mandag 26. mars 2012

Håndarbeid...

 Tenkte jeg ville vise dere noe av mange ting som min mor har laget :-) Hun er og har vært så utrolig kreativ gjennom hele livet :-) Disse tingene her laget hun i sine yngre dager.. Brodering er noe jeg aldri har gjort før...annet enn på barneskolen...der vi lagde enkle duker til jul og påske :-) Men jeg vil veldig gjerne prøve meg litt på det nå. Og hvem bedre å bli inspirert av en min egen gode og flinke mor :-)

Denne duken er så søt med sine fine roser :-) Er roser på en liten duk jeg vil prøve meg på først. Så det blir sysslene på hytta denne påsken :-) Og litt hekling :-)

Ønsker dere en flott ny uke :-)

Ta vare på hverandre og de fine dagene :-)

Mange klemmer ifra Alven

5 kommentarer:

h.espe sa...

Nydelig håndarbeid som din mor har laget! Akkurat som moren din, har min også brodert mye i sin ungdom. Har fått et par kaffeduker som hun har brodert, og disse er jeg veldig glad i.

Fin uke til deg!

Klem Hildegunn

Nostalgia sa...

Skjønne broderier <3 Koselig med et håndarbeid som man kan ta frem i ledige stunder og hygge seg med :-)

Ønsker deg en fin uke
Klem, Nostalgia

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Så nydelige broderier! Ja, du har noe å slekte på der! Og ett sted må man begynne å lære, og det kan like gjerne være nå!

Ønsker deg en flott våruke!

Klem Cathrine :-)

Mellom Himmel og Jordbær sa...

Koselig blogg du har:=)

Jeg har også gjemt på gamle duker og broderier og er begyndt å ta dem fram igjen. Dette er gode minner, verdt å ta vare på!

Anette

Mellom Himmel og Jordbær sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.