torsdag 7. april 2011

Lapper :-)

Div lapper ble til en ny pute :-) Lurer på hvor mange forkjellige putetrekk jeg har nå.. Har hatt dilla i noen år kan man si. Man da kan man forandre utrykket i sofaen så ofte man vil :-) Denne gangen sommerlig :-) Har brukt tre forkjellige Tilda stoff :-) Nydelige! med roser på selvsagt :-)


Vakre Greengate :-) Kjøpte disse eggeglassene på en interiørbutikk på Gjøvik med navnet Bruktboka :-) der har de mye fint! Har nå 12 latte kopper,6 dessertboller. Og håper inderlig at asjettene som hører til koppene ennå er å få tak i! I går  kveld var jeg på noe interessant :-) Gründer på kvinnevis :-) Der var det foredrag av kvinner som har fått til en bedrift av det de brenner for,det var nydelig sang og Innovasjon Norge kom med råd og veiledning for oss som har lyst til å starte opp. Man må tørre å tro på seg selv og det man lager,tørre å være anderledes og spisse seg ut! det var rådet de alle kom med :-) Til høsten skal jeg gå på etablerer kurs,så får vi se da om jeg skal tørre å hoppe ut i det :-) har jo startet så smått med tanke på at jeg faktisk selger en del av det jeg designer og lager :-) Så krysser fingrene for at det er ett marked for mine produkter der ute :-)

Til sommern skal jeg i bryllup. Dresskoden er galla...og gallakjoler eier jeg ikke.. så nå skal jeg igang med å sy meg en :-) Litt spent på det...må jo bruke mønster :-) hehe :-) og DET er ikke jeg vant med...Skal vise dere reultatet :-) men det blir en stund til, har bestilt stoff på Stoff og stil og det kommer ikke før om 2 uker.

Ønsker dere alle en flott torsdag :-) Solen skinner,men MYE vind. Jeg gleder meg til klokka 14 i dag :-) Da får jeg helt ny sveis :-) Skal nemlig til frisør, dit går jeg jo aldri siden jeg gjør alt selv når det gjelder hår,men denne gangen blir det altså 3 timer i frisørstolen :-) Lese masse interiørblad og slappe av :-) Deilig!!

Mange klemmer ifra Alven

7 kommentarer:

Anonym sa...

Kjempenydelig pute med herlige farger. Blir aldri nok puter,det finnes utallige varianter. Ha en fin dag.
Klem Mette.

Knutepunktet sa...

å det var herlig det putetrekket! Tilda stoffene er jo så søte :)

Unknown sa...

Kjempefin pute!
Freshe farger, minner faktisk om mine som jeg har i sofa'n, hihi ♥
Og greengate eggeglassene - kjempefiiine;)


Klem Line

Marianne sa...

Kjempefinblogg du har! Sommerlige farger er akkurat hva vi trenger nå! Deilig med vår ♥

(eddas) sa...

Kjempefin pute.Ja stå på og ha troen på deg selv.Dette høres bra ut...
Lykke til i frisørstolen...blir nok bra....
klemklem

mimmi-leone sa...

Det var en nydelig pute du har laget i sommerlige farger.
Håper vi får se kjolen du skal sy.

Ønsker deg en flott helg med hilsen fra Mimmi-Leone

bollapinnsvin sa...

Så flott!!! man kan jo ikke annet enn å like dise stoffene....
Stå på, tro på deg selv og det du lager og ikke la noen andre fortelle deg noe annet....da lykkes du. Pluss en stor posjon m vilje og evne til å jobbe,ja da går det bra!!!
De beste ønsker fra meg.
Kjempefin blogg!!