onsdag 5. september 2012

Skap før og etter :-)

 Slik så altså skapet ut når vi fant det..eller rettere sagt samboern fant dette til meg :-) Noen hadde kastet det..og han vet hvor glad jeg er i å pusse opp og fikse ting så da måtte jeg jo bare få dette synes han :-) En skatt i mine øyne :-)

 Det var mye å gjøre med det,så jeg har pusset,limt,skrudd og snekret....

 Og her er det ferdig resultatet :-) Ble veldig fornøyd!! synd det nye kamera mit ikke fanger opp den riktige fargen :-( Må nok ta meg ett kurs i det nye kamera..er vant med canon..og nå har jeg nikon. Blå fargen er mer turkis og sjøgrønn enn på bilde. Brukte lang tid på å finne riktig blåfarge :-) men den ble slik jeg så for meg :-) Denne fargen ser man ofte på gamle ytterdører og interiør fra jugend tiden :-) Lot bein og topp være uten farge..Har pusset ned toppen skikkelig så den fikk en glatt og fin overflate :-)


 Flotte detaljer :-)


Ønsker dere alle en fortsatt fin uke :-) Ta vare på øyeblikkene og mennesker rundt deg som gjør deg godt :-)

Klemmer ifra Alven

6 kommentarer:

Erik Moxnes sa...

Vakkert utført! Blåfargen ser helt riktig ut på bildene - det var kobolt fra Modum som gjerne blei brukt på den tida - ikke minst på kjøkkenvegger og møbler. Men den blåfargen hadde mange nyanser! Tidligere ble den mye lasert. Og skapet er flott, ser jo på innfellingene at det er en fagmann som har snekra det - vel verdt å redde!

Gårdsjenta sa...

Så flott det ble! :D Min kjære hadde aldri funnet på å ta med seg noe slikt hjem til meg.. :)

La meg til som følger, mye fint hos deg :)

Alven sa...

Takk for det Erik :-) Gøy når man kommmer over slike funn :-) Fant mange nyanser av fargen,det mest riktige hadde vel vært å brukt linolje maling med fargepigment..men det ble en ganske bra etterligning :-)

Rebekka sa...

Åh for et vakkert møbel. Tenk at noen skulle kaste det. Helt utrolig.
Men så bra at mannen din tenkte på deg da han så det :)))))
Ha en fin kveld
KLem

Black Feathers sa...

Heisann du.
Virkelig flott skap. Jeg synes det ble spennende med den blå fargen. Moro at mannen din har øynene med seg, og finner slike flotte skatter. ;)
Tusen takk for en kjempe koselig kommentar på mitt litt frustrerte innlegg. Jeg holder med deg, listen er sikkert ment for rosabloggere og livstilsblogger. Jeg ønsker ihvertfall ikke å få hat mail. Jeg ble litt provosert av den listen., men jeg trives faktisk i mitt lille blogge hjørne. Og der skal jeg holde meg. ;) Skrive innlegg, lese blogger, kommentere andres innlegg og få nye ideer og inspirasjon.
Ha en inspirerende kveld.
Hilsen Eline. ;)

Taubanevegen sa...

Fresh farge! Så snilt av mannen din å ta det med til deg! :) Du er jammen flink til å pusse opp gamle møbler!

Og du, tusen takk for de hyggelige kommentarene du legger igjen hos meg! Så koselig! :)

Ønsker deg en fin kveld i ruskeværet. Fikk nesten lyst å tenne i peisen i kveld! ;)