onsdag 24. mars 2010

Vår kjære Falco...

I dag er en trist dag... vår kjære Falco er ikke blandt oss mere... Vi valgte å avlive han i dag..Han hadde to alvorlige skader bak i beinet sitt...har prøvd medisiner uten at det hjalp noe..og eneste løsning (uten gode prognoser) var operasjon..så da synes vi det var mest humant å få la han slippe... Han har det godt nå...Det trøster litt å vite det. . Gode snille og herlige Falco.. VI VIL SAVNE DEG!!!! MASSE!!!!! Du vil alltid være i våre hjerter :-)
16 kommentarer:

Camilla- casual living sa...

Nei huff, så trist:(
Godt dere har mange fine minner etter han da.

Det siste bildet var helt herlig.

ekstra god trøste klem fra meg!!!!

sylvia sa...

hei,
åå så trist dette er,vet hvordan det er å være dyre eier å må ta sånne avgjørelser,men sånn er det ,samme å vondt vi syntes det er,må vi gjøre det som er rett for dyret...dere gjorde rett vennen,et dyr må ikke lide,han har det godt nå..
nydelige bilder å minner dere har med han.
klem fra sylvia

rosaengler ♥ sa...

:( så forferdelig trist, det er så utrolig vondt når de forlater oss disse vakre dyrene som setter så fine spor i våre hjerter.
Klemmer

Randi sa...

Sitter her med klump i halsen.
Har selv hund og orker ikke tenke tanken på å ikke bli møtt av en hoppende glad Tiri når jeg kommer inn døra..
Føler virkelig med dere.

Klem fra meg..

ANETTESHUS.COM sa...

Huff, så trist!! Ser ut som en kjempe-god hund ...

God klem
Anette:)

Bestefars Verksted. sa...

Huff,så trist for dere.......vet akkurat hvor ufattelig vondt dere har det.......man hører dem lenge etterpå,alle godlydene.....når dem vil ut......snorkingen når dem sover......ja,allt. Det er vel prisen vi må betale,for å ha hatt gleden av å ha fått vært deres eier..i mange glade år,med mange fine minner. Stor klem fra meg.

Mira sa...

Så trist!,vakre vennen!

Men han har vert elsket og hatt det godt hos dere. Ta vare på minnene.

Stor Miraklem.

Anonym sa...

Sender en klem jeg. Dere gjorde helt sikkert det riktige selv om det var en tung avgjørelse.

Har 2 hunder selv og gruer noe innmari til noe sånt må gjøres. Gamleste hunden var jeg sikker på jeg mista tidligere denne uka. (blogga det han spiste i seg). Det gikk heldigvis bra.

Minner er gode å ha når sånt skjer;)...og bilder:)

Mitt hvite hus sa...

Hei...så utrolig leit å lese,... mistet jo min hund i fjor høst... så jeg skjønner veldig godt hvba dere går igjennom nå.,
Man blir så ufattelig glad i de..

Nydelige bilder..

Klemmer Kerstin

Familien i Fjellborg sa...

Hei
Fant bloggen din idag
Og det er med stor medfølese jeg leser innlegget ditt. man blir jo så utrolig glad i disse familiemedlemmene på 4ben - Falco var jo utrolig søt da.
mange tanker fra Anita S

Shabbycharm sa...

føler virkelig med deg vennen,,,har selv hatt dyr hele mitt liv og vet hvor forferdelig vond det er å miste de...men som du skriver så har han det godt nå og du har mange gode minner..♥♥
Eller vil jeg takke for kommentaren på min blogg.
som du sikker ser så har jeg valgt å slette den siste etter noen anonyme kommentarer om att slikt passer seg ikke her inne!!!!!.følg med..jeg skal legge ett innlegg om dette.. Ønsker deg en fin helg..
klem Bella

Marias skriblerier sa...

Så leit :( Helt forferdelig når våre firbente går bort. Heldigvis har jeg mange år igjen med voffsen min... Varm og god trøsteklem kommer herfra!

Smått og Stort sa...

Trist... :(

ELIN sa...

Dette var trist. Det blir jo som å miste et familiemedlem. Regner med dere har masse gode minner å ta vare på. Ønsker deg en god påske. Klemmer fra Elin

Ida sa...

Åhnei, så trist! Så trist når jeg hører om noen som mister sin trofate firbente. Selvom vi ikke har husdyr selv (forutenom hybelkanniner) så forstår jeg godt at en hund blir som ett familiemedlem. Når mamma og pappa sine hunder var små, var de akkurat som små babyer .. :)

Hvordan tar barna det da?
Falco har det nok godt i hundehimmelen.. kanskje bedre enn han ville hatt det her på jorden, siden han var så syk. Tipper han er lekker med englevinger :)

Ellers da? Hvordan er dagene?
Her går det i ett, det føles ikke som om jeg jobber halv stilling iallefall.. alltid noe å henge fingrene i, og det merkes at dette døgnet har en mindre time.. føles som fler! Men, jeg prøver å ta vare på dagene og øyeblikkene! Er ganske sliten om dagene.. når jeg jobber tre netter i slengen så går det enda noen dager før jeg kommer over hangoveren.. også er det plutselig tid for nok en nattevakt.. men jeg skal ikke klage da.. det er mye bedre for oss å jobbe slik, enn om jeg skulle jobbet 100 % på dagtid f.eks.

Har dere kommet skikkelig inn inye huset? Så utrolig kjekt og spennende med noe nytt, vi er stadig på let.. men her er det INGENTING *Sukk*

I går hadde William en skikkelig snubledag. Først en kul fra fredag i barnehagen i hodet, deretter en sprukket leppe og masse blod i badekaret, så fikk han stolen sin rett i øyet, som resulterte i en blåveis og deretter stupte han rett i bordet og fikk nok en kul i hodet. Ser ikke ut stakkar.. nesten som jeg er glad jeg ser så uskyldig og snill ut :-) Ellers hadde det kanskje kommet en beskymringsmelding... huff..

Håper dere får en nydelig påske sammen! Tenker på dere!

Klem fra ida

Vibeke sa...

Så utrolig trist da. :( Så fin han var!