onsdag 23. juni 2010

Utrolig hvor fin en skoeske kan bli :-)

Satt ute her en dag i det nydelige været :-) og da kom kreativiteten over meg igjen :-) Fikk så lyst til å dekorere disse kjedelige skoeskene som jeg hadde liggende...
Så da var det å finne fram maling,decoupage og lim. Her ser dere den ene,dekorert med en av de vakre serviettene som SAGEN har :-) Og blondebånd :-)

Her ser dere den minste :-) Også denne med SAGEN servietter :-)

Er en av mine faste lesere som kom med en KRITIKK til bloggen min ..Den var visst full av SKRIVEFEIL og jeg burde tatt meg ett RETTSKRIVNINGS kurs sa hun... Så jeg vil gjerne beklage til mine GODE og herlige lesere (ikke lærerinnen ;-) ) om mine eventuelle skrivefeil!! Håper de fleste forstår budskapet mitt i mine innlegg på tross av "feilene" :-) For meg handler ikke bloggen min om å skrive perfekt,men at den har ett godt innhold og at dere der ute liker å lese det jeg blogger om :-) Jeg blogger om min personlige stil (ikke alle er så heldig å ha det) interiør,hjem,brukt og søm :-) Tror bloggen min ville blitt temmelig kjedelig om jeg skulle skrevet stiler her inne :-)

Håper dere har en flott sankthans aften :-) Her skinner solen på en skyfri himmel :-)

Mange klemmer fra Alven :-)

27 kommentarer:

Anonym sa...

Fineste eskene jeg har sett,bare helt nyydelige. :)Klem.

Unknown sa...

Så flotte de ble:) Kjempelurt og lage sine egne slike, får aldri nok esker...
Helt utrolig hva folk kan blande seg borti, skrivefeil liksom, jaja, bunner nok i grenseløs misunnelse av din flotte blogg:))

God St. Hans til deg og!

Klem Line

Mitt hvite hus sa...

ÅÅÅ så skjønne de skoeskene ble da...

kjempeflink er du... og takk for omtanken for min venninne..hun har fått leid seg en leilighet... og vi har skaffet henne en del utstyr...


skrivefeil ...ja det er det masse vis hos meg også... i hilsene også.. men det bryr vi oss ikke om... vi skjønner hva som skal stå..

kos deg med bloggen din og skirvingen din du..jeg koser meg her inne iallefall...med eller uten skrivefeil-_
Klemmer O=)

Det lille huset med druehagen sa...

Uff, alltid noen som skal kritisere. Ikke bry deg om de. Vi som er faste lesere bryr oss ikke om evt skrivefeil;)
Flotte esker.
Kos deg resten av kvelden:)
Klem Gro-Beate

lisje astrid's husblogg sa...

Hei♥
Såååå lekre skoesker!
Utruleg flink er du:)

Har studert bloggen din og virkelig kosa meg♥
Og for all del....Hev deg høgt over slike folk!
Fy så domme somme kan vere!
Misunnelse...Det er grunnen til slikt!

Stå på!♥

Tusen takk for fine ord frå deg:)
At du vil linke meg er eg stolt over!

Nyt kvelden♥
Klem frå Astrid:)

Smått og Stort sa...

Wow- så flotte de ble! Jeg har også et lager av skoesker som jeg har planer om å gjøre noe med :). Kan ikke la slike skatter gå i bosset nei!
Ikke bry deg om den kritikken- alltid noen som må rette på andre. Min blogg og mine hilsener er sikkert fulle av feil de også :) Du har en skjønn blogg!
klem fra Sissel

meaningmoon sa...

Wow såå flott!!!Kjøpte nye sandaler til lillebror idag og kasta nettopp skoesken, nå tror jeg jommen gitt jeg må ut å rote i søpla:)) Heldivis bare papirdunken da hehe...
Takk for du deler dine kreative påfunn med oss, jeg syns du skriver fantastisk bra jeg!!!

Klem!

Anonym sa...

hei,du har en helt nydelig blogg!!! jeg har ikke blogg selv (enda) men er ofte inne på din og ser....eskene du har lagd i dag er jo såååååå fine. stå på,og ikke bry deg om det folk sier om skrivefeil,alle kan jo ikke gjøre alt perfekt,hi hi....

Alven sa...

Takk for det kjære anonym :-)

Wenche sa...

Så flink du er! Og jeg er kjempe glad du skriver om din personlige stil til inspirasjon for oss alle. Og ikke preker gramatikk her;)

Nesevise lesere trenger vi vel ikke, sant? :)


Ha en fin kveld:)

Klem Wenche

Hulda sa...

Så herlige disse eskene ble. Virkelig skjønne, og lekre i farger og motivvalg.

sylvia sa...

hei på deg.
åå så nydelig esker du har laget,du er super flink,
hæ,har noen sagt noe om skrive feil,hmm.det spiller vel ingen rolle om noe er skrevet feil,betyr ikke noe,aldri sett feil hos deg jeg,hos meg kan det gå litt fort i svingene av og til når jeg skriver,å da sitter feila der,men sånn er det,en skjønner jo hva som står allikevel,
ønsker deg en god natt vennen.
stor klem fra sylvia

Prinsesse Elin sa...

