også er noe dere takler - flinke flinke dere ! Og flinke flinke lille Gabriel - tenk alt han må igjennom så tidlig i livet - han kommer nok til å bli en tøffing ;-D Såååå utrolig glad for å høre at han har den mildeste graden, og at prognosene er gode! Forstår likevel godt at det gjør vondt å måtte beskymre seg for fremtiden! Får håpe at bekymringen gjør dere sterke :-) Gabriel er iallefall helskjønn - han ser jo bare så sunn og frisk ut - skikkelig god - og det lure smilet på første bildet der - helt herlig - og han har nok sine likheter til pappaen ja :-)! Og det bildet av dere sammen... måtte nesten felle en tåre..!! Utrolig nydelig! Snakk om kjærlighet!!
Ja, nå krysser jeg ialllefall alle fingre og tær på at dere får litt ro hjemme - til å bli ordnetlig kjeknt, få fine rutiner, være en stor og god familie - og nyyyyte fremtiden !

SÅ fint dere har det utenfor da! Likte veldig veldig godt vinduet ditt - smart :-) Der fikk jeg en ide :-)

Ha en nydelig kveld !

KLEM FRA IDA

Magdalena sa...

et ganske sterkt innleg... så grusomt å leb\vere barnet fra seg til narkose og operasjon, tenker de timene var grusome fo dere!
husker min lille gutt ble operet for tarmslyng, 8 mnd gammel,-

godt å høre det gikk bra så langt! veldig godt å høre!!
lykke til vider,- kos dere masse med skatten,- en liten skjønning... :)

kosleige bilder tilslutt også...

hilsen magny*

ARKinterior sa...

Å så godt å høre at det har gått bra-har tenkt sånn på dere !!
For en fantastisk herlig gutt :)
Godt dette er en mild grad. Klenner en liten gutt som har komplisert...
Sterkt av deg å dele dette med oss, håper dere pår puste ut nå og nyte denne deilige tida(som det jo egentlig skal være) Kos deg med go-klumpen og resten av familien, håper dere får en herlig sommer.

Emmas Verden sa...

Så bra at operasjonen gikk fint..og for en skjønn liten tøffing!!! Vakkert bilde av en stolt mamma og Gabriel ;)Det gjør noe med et mammahjerte å lese det dere går igjennom..jeg har tenkt mye på dere og sendt mange varme tanker!!! Kos dere og nyt å være sammen!!!Fint ute har du pynta også..lekkert med kurv..og velkommen skiltet var smart ;)Ha en fin onsdag!!!Klem til dere ;)Anne***

Black Feathers sa...

Oj, ja her har det virkelig skjedd ting når jeg har vært borte.
Huff, jeg fikk tårer i øynene da jeg så Gabriel koblet til alle ledningene.
Jeg er så glad for at operasjonen var vellykket.

Nydelig bilde av Mor og Sønn.

Riktig god bedring til den vakre prinsen.

Stor klem fra ei feriesliten bloggjente ;)

Mitt hvite hus sa...

Så bra at dette gikk fint.. Man blir veldig sårbar når man får barn og det gjeler barna sine.. husker når min datter sluttet å puste når hun var 6 uker.. når vi fant henne i vuggen så var hun blitt blå i fjeset... hun lever i dag i beste vel gående.. så hennes tid var nok ikke kommet.
Men for en opplevelse..


Nydelige bilder du viser også... kos dere masse med gullet deres....
go klem Kerstin

LYKKEBO sa...

Så glad å høre at alt står bra til med lille gutten.. huff forferdelig når de stakkers små må gjennom slikt.. Kryssser nå fortsatt alt jeg for at alt går bra videre:)

Kjempe koselig pyntet på trappa;)

Klemmer

Liv Elin sa...

SÅ godt å lese at lilel skjønningen har det bra , og at operasjonene gikk greit !
Uff kan tenke meg det var 5 laaange timer , da småtten var inne helt alene under operasjonen.....sikkert ikke noe godt for mammma+pappahjertet !!

