tirsdag 22. januar 2013

Litt av det ene og det andre :-) Over her ser dere en av årets fineste julegaver :-) fikk denne gamle "sangboken" og skjeen av ei god venninne :-) Elsker slike gaver :-) Så dekorative og vakre :-)


 Vil også vise dere bordet som min søster  har dekket :-) Når vi var der på minejulaften for ett par uker siden :-) Flinke søstra mi :-) med en stor sans for interiør :-) De har ett vakkert og stilrent hjem :-) Kanskje jeg får lov å ta noen bilder fra deres hjem så jeg kan dele det med dere ;-) En gammel vakker krukke..som jeg helt hadde glemt inni ett skap jeg sjeldent ser inn i.. Den har blitt brukt til å ha kulepenner og blyanter i..og er etter min far. Men nå skal den fram fra skapet og få ett nytt bruksområde :-)Ei venninne av meg bruker sine løve glass til lys :-) Jeg har kun brukt mine til pasta..og til vase. Er norges glassene her i huset som har blitt brukt som lysestaker :-) men nå har altså løveglasset mitt fått ett nytt bruks område også :-)  Takk for inspirasjon til frøkna borti gata her ;-)Har også en beskjed...Når jeg var på julemesse på Strandheim før jul så var det ei hyggellig dame som handlet en lin kjole av meg. Og hun bestilte en til i en mindre str..problemet er nå at jeg finner ikke igjen navn og adresse :-( Så om du følger med på min blogg å ser dette så vær så snill og send meg en mail med adressa di til ane-ole@hotmail.com :-)

Ønsker dere en fortsatt fin uke :-) Her er det kaldt :-( så har blitt lite med skiturer :-( håper det blir litt mildere nå :-) Har to syke små også.. minstemann har høy feber på 5 dag nå.  Mange som er syke nå. Men heldigvis går det over :-) Bare kjedelig når det står på ! Har også vært på Bygdekvinnelags møte forrige uke :-) Interessant :-) Og frister til gjentagelse :-) Har tidligere vært på historielagsmøte,og det er hvertfall noe jeg har lyst å vie mer tid til :-) Brenner for historie :-)

Nyt dagene og hverandre :-)

Klemmer ifra Alven :-)

5 kommentarer:

h.espe sa...

Forstår godt du ble glad for gaven fra venninnen din - så dekorativt og fint å ha liggende fremme!

Så flott din søster hadde gjort istand till minijulaften :) Kos å kunne sitte tilbords der!

Fin uke videre til deg!

Klem

Taubanevegen sa...

Riktig god bedring til de små! Håper dere andre slipper unna sykdom.

Veldig koselig med lys i Løve- glasset! :)

Nå skal jeg snart sette meg ned i sofaen ved peisen med noe varmt i koppen og bare slappe av! :) Ha en fin kveld! Klem

Hos Jorunn sa...

For en nydelig gave du fikk av din veninne, noe sånt hadde jeg blitt veldig glad for også. Søsteren din er flink til å pynte bord, det så helt nydelig ut. Hmm..Løveglass har jeg aldri hørt om, men det ble fint med lys! Ha en fortsatt fin dag, klem fra Jorunn

Anonym sa...

Hei.
Så fin gave fra venninnen,hun vet tydeligvis hva du liker hihi.:)) Nydelig dekket bord,det hadde vært gøy å se hennes hjem,det ser vakkert ut. :)) Søt krukke også. Ha en flott dag.
Klemmer.

Camilla Madelen sa...

Så fint dekket bord,Ane:-)