fredag 6. november 2009

STOR nyhet :-)

Vi fikk huset tilslutt :-) La inn første bud for 3 uker siden..har lagt inn to til etter det,men selger ville ha mer enn vi tilbydde...så vi ga opp egentlig...men på tirsdag ringte telefonen :-) det var eiendomsmeglerern som ringte å fortalte at selger ville komme med ett motbud :-) Jeg hoppet i taket av glede,men samboern syntes fortsatt det var for dyrt...men han var villig til å legge inn enda ett bud,så det gjorde vi på onsdag ...og vi fikk det :-) kan fortsatt ikke tro det :-) Det er hele 3 stuer,5 soverom og 3 meters takhøyde :-) Helt drømmehus etter min smak :-)hvertfall innvendig :-) Gleder meg til å innrede og pusse opp :-) Er ikke så mye vi skal gjøre der... men vi skal legge lyst gulv på stua,skifte benkeplate på kjøkken,sette ned porselens oppvaskkum,skifte håndtak på kjøkkeninnredning...male ett av soverommene...male vindues karmer..ikke sprossene i år...pirk!! oppgradere el anlegg og etterisolere... Her ser dere ett bilde fra stua i huset :-) stort, lyst og fint :-) minus mørkt gulv....Planen er å flytte inn til jul :-) Tar over 1 desember så blir MYE å gjøre her hjemme framover...pakke...rydde...og ikke minst klare å kaste en del...noe jeg personlig har VELDIG problemer med...samlemani sier du? Hehe :-) NEIDA!!!!
Har laget en telyse holder/stake ? av drivved som jeg og Tiril plukket langs mjøsa i høst :-)
Har også rukket å sy en ny veske :-) Til tross for at vi har fått svin i hus...eller purkepest som ei "tante" av meg kaller det :-) Tiril begynte å hoste søndag...men har ikke hatt mange eller veldig syke dager heldigvis :-) jeg derimot ble veldig dårlig veldig fort.. så begynte på tamiflu og ble bedre ,hvertfall med feber og halsvondt... i dag er vel første dagen uten sinnsykt kroppsverk og hodepine.. I morgen håper jeg at jeg får sove litt på morra siden :-) så blir vel formen bra igjen i løpet av helgen :-)

Har prøvd meg på rammelim igjen :-) brukte gullblad og alfabetsjablong å skrev inn "god jul" på fransk :-) begynner å komme i litt julestemning,selv om jeg egentlig synes det er litt tidlig..rart å se julepynt i butikkene i oktober..

Ønsker dere alle en fortreffelig helg :-) Ta vare på hverandre :-)


klemmer ifra Alven

23 kommentarer:

Magdalena sa...

..kjære deg,- Gratulerer...!! så stooort!!
skal bare se det går fint med pakking mm,- husk å pakke skattene dine selv...
klem og lykke til med planene...
magny

Mitt hvite hus sa...

Gratulerer så masse med nytt hus... høres virkelig ut som drømmehuset...

Klem kerstin

hjem hos linda sa...

Gratulerer sååååå mye!!
Men husk ikke puss opp alt med en gang for når du bor inn huset vil du knall sikkert gjøre om mye etter 1 år...tro meg den tabben har jeg gjort.. eller jeg ser at ting foranderer seg når vi bor og vil noe!!!.men lykke til.Tenk Godt
KLÆM LINDA

Lillan sa...

gratulerer så mye! den peisen var lekker!!

ha en fin fin lørdag:)

Lillan:)

sylvia sa...

åå såå gøy da,gratulere så masse,hørtes ut som det drømmehuset,å så nydelig å komme inn til jul,da har dere masse å gjøre med pakking osv..
nydelig stue der,lir nok ennu finere når dere har satt deres personlige preg på det.
lykke til med alt dere skal gjøre.
ha en nydelig helg du og dine,
klem fra sylvia

atinybitofheaven sa...

Oi- gratulerer med nytt hus :-) Så spennende.. Gleder meg til å følge med videre :-)

Ha en flott lørdag..

Monja sa...