Ellers kjempeskjønt inngangsparti du har laget til - en virkelig flott velkomst til dine gjester !:)

ha en fin junikveld videre!

klem fra L - Husrom & Hjerterom

Hulda sa...

Godt at operasjonen er over, og at det gikk bra. Slikt må være veldig nervepirrende. Nydelig med tingene fra kid. Det tok seg godt ut hos deg. Har også litt derfra. :) Så heldig du var med tingene fra Peppes da! Man forspørr seg aldri. ;)

tinemor sa...

Så kjipt at du har problemer med bloggen min!
Jeg har selv hatt problemer med den.
Innlastingen står å surrer og surrer og jeg har også hatt problemer med å få inn andre blogger, som Molly´s og Chatrine Chatrine.
Og innleggene mine vil ikke registrere seg hos NIB og på andre blogg-roller.
Vet ikke hva det skyldes.
Jeg brukte Opera noen dager og da kom jeg rett inn, på alle blogger inkl min egen.
Min kjære lastet så inn siste oppdateringer på Safari og etter det har alt vært bra der å.
Jeg ser mange plages med bloggene om dagen.
Tror det ligger til bloggverden dette problemet.
Håper det blir bedre.
Ser også at jeg har hatt lite besøk på bloggen, så det er nok mange som plages....
Synd!!!
Og hvertfall når jeg ikke vet hva det skyldes.
Om man har mange innlegg på siden + musikk+ videoinlegg, vet jeg det er med på å forsinke opplastingen, men dette har jeg ikke. Kuttet ned antall innlegg pr side til 5 å.
Vet du om mere jeg kan gjøre så tar jeg i mot råd og tips med stor takk!!!

Klem

Ida sa...

God morgen !

Denne uken er luksus - og det nyter jeg litt ! Henrik er på kurs hele uken, og kan levere Christoffer i barnehagen kl 08. Han får jo litt lengre dager i barnehagen - men så er det jo bare denne uken! Så nå har jeg hatt tre sovemorgener og i dag sto jeg opp litt tidlig for å få litt tid KUN for meg selv ! Skal hive meg i dusjen straks og få ryddet litt - er nyyydelig vær i dag - så i dag skal vi gå en lang tur og shoppe litt (trenger noen hvite duker og noen blomsterpotter til søndag - så er alt i boks !) :-)

Storkeproblemet er sånn delvis løst.. hihi :-) Jeg har teipet en rekke av dem fast til grillspyd (i tre) - og skal bruke dem i blomsteroppsats - så går det vel ca 30 stykk til muffinsene - og kanskje noen finner veien i kakene også - må bare ikke ta heeeelt av ..hihi! Skulle jo sendt resten til deg da - så du kunne fått brukt noen i dåpen til Gabriel - gi beskjed om du trenger .. helt seriøst altså .. haha! :-D

Fargestoffet til den blå glasuren og gelepennene er også kjøpt på bakeitpretty.com, utrolig spennende nettside det der - ikke så dyrt og PERFERKT service! Jeg sendte en forespørsel i forhold til om pakken ville rekke frem før navnefesten - og fikk svar dagen etter - pakken kom 4 dager før forventet ankomst :-) Har ikke prøvd geleen enda, men forsøkte med blåfargen i glasuren og den ble bra ! Gleder meg til å se bilder fra dåpen til Gabriel - vi skal ha navnefestenm nå på søndag ja! Får nøkkelen til lokalet på fredag - så da skal jeg ned å pynte! Gleder meg masse masse ! Blir sikkert kjempefint med engle- og hjertetema ! Vi blir bare 18 stykker - (med William) - min bror og kjæresten er i Oslo på noen militærgreier. Han er i garden og skulle visst ha noe sånn åpningsgreier akkurat den helgen - også er faren til Henrik på jobb i nordsjøen. Vi inviterer ikke våres (meg og Henrik) sine tanker og onkler - syntes det er nok med nærmeste familie. Hva med dere ? Blir dere mange ?