WOOOOOOOOOOOOOOOOOW....WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW.....det der noe av det flotteste jeg har sett som har i utgangspunktet vært en sko eske.
Dette her hadde du virkelig dreisen på. Bøyer meg rett og slett i støvet. Klem fra Elin:)

Lottemora sa...

Nydelige esker! Tror sannelig jeg skal sykle ned til sentrum, kjøpe noen vakre servietter og prøve sjøl også!

Hev deg over kritikken du! Du har en kjempefin blogg!

ELIN sa...

Så flink du er! Jeg hadde aldri klart å få noe så fint ut av et par skoesker. Fortsett bloggen som den er :) Jeg liker den kjempegodt! Ha en flott dag. Klemmer fra Elin

Hvite engler sa...

Hei du ! Ja, stemmer, jeg var med og startet opp hundestylisten,og etter jeg "gikk" har ingen kunne styre butikken der borte,den er vel nå konkurs..og min nye yndlingsbutikk er...Mange Ting, gaver og interiør ♥♥♥ Helt utrolig flott butikk, der finner man allt!! Klem

Anonym sa...

Såå fine eskene ble!! lur ide :) Jeg har fulgt bloggen din lenge :-) Og har aldri tenkt over noen skrivefeil. Synes du skriver bra og engasjerende :) Så det der må kun komme fra en person som er misunnelig på deg! Det er jeg sikker på :-)

Klem fra Karianne :-)

Lykkeliten sa...

Aldeles nydelige esker du har laget.
Her i huset får jeg aldri nok av esker og bokser til å putte diverse prosjekter i, så nå står de i fare for å bli pyntet litt!

Angående evt skrivefeil så tror jeg det rammer de fleste av oss her inne. I iveren etter å skrive tater vi feil, eller vet ikke bedre, og hva så?
Jeg skjønner da godt hva folk skriver og nyter bloggen din med bilder og tekst uansett!!!!

Klem Lykkeliten

Hos Jorunn sa...

Fy søren så lekre de eskene ble, nyyyydelig!! Kjempeflink er du!
Vi har alle mer eller mindre noen skrivefeil iblant..går litt fort i svingene noen ganger..hehe..Jeg har aldri lagt merke til noen hos deg de gangene jeg har vært her forresten. Man skal være litt forsiktig med å kritisere på den måten for det kan virke veldig negativt. Fortsett å skriv som du pleier. Ønsker deg en flott helg! Klem fra Jorunn

Fru Strøms Kvardagspussel sa...

Jeg tror jammen du kan å trylle, for noen supersøte esker...
Å du, ikke bry deg om de dumme kommentarene du har fått. Bloggen din er superfin, full av herlig inspirasjon ♥

Klem fra Fru Strøm

Lev Livet Lett Lokki sa...

Vakre OG praktiske!!
Finfine esker det der Alven!! Du lager de skjønneste ting - det inspirerer kjære bloggvenn!!
Ønsker deg en vidunderlig helg!!
Varm klem fra Lokki

GundaM sa...

så flotte de ble da og artig lage noe annerledes ;)

så de aldeles nydelige trefatene dine i et innlegg under her, har et lignende jeg og emn aner ikke om det er gammelt eller ei. hadde vært moro å visst ;)

og ang skrivefeil, drit i de da. har masse jeg og, spesilet når ejg kommentarer hos folk.hihi


ha en vakker helg Alven, kos deg masse!

Elin sa...

Kjempe fine esker:) Heldig du som er så kreativ;)

Utrolig hva folk skal henge seg opp i altså!! Teit!!! Men det er vel missunnelsen som rår der også, som så mange andre plasser!!!
Hvertfall ikke noe å bry seg om!!!!

Stå på du er kjempe flink;)

Klem Ea

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Kjempefine esker. Nydelige var de.

Kjedelig med folk som skal gjøre en oppmerksom på alle feilene en gjør. Vi må da kunne akseptere og klare og overse feil. Har fått noen tilbakemeldigner jeg også. men som ordblind så må jeg nok leve med det. Og tusenvis av gode råd som visstnok skal gjøre det letter for oss ordblinde og skrive feilfritt. Men jeg bryr meg ikke så veldig mye;)

Ha en kos helg
Klem:)

Hos Farmor sa...

Sure folk som bare kritiserer er bare misunnelige og kunne spart seg for det... De får la være å lese videre da hvis det provoserer dem, det er ikke de leserne vi vil ha heller... Synes bloggen din er super jeg, med og uten skriveleif :)

h.espe sa...

Åh, så utrolig skjønne disse esken ble!! Har liggende flere hjemme i Oslo, som jeg har tenkt å gjøre liknende med, og nå ble jeg skikkelig inspirert... :o)

Koser meg hjemme i Nordfjord på ferie. Dagene raser så alt for fort avsted, fylt med oppussingsprosjekt i huset etter besta og besten, skattejakt i gardfjøs og i løe og litt slaraffenliv innimellom... ;o) Nyter dagene til fulle :-D

Kos deg i sommerdagene!

Klem fra Hildegunn

Huldra sa...

Enkelt og greit, og superlekkert. Herlig! :)