Hurra, og hipp hurra, det var koselige nyheter du delte med oss nå...regner med at det kommer flere bilder når dere flytter inn, da er det bare å henge i stroppene dor din del....kanll fint og kjekt blir det nok....lekkert,lekkert;)jeg gleder meg med dere....en god følelse å få noe man virkelig har lyst på, og som man har måtte vente litt på....trenger vel ikke ønske deg god helg nå;)det er den vel allerede....hehe;)og som alltid flotte ting du har laget.....super dyktig er du..klemmer fra Monja

Anita fra hjerterommet sa...

Gratulere med hus kjøp:)

Datt sa...

Ååååh, gratulerer såååå masse!! Heldige dere!! :D

BlandetLoft sa...

Så gøy! Garatulerer med nytt hus da!!! Såå spennende..

Jeg tror ikke jeg har vært på bloggen din før, kjekt å komme hit hvertfall :-)

Hilsen BlandetLoft

Camilla- casual living sa...

jippi JAHOOOOO. Å^så fint at de var med på siste budet. Nå ble jeg glad... å tenk så moro det bli å flytte inn i nytt hus, men SÅ masse plass. Gleder meg til å se hvordan går det.

Her går det i et om dagen med planlegging av og forebredelse av tre årsdag. Mie blir nemlig tre år i morgen, og jeg er ikke akkurrat kjent for å la så mye være til tilfeldighetene når det skal være selskap i hus;) Veldig moro da, men etter i morgen er jeg glad det er seks dager til neste selskap,for nå er jeg litt lei av å bake:) hehe

Forresten dte med pakking osv, går sikkert helt fint;) Så moro at dere får overta såpass fort da. Leier dere bare nå forresten? eller må dere i gang med salg osv nå?

rosaengler ♥ sa...

Gratulerer så mye med drømmehuset-
Klem

Guttemamma sa...

Gratulerer, så stas!! Inn til jul...kjenner jeg får litt pustebesvær...lykke til!
klem

ELIN sa...

Gratulererså mye med nytt hus, så moro at dere fikk det! Kjedelig med svineinfluensa da, men håper dere er på bedringens vei nå. Ønsker deg en fin uke. Klem fra Elin

sylvia sa...

hei igjen.
ja må bare si tusen takk for gaven som kom i posten idag,det er helt nydelig alt sammen.dere i full gang med å pakke ned?
ha det fint,vi blogges snart igjen.
klem fra sylvia

Camilla- casual living sa...

God onsdag:)
Her var det feiring både lørdag og søndag,så jeg kan love deg jeg var sliten søndagkveld, og egentlig mandag også. haha

men her er det feiring igjen til helgen, så det er bare å finne frem igjen bakelyst og energi.

Har du vært på 8mnd kontroll med Gabriell eller?
Tenkte kanskje jeg skulle ta en tur innom helsestasjonen etterpå når jeg henter Mie, bare for å veie og måle Emma. Spent på hva hun veier nå.. har ikke vært på kontroll på over to mnd nå!
akt bra med dere?

Hjerterom sa...

Hei :)
Lenge siden jeg har vært på bloggen din,da det har kommet opp noe virusgreier der tidligere,men nå kom det ikke opp :)))

Gratulerer så mye med drømmehuset da:)!
Så kjempefint ut!

Håper alt går bra med dere.

Stor klem Siw

Karen sa...

Gratulerer med nytt hus :)) Åh, det er spennende. Vi kjøpte hus for et år siden, så kjenner til den spenningen.... Lykke til med flytting og alt som det fører med seg :)

Tusentanker sa...

Gratulerer med drømmehuset!!!:-)

Marias skriblerier sa...

Grattis med hus! SÅÅÅ gøy! Vi skal også flytte, vi flytter i desember :) Gleder meg sånn!!!

Black Feathers sa...

Heisann du. Takk for at du spør, alt er bare bra med meg ;) Hvordan går det hos dere? Er det full nedpakking nå eller? Så mye som skal gjøres når man er på flyttefot. Blir så spennende å se hva som skjer når dere overtar huset.Gleder meg til bildene. Må dere ikke slite dere helt ut til jul da ;)

Ha en fin kveld ;)

My home is my Castle sa...

Tuuusen takk for den helt nydelige dufteposen som jeg fikk av deg :)))
Den er helt i min smak og jeg er såå glad for den :))
Du er en knupp !!!!

Stoor takkeklem fra Kari

@afjo72 sa...

Grattis som nyhus-eier :) Den stua så virkelig kjempefin ut, så det må jo bli bra!!

Riktig god helg til deg, og god bedring :))