Ja, vet du hva.. det har jeg tenkt på mange mange ganger! Jeg vet at vi hadde hatt sååå bra av å bo nærmere! Tenk så mye vi har til felles - og så utrolig koselige dager vi kunne hatt! Trilleturer, kaféturer, shoppingturer... vi får satse på å treffes en gang i fremtiden iallefall :-) En av mine aller beste venninner traff jeg faktisk gjennom en brevannonnse på den tiden vi leste Starlet og Girls ;-D Det er nøyaktig 15 år siden til neste år. Det var egentlig min søster som hadde satt ut annonnse i ett blad (sånn 'søker brevvenninne'..hihi!)! Hun bor i Oslo - og vi treffes ett par ganger i året - da er det som om vi har vært sammen hver dag ! Det er utrolig deilig å ha slike gode venninner og egentlig trist at man bor så langt fra hverandre - og litt rart at man kan treffes i løpet av en time om man bare slenger seg på ett fly (siden det tar 40 min med fly fra oslo til bergen !) :-)

Blusen fra Kappahl er fantastisk deilig på - hadde eeeeegentlig tenkt å levere den tilbake - fordi jeg var litt usikker på den - MEN, den blir! Den er bare så behagaelig - og er fin til pynt og til hverdags - alt etter hva underdel man tar på seg! Syntes det er BRA at 'billigkjedene' får inn så fine klær - for denne blusen hadde kaskje kostet rundt 7-800 ,- på noa noa, så koster den 300,- på Kappahl.. I LIKE :-D

Ida sa...

fort. :-D

Måtte rett inn å lese om Skoliose etter du hadde nevnt det. Håper ikke det er det - men leste at det i de aller fleste tilfeller er helt smertefritt - og det er jo en bra ting om det skulle vise seg at Gabriel har det! Krysser igjen alt jeg kan for at det ikke er Skoliose - hva er grunnen til at de tror han kanskje har det ?

Nei, jeg får hoppe avgårde i dusjen mens mini enda finner det for godt å sove. I går sov han 2,5 time i strekk på dagtid inne (det skjer ALDRI!) - jeg gikk jo rundt meg selv her og trodde han kom til å våkne hele tiden.. kom til og med for sent til en lunsjavtale.. haha! Gleder meg til rutinene er bedre innarbeidet - kjenner litt til rutinene hans - men han sover fremdeles helt tilfeldig og spiser sånn litt her og litt der ! Jeg er altfor fort fremme med puppen da -så han er en små og hyppigspiser..hihi :-) Sunt det, vel ?!? ;-D

Ha en nydelig dag min kjære venn, og gi Gabriel en suss på hodet fra meg!

mange mange klemmer fra Ida

Anna Lisa sa...

Er så glad for at det har gått bra med lille gutt. Han er tapper lisje vennen.
Fint bilde av dokke saman.
Og fine ting du satte ut på trappa di.
Ønska deg alt godt.
Ha en fin dag
Klem

Christine Louise sa...

Nydelige lille gutten din. Godt å høre at det gikk så fint.. Ta godt vare på han :)
Nydelige ting du har fått tak i på KID. Når jeg var innom var det meste utsolgt :( Typsik min flaks.
Kjempe lurt med den taksteinen. Kanskje jeg skulle gjort noe lignende selv ;)
Har takstein og hvitmaling..

Klem fra meg..

Huset i skogen sa...

Så godt å høre at alt har gått bra! Å være på sykehus med sitt eget barn er ikke moro, ingenting er så godt som å kunne pakke bagen og dra hjem med en god følelse i magen:) Jeg har prøvd det....

Du har pyntet så nydelig ute hos dere. Vi får krysse fingrene for at solen kommer og vi kan være ute og nyte sommeren.

Ha en fin og koselig helg!

Anna Lisa sa...

Artig at vi har handla likt på H&M. Der var så mykje fint. Greide nesten ikkje å stoppe :)
Ønska deg ei god helg
Klem

Anonym sa...

Huff, det er ikke så greit når sånne små karer får en brå start på livet... men det er godt å høre at det gik bra!! Håper resten av livet hans blir litt enklere...
-Marte-

Ida sa...

Heisann!

