mandag 24. september 2012

Slik går no dagan.....

Her går dagene i å sy :-) ikke på denne gamle og sjarmerende symaskina da men :-) denne står i Saft og suse butikken :-) Men her hjemme sys det hver dag nå. Mange bestillinger og det nærmer seg julemesser også :-) Har også blitt noen fine turer i skog og mark :-) Nyter høsten i fulle drag :-)

Velkommen til nye følgere :-)

Ønsker dere alle en flott uke :-)

Ta vare på øyeblikkene :-)

Klemmer ifra Alven

onsdag 19. september 2012

Høsten er her :-)

 Ja da er høsten her for fullt og dagene blir kjøligere :-) Har designet ett par pulsvarmere til :-) De under her har jeg solgt flere par av etter jeg laget de i fjor :-) er så gøy når dere liker det jeg lager så godt :-)

Imorgen skal vi igjen ha åpent på Saft og Suse butikken vår så er du i nærheten av Moelv så ta turen innom mellom klokka 13-16 :-)

Håper dere nyter høsten :-) jeg planlegger høstferien vår :-) skal blandt annet til Geirangerfjorden :-) gleder meg :-) Noen tips om fine butikker på veien? strekning Gjøvik til Ålesund?

Ta vare på hverandre og øyeblikkene :-)

Klemmer ifra Alven

tirsdag 11. september 2012

Walk-in closet :-)

 Da er Walk-in closet ferdig :-) Har kun igjen å få opp lys i taket :-) Ble veldig fornøyd og det er utrolig godt å kunne ha så god plass :-) Rommet er 3,70 langt og 2,30 cm bredt :-)
Ole har snekret veggene i selve skapet og jeg har malt gulv og skap :-)

Hadde også på tapet på hyllene i skapet :-) Ble finere og bedre glid til klærne :-) Og har hengt en gardin foran som dere så på bilde over :-) Bak døren har jeg en stor hylle som jeg har sko i :-) så er nok plass :-) Og det trenger vi damer ;-)

Ønsker dere alle en flott ny uke :-)

Ta vare på de gode øyeblikkene :-)

Klemmer ifra Alven

lørdag 8. september 2012

Gammelt bord selges :-)

 Sjarmerende og gammelt bord selges :-) Målene er 90 cm langt,73 cm bredt og 77 cm høyt :-)

 Skuffen mangler så derfor selger jeg det til 400 kr :-)

Herlig slitt topp og søt gammeldags lys rosa farge på understelllet :-)  Ta kontakt på mail ane-ole@hotmail.com om du er interessert i dette!

Ønsker dere en flott helg i dette herlige været :-)

Ta vare på hverandre og øyeblikkene :-)

Klemmer ifra Alven

onsdag 5. september 2012

Skap før og etter :-)

 Slik så altså skapet ut når vi fant det..eller rettere sagt samboern fant dette til meg :-) Noen hadde kastet det..og han vet hvor glad jeg er i å pusse opp og fikse ting så da måtte jeg jo bare få dette synes han :-) En skatt i mine øyne :-)

 Det var mye å gjøre med det,så jeg har pusset,limt,skrudd og snekret....

 Og her er det ferdig resultatet :-) Ble veldig fornøyd!! synd det nye kamera mit ikke fanger opp den riktige fargen :-( Må nok ta meg ett kurs i det nye kamera..er vant med canon..og nå har jeg nikon. Blå fargen er mer turkis og sjøgrønn enn på bilde. Brukte lang tid på å finne riktig blåfarge :-) men den ble slik jeg så for meg :-) Denne fargen ser man ofte på gamle ytterdører og interiør fra jugend tiden :-) Lot bein og topp være uten farge..Har pusset ned toppen skikkelig så den fikk en glatt og fin overflate :-)


 Flotte detaljer :-)


Ønsker dere alle en fortsatt fin uke :-) Ta vare på øyeblikkene og mennesker rundt deg som gjør deg godt :-)

Klemmer ifra Alven