tirsdag 21. april 2009

Bestemorpute,vår og bakst :-)

Hei :-) En liten tur tilbake fra "bloggpausa " mi...ikke sikkert dette blir noen pause,men synes det er greit at jeg har "pause" for da føler jeg ikke noe "press" til å legge inn noe.. Fikk faktisk litt mer giv over det hele når jeg bestemte meg for å ha pause :-) rart med det! Her er hvertfall min første bestemorpute etter oppskrift fra tilda :-) Sydde den i helgen og har planer om å sy flere veldig snart :-) Må bare få kjøpt meg noe fyll til de først :-) Synes de var artige og "anderledes" å sy enn de vanlige putene.

Prøvde meg også på foccacia på fredag med salat til :-) nam nam :-) Smakte det første gang hos søstra mi og det fristet meg til å prøve selv. Holder seg godt til dagen etterpå også :-)

Kjøpte noen fine former på Aalens for en stund tilbake og i dag fikk jeg laget noen såper ut av de :-) Synes de ble veldig dekorative og søte :-) Skal bake muffins av disse formene også :-) Tror det blir lekkert :-) Bilde kommer senere.


Gabriel vokser og vokser og er en ganske rolig og veldig snill liten kar :-) Har endelig fått dato for operasjon...men er ikke før om 1,5 mnd.... dette finner jeg temmelig rart...og litt kjett... men regner med det er trygt å vente så lenge siden de ikke gjør det som planlagt (når han var 1 mnd gammel) . Skal ringe å snakke med en lege der oppe i morgen. Så får vi håpe at vi får noen svar på det vi lurer på. Heldigvis skal vi ikke ha dåp før 2 uker etter operasjon,håper han er firsk og rask igjen til da. Det sies hvertfall at disse små kommer seg veldig fort igjen etter operasjon.
Herlige jenter ute i vårværet :-)Og til og med hvitveisen har kommet her oppe på "fjellet" det er tidligere enn vanlig. Men herlig alikevel :-) Elsker våren :-) og i dag skinner solen også :-)

10 kommentarer:

Ida sa...

Heisann vennen!

Såååå utrolig herlig å lese noe fra deg igjen! Fikk en melding fra deg for en liten stund siden - men jeg har vært litt fraværende jeg også! Sorry, for at jeg ikke har svart deg.. har til gjengjeld tenkt masse masse på dere!

Morsomt slik du beskriver ang bloggpause - jeg prøvde meg på en selv - men da kom given tilbake - og vips kom det flere innlegg på rappen :)

Sååå utrolig fin puten din ble - er de vanskelige?? Jeg har lyst å sy en lsik selv nemlig.. ! Såpene ble også utrolig nydelig!

NYYYYYDELIGE barn du har - de er sååå gode! Det lyser så utrolig mye ut av bildene - så uttrykksfulle og herlige! Disse barna deres må ha det godt hos dere - for man skal lete lenge etter så gledelig utstråling! Og lille store skjønne Gabriel :) Han er sååå skjønn! Godt å høre at dere har fått dato for operasjon - jeg er kjempespent! Kan jeg spørre hva de gjør under en slik operasjon?

Hvilke planer har du for dåpen da? Vi skal ha navnefest 14.juni - og tema er såklart PRIKKER :) Gleder meg masse- er så koselig med slike ting!

Og hvordan går det ellers? Koser du deg hjemme? Er ting lettere med Alva?

Her går det veldig fint - William er også veldig rolig og sover fint om natten ! Har begynt å smile masse, ler litt og prater masse! Christoffer syntes fremdeles det er stas med lillebror - men han er blitt en skikkelig rampegutt - tenker det er alderen! Promp, bæsj.. osv er jo det morsomste i verden akkurat nå.. og vi hører om det konstant!!! Hadde en fin en her på søndag morgen.. han sov faktisk en halvtime lengre enn oss og vi satt inne i stuen, plutselig kommer det fra soverommet: Kan noen komme å si god morgen til meeeeg?? Hihi...

Håper dere har det fint alle sammen! Som sagt utrolig deilig å høre fra deg igjen! Store gode varme klemmer fra Ida

Magdalena sa...

deilige barn i deilig vårvær...
garbriel er då så herlig... rart det trekker ut i tid når de sa noe annet først, sjekk det opp!!!
kos dere imellomtiden,- herlige bilder...!

god klem ,magny

ARKinterior sa...