Tuuuusen takk for så utrolig koselig hilsen :) Ja, nå var det endelig overstått ! Har jo kost meg masse med alle forberedelsene, men hodet har jobbet natt og dag - idéer har kvernet oppi der nonstop :-) William oppførte seg veldig fint - han ble litt grinete under seremonien, men sovnet som en ekte gutt med puppen i munnen.. hihi! Måtte lure den ut før vi skulle gå ut igjen.. haha! Seremonien var sånn passe - litt skuffet egentlig - for det virket så rotete og amatørmessig - menmen, det var heldigvis ikke det viktigste. For festen ble komplett med hyggelig besøk og masse prat og kos :-)

Ja, er ikke den vuggen helt nydelig - ble så forelsket i den når vi hadde navnefest for Christoffer!! Og muffinsene fikk mye skryt ja.. hihi, det som egentlig er så enkelt å lage ;-D Jeg har aldri lagd noe med marsipan.. så jeg er ikke den rette til å spørre.. hihi, jeg vurderte nemlig marsinpanlokk, men gikk for noe jeg hadde litt peiling på ;-D

Gleder meg kjempemasse til å se bilder fra Gabriel sin dåp..det er neste helg, ikke sant ? Er sikker på at sangen er nydelig - får jeg 'høre' den ?? :-) (helt ok om du syntes det blir for personlig altså.. !) Lykkeliten er jo en kjempefin sang - syntes det var ett godt valg - de hadde også den sangen uneer navnefest seremonien! :-) Syr du kostymer også.. du er jammen effektiv altså.. måtte le litt.. hihi.. ett grantre - den kostymen MÅÅÅ jeg bare få se ;-D

Spennende med middelalderdager - ja, jeg er helt enig - vi er født for sent!!!! :-D

Nei, nå er det mattid her! Han hopper jo snart ut av vippestolen :-)

Håper alt er bra med dere, hvordan går det med Gabriel etter operasjonen??

Mange mange klemmer fra Ida

Black Feathers sa...

Kjempe koselig å "se" deg innom igjen ;) Skjønner jo at du har det travelt om dagen. Kos deg og nyt tiden som er nå. De vokser jo med ekspressfart. Eldste mi er øyeblikk tenåring....

Stor klem ;)

Magdalena sa...

heia....
håper det går på frem med Gabriell...
håper dere hardet bra også...

vet at du er jreativ og glad i å skape, + flink til å lafe herlige såper...
nå vil eg selge nettbutikken min, med oppskrifter og kundelister... vil høre med deg om du kjøpe firmaet,- vet du har mye i hendene med lillegutt,- men likevel...
klem, mgny'''''****

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

hei :) det er nok ikkje det første eg har fått tak i hos KID :) men første korga :) har kjøpt MASSE andre ting i den serien :)

so bra at det gjekk bra med operasjonen!! var nok ein tøff opplevelse for ei mor..veit vertfall at eg hadde vore redd for lille gullet mitt.

fine bilder frå uteområdet ditt :)

Klem M :)

lavendel mio sa...

Godt at det er over og at det gjekk bra men han lille skjønne gutten. Det må vere det verste som fins for foreldrene når så små barn må ta en slik stor opperasjon. Håper det går bra med han. Har fem gutter og har heldigvis sluppet slike ting.
Du har det så lekkert på trappen din...masse fint å få kjøpt på KID, har vert der noen runder:)
Ønsker deg en nydelig kveld,klem:)

Maliva`s verden sa...

Go`kveld..så godt at det er overstått...skjønner du/dere har hatt en tøff tid bak dere..Ønsker dere alt godt for fremtiden..og lykke til med dåpen...Varme tanker fra Maliva

GundaM sa...

Så herlig en gutt;))) Og så flott det går bra!

Nydelig er du også kjære alv!

Ha en fin fin helg;)

Camilla- casual living sa...

hei hei:)
hvordan går det hos dere da:)
Så bra operasjonen gikk bra... dere er sterke altså. tenker med skrekk på hvordan jeg hadde reagert om dte var lille Emma som hadde ligget der.
så all ære til dere.
Håper lille gabriell har dte bedre nå, og at dere får kost dere masse nå, uten for mye bekymringer.