torsdag 2. januar 2014

Ide til soverommet :-)

 
Godt nytt år alle sammen!! Altfor lenge siden jeg har laget noe innlegg her inne. Men 2014 føler jeg på meg at Alven kommer til å  bruse over av kreativitet. Og jeg kommer hvertfall til å skape mer og dele det med dere :-) selv om jeg ikke har hatt ett eneste innlegg på 4 mnd har jeg over 150-200 lesere innom bloggen hver dag :-) Litt rørende synes jeg ! I dette innlegget vil jeg vise dere soverommet mitt :-) som dere ser er jeg tilbake i huset vi kjøpte for 4 år siden :-) Ubeskrivelig godt for meg og for de små :-)  Har gjort noen forandringer  på soverommet for å gjøre det til helt og holdent mitt :-) og da måtte jeg jo male en vegg i skikkelig lilla ;-) På bilde over ser dere litt av senga mi og en søt lampe som ser ut som ett tre :-) Gir utrolig fin stemning :-)Her ser dere lillafargen :-) herlig! Har også funnet gamle lampeskjermer og satt på nye vegglamper. En på hver side av senga, de er ikke like :-) men samme stil og det liker jeg ;-)


Laget meg også en etterlengtet himmel over senga :-) i blonder og har brukt drivved stokker.

    

 Lysekrona er også på plass og den  gjorde seg godt sammen med resten på rommet her synes jeg :-)

 Håper 2014 bringer dere mange gode minner :-) jeg tar med meg alt fra 2013 inn i 2014 med en enorm takknemlighet  :-) Er og stolt av hva jeg har fått til og stolt av den jeg er :-)

Ta vare på hverandre og øyeblikkene :-)

Mange klemmer ifra Alven :-)


5 kommentarer:

Taubanevegen sa...

Så koselig med et innlegg fra deg igjen! :) Tenker det er godt å være tilbake i huset. Så fin gammel dør og nydelig treverk på både tak, vegger og gulv. Herlig lillafarge! :)

Godt Nytt År! :)

Klem

Fjordheim sa...

Koselig med et innlegg fra deg igjen.
Ønsker deg et riktig godt nytt år :)
Gleder meg til å bli med deg inn i 2014 :)

Posttausa sa...

Hei på deg:)
Så godt at du er tilbake, har tenkt på deg og lurt på korleis du har det;) Virkar som du har det bra og det er godt å sjå:) Må vere deilig å vere tilbake i huset igjen!
Gler meg til å følge deg vidare i 2014 og sjå dine kreative sprell;)
Ønsker deg alt godt for det nye året:))
Nyttårsklem frå Alva.

PS: Veldig koselig på soverommet ditt!

Anonym sa...

Heia.
Nå har jeg savnet deg,kjempekoselig at du blogger igjen. :) Så lekkert det ble med den lilla veggen og himmelseng er romantisk. :) Jeg tok ned mi da jeg skifta soverom men den skal opp igjen snart. :)
Godt nytt år til deg også.
Klem Mette.

Hos Jorunn sa...

Godt nytt år til deg også! Så fint det ble med sengehimmelen og lillafargen var pen. Det må føles godt å være tilbake i gammelhuset...glad på dine vegne. Lykke til videre i 2014!
Klem fra Jorunn