Herlige bilder!!
Kjempefin pute du hadde laga.
Skjønne jenter og godgutt,godt at dere har fått en dato, men synd det var så lenge å vente.
Ønsker dere alt godt!
Klem

Mitt hvite hus sa...

Så herlige barn du har og lille prinsen er så skjønn...
Litt rart at du har fått time sås seint...Du kan jo snakke med å spørre..

Så fin pute du har laget..
Koselig at du er innom med et innlegg igjen O=)

Klemmer

Black Feathers sa...

Så nydelig den vesle prinsen din er ;) Skjønne de jentene også ;)
Koselig å lese noe fra deg igjen og flott pute du har laget ;)
Ha en nydelig dag ;)

Kristine sa...

Hei!

Så godt å se at lillegutt vokser,har tenkt på dere! Kjedelig at det ikke ble operasjon når dere var forberedt på det, kjipt å gå sånn og vente synes jeg!

Så fine pute du har sydd! Min symaskin tok kvelden her for et par uker siden, trooor den skal få dra til symaskinhimmelen ;)

Nyt dagene med herlige Gabriel, jentene og Ole, nå er det snart VÅR!

Klem fra nord!

Camilla- casual living sa...

så fint at du har fått tilbake litt giv:)

går alt bra hos dere da?
så utrolig søte jenter:)

Hjerterom sa...

Heisann :)

Så søte barn du har,Gabriel er blitt så stor nå :)
Må være tungt å vente slik ...
Krysser fingrene for dere!!

Så kreativ du er da :)
Kjempefin pute :)
Så søte såper da:)

Joa ,det går en del penger til interiør,det er myye som frister :)

God helg til deg og dine.

Klems Siw

Ida sa...

Hei igjen :)

Hahaha.. den ammetåken! Senest i dag morges spurte Henrik meg: Skal du noe i dag? Hvor jeg svarer: Ikke som jeg kan huske! For det er faktisk slik det er.. jeg husker INGENTING! Det med hvilken pupp jeg ammet sist har jeg gitt helt opp :-) Med Christoffer hadde jeg en hårnål som jeg festet i bh'en på den siden jeg sist hadde ammet! Nå ammer jeg egentlig så ofte - at det neppe spiller så stor rolle! William vil nemlig ha mat hver gang han våkner fra en hvil - og forsåvidt flere ganger i timen når han er våken! Kostholdseksperter anbefaler jo å spise 12 små måltider om dagen - det spørs om ikke William følger den planen ganske så slavisk ;-D Ammetåke er jo farlig da.. jeg glemmer fremdeles når jeg setter smokker og slikt på oppkok.. jeg fortalte vel om den gangen jeg holdt på å svi ned hele leiligheten i byen ???

Har litt forskjellige planer for navnefesten. Dagen starter med en seremoni på ett hotell i sentrum - denne er veldig stemningfull og flott. Deretter skal vi tilbake igjen hit (har lånt lokalet som hører til borettslaget!) - hvor vi skal spise snitter, kaker og drikke kaffe :-) Lokalet er kjeeeempefint - hvitmalt panel.. ME LOVE! Da blir det så enkelt å pynte :-) Skal ha hvite duker! Resten av fargene skal være i blåtoner, helst lyse og helst masse hvite prikker. Skal blant annet lage vimpelrekker som skal henge i taket, tomme syltetøyglass med karse og hvite tulipaner dekorert med blondebånd, prikkete servietter, muffins med marsipanlag (blått med hvite prikker såklart!) og en nydelig kransekakevugge! Blå ballonger, helst hjerter :-) Så langt har jeg foreløpig kommet.. underholdning og slikt dropper vi - jeg kommer til å holde en liten tale bare - men er ikke helt sånn på sanger og slikt :)

Nå er Henrik ute å triller William - han har en tendes til å bli litt overtrøtt på kveldene! Christoffer og jeg kikker på Norske talenter - han skulle egentlig vært i seng - men har spysyken og blir skjemt litt bort av mamma ;-D

Ha en knall helg vennen!

Masse masse gode klemmer fra Ida

irina sa...

Heisann.

Du jeg skal se på brevene så snart som mulig nå. Endelig kan jeg se !! men nå er jeg kvalm og svimmel. legen tror det er virus.
Du det er fem st som vil ha lyskronen. Du var nr to. Har ikke hørt mer fra nr 1.
Så hvis du vil er den din eller så selger jeg den til noen annen.
Gi meg ett pip.
Gabriel er så søt :)

Bare elsker det navnet !!