fredag 21. november 2008

Hundeutstilling :-)

På søndag skal Luna på sin andre utstilling :-) Veldig spente på hvordan det vil gå.siden hun ikke liker så godt å gå i bånd...Når man bor på gård så blir det fort turer uten bånd... Men men :-) Er mest for morro hun er med :-) Men greit å få noen bra plasser før jeg skal avle på henne :-) Har jo lyst til å starte en minikennel etterhvert :-) Ha en fin helg alle sammen :-)
klemz:-)

6 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Lykke til med hundeutstillinga :)
Ønska ei riktig god helg
Klem

Therese sa...

Så fin hun er ❤ Lykke til på utstilling. Det går sikkert så fint atte :)

Mitt hvite hus sa...

Lykke til i helgen=)
Blir spennende å høre hvordan det går

Klem Kerstin

Ida sa...

Heisann! Full rulle hos deg - julemesse og hundeutsilling :-)

Så utrolig mye fint du har laget.. likte ALT jeg så - og er veldig enig med deg . kortene med bibeltekst var utrolig flotte !

Arrangerer du julemesse selv - eller er det en slags stand du leier på en stor messe?? Hvordan fungerer slikt...?? Har sååååå lyst å gå på julemesse selv!

Sydekoret mitt er kjøpt med ferdig påtrykket mønster på Panduro - du kan handle på nettbutikken om det ikke er en slik butikk i nærheten av dere! Utrolig enkelt! :-)

Hvordan går det med deg og magen da? Her er formen endelig tatt seg opp igjen etter en halvuke med DÅRLIG form - spysyke og gravidmage er ingen god kombinasjon.. fysj! Skal si han har vært AKTIV disse dagene også.. enten fordi han også syntes det er ekkelt når jeg er syk - eller fordi han trives med disse merkverdige bevegelsene som skjer i magen når man spyr og ellers ligger mye i ro..hihi :-) Går snart inn i min 30.uke her.. tiden flyyyyr! Håper du har det fint!

Klemmer

Black Feathers sa...

Heisann, joda barna må ha pass for å reise til englend og skottland. Men pass er jo ikke så dyre lengre, og det er jo bra.

Du må ha riktig lykke til på hundeutstillingen nå da. ;)

Christine Louise sa...

Gikk det bra på utstilling? Håper det for din skyld. Jeg holdt selv på med utstilling før i tiden. Og jeg syntes det er kjempe spennende :-)
Så nydelige julestrømper du har laget. Skikkelig fine. Er det vanskelig? Klem