søndag 21. oktober 2012

Juleforberedelser og operasjon


 Lenge siden sist... Har vært en tøff uke for den lille familien min, Gabriel har hatt sin andre operasjon,denne gangen var det hans Sprengel deformity som ble operert på Riksen. Dette er en veldig sjelden medfødt "feil" og betyr kort fortalt at skulderbladet er deformert, det finnes 4 grader av dette og Gabriel har den fjerde og verste.. så det er ingen rutineoperasjon :-( Han hadde ett stort bein som var vokst inn i nakken sin som igjen satt festet til skulderblad..dette er nå fjernet :-) Og skulderblad presset ned 2 cm for at funksjon og det kosmetiske skal bli mest mulig "normalt" . Vi har heldigvis en sterk og tøff gutt og etter fire dager i seng med store smerter har han nå kommet hjem og er nesten i tipp topp stand igjen :-) Synes det er helt utrolig hvordan den lille kroppen klarer dette,var temmelig tøft for oss alle når det stod på :-( Har grått mange tårer siste uka...og midt oppe i alt dette har noen jeg kjenner virkelig vist meg hvor ondt og selvsentrert ett menneske kan bli :-(   Men er nå bare takknemlig :-) Har så utrolig mye å være takknemlig for! ! Har mange gode og snille mennesker rundt meg :-) Og det viktigste av alt!!  Gabriel er på god vei til å bli bra :-)  (han har fortsatt igjen hverfall ett par operasjoner,men det er heldigvis noen år til )


Lyktene dere ser ovenfor skal jeg selge på julemesse :-) Flere er under produksjon,det blir ett utrolig koselig lys i de  :-) Har laget  masse annet også :-) Viser dere etterhvert..kan jo ikke avsløre alt på en gang da vettu :-) hehe :-)

Dette søte skapet har jeg malt og "pyntet" med nye bein,knotter og bilde :-) Synes det ble så søtt at jeg nesten ikke vil selge det..hihi :-)


Ta godt vare på menneskene i livet ditt som vil deg gode ting :-) Og ta vare på alle de fine øyeblikkene :-)

Beklager at jeg ikke har lagt igjen noen spor hos dere flotte bloggere ,men lover nå at det skal jeg finne tid til :-)

Ha en fantastisk flott ny uke :-)

Klemmer ifra Alven :-)

12 kommentarer:

Linn-Renate sa...

Må bare si at du har en inspirerende blogg!! God bedring til lillegutten din:) Varme tanker til han! mvh Linn Renate

Smått og Stort sa...

Stakkars lille gutten din.... Det er lov å være litt selvsentrert i slike stunder...Godt å høre at han er bedre og nesten i topp stand igjen♥
Nydelige lykter- du er kjempeflink!

Posttausa sa...

Kjære deg! Så leit å høyre om guten din og det andre vonde du har opplevd! Godt når det går bra til slutt. Enig med deg, ein må ta vare på dei som vil ein vel!
Likte kjempegodt skapet ditt,forstår godt at du ikkje har lyst til å selge det;) Du lagar mykje fint! La meg til som følgar eg:))
Klem frå Alva

Brunt sukker sa...

UFFA DÅ STAKKAR VETLE PRINSEN DÅKES !
BRA DET GÅR BEDRE!
ØNSKER DERE ALL LYKKE<3
HERLIGE LYKTER OG FANNTASTISK NATTBORD!
KLEM FRA ELI:)

Taubanevegen sa...

Så godt å høre at Gabriels operasjon har gått fint! :) Skjønner at det har vært en påkjenning... Ønsker dere fiiine dager fremover nå! :)

Lyktene var kjempekoselige!

Skal du forresten på bloggtreffet/ interiørkundekvelden på cc fredag 9. november? Jeg har meldt meg på! :)

Klem

salige lavendel sa...

Ååå, stakkars gutten!! Håper operasjonen var vellykket og at han blir bedre og bedre dag for dag. Det er nok ikke gøy når det er barna som må på operasjonsbordet, skjønner at du har grått noen tårer...Men godt at vi er i et samfunn hvor vi faktisk kan få den helsehjelpen vi trenger, og han har sikkert godt utbytte av det vonde han må igjennom nå resten av livet!God bedring til den tøffe gutten fra meg!

Anonym sa...

STOR klem
fra sun

Anonym sa...

Masse god bedring til lille tøffingen din.<3 Så lekkert skapet ble,dette hadde jeg garantert beholdt selv. :)
Ha en fin ny uke.
Masse klemmer fra Mette

Alven sa...

Takk Sun ;-) Stoor klem tilbake :-)

sylvia sa...

Hei.
Så godt å høre at det gikk bra med lille Gabriel, ja en kan virkelig lure på hvor de små kropper tar styrken fra, ja vi som foreldre å, men vi henter de langt inne å blir sterkere for hver gang vi opplever motgang,
Å vet du det er i motgang en ser hvem som er ens venner,
Virkelig venner,
Når noen går ut så kommer der gjerne andre å bedre inn i livet,
Har selv opplevd det mange ganger,
Ja det er viktig å ta vare på hverandre, livet får så fort,
Pass på deg selv nå min venn,
Stor klem fra sylvia

Taubanevegen sa...

Hei igjen! Lager kanskje et eget innlegg om bloggtreffet/ kundekvelden, men hvis du går inn på denne linken, kan du både lese om kvelden + melde deg på! :)

http://mor-ingerhovengen.blogspot.no/2012/10/bloggtreff-gjvik-9november.html?showComment=1350237405721#c6605399101555939290

Ha en fin dag! :)

Hos Jorunn sa...

Det var fint å lese at operasjonen har gått bra, det er helt utrolig hvor sterke små barn kan være og hvor mye smerter de tåler. Skjønner veldig godt at det må være svært vanskelig for deg. Varme tanker og god bedring til gutten din!

Så kjempfine lyktene ble, du kommer sikkert til å selge mange av de!

Skapet er helt nyyydelig, det hadde jeg beholdt:)

Ha en fin dag, klem fra Jorunn