søndag 2. februar 2014

Kjøkken :-)

 Ikke så mye forandring fra forrige gang jeg viste kjøkkenet mitt,men litt nye detaljer bare. Trives godt med at kjøkkenet er stort, der jeg kan utfolde min elsk for matlaging og baking :-) favoritten på dette bilde er de tre kakeboksene på øverste hylla :-)


Trives godt her :-) Og det runde kjøkkenbordet liker jeg veldig godt,der ingen sitter på noe ende :-) Mangler bare vinylgulv..med sjakkbrettmønster ;-) eller male tregulvet i sjakkbrett ruter..ville nok da hatt en gråblå lys farge og hvitt :-) i skrå trekanter. Får se hva jeg gjør til våren :-)

Ønsker dere en flott ny uke :-)

Ta vare på hverandre og mulighetene :-) Og husk at lykke er øyeblikkene :-)

Klemmer ifra Alven :-)

3 kommentarer:

Taubanevegen sa...

Nydelig bord. Jeg har et rundt gammelt bord i kjelleren, et jeg har arvet etter oldeforeldrene mine. Det er jeg veldig glad i og nå tror jeg det snart må få komme opp fra kjelleren! ;) Må bare finne en plass til det først!

Så mange skjønne mugger du har stående i kjøkkenhylla. :)

Ønsker deg en fin, ny uke. Klem

Hos Jorunn sa...

Det var et kjempekoselig kjøkken du har, Alven!! Jeg ser vi har like kjøkkenskap:) Så deilig med de store vinduene, stort kjøkken er fint å ha. Da vi bodde i Oslo hadde vi et stort kjøkken, her har vi ett mye mindre...men jeg har vent meg til det også.

Ønker deg en ny fin uke!
Klem fra Jorunn

Anonym sa...

Kjøkkenet ditt var skikkelig koselig,herlige ting du har. :))
Ha en fin ny uke.
Klem Mette.