torsdag 18. september 2008

Laget litt nytt :-)

Laget disse koselige lyktene :-) Veldig enkelt, men de gir ett utrolig koselig lys
:-)
Her står lyktene sammen med en ny bamse jeg har laget ( den i midten) Men er IKKE førnøyd med den,så setter meg ned med symaskinen igjen i morgen å lager en ny :-) Sikkert ei lita jente her som vil ha den uansett :-) Tror jeg må legge til mere sømmemonn...men skjønner ikke helt hvordan jeg skal få til det for føttene går jo helt inntil hverandre nederst på mønsteret...men men jeg finner vel en løsning om ingen her inne har noen gode råd??? :-)
Ei jeg er tante til har bursdag i dag :-) Så har sydd ett par Tilda votter til henne :-) Skal sy hatten som passer til vottene også men det blir til jul :-) Er flere som ønsker seg slike votter nå :-) Både mormor...Tiril...og meg selv :-) Og blir nok flere som vil ha slike etter bursdagen :-) Men disse er artige å lage :-) Neste prosjekt på lista er BABOCHKADUKKER,Tilda engler,Tilda nisser,epler,veske,gris,tøfler,hjerter :-) Har bestilt men ikke fått hentet stoff fra både stoff og stil og panduro for 3000kr....ups...håper ikke samboer leser dette :-) Hehe :-) Tar litt av når man sitter slik å bestiller :-)


Disse jojoene var artige å lage :-) Skal lage de til julepynt også :-)


Her ser dere noen av de maaaaange kjøleskapsmagnetene jeg har laget :-) Eller mange av de henger i bånd også :-) Kan også brukes til julepynt :-) Noen av dem henger rundt vaser jeg har :-)

11 kommentarer:

Ingunn sa...

Så mye fint du har laget!!!Skikkelig kreativ du!!!Kjempe artig å se!
Klem fra Ingunn

Mitt hvite hus sa...

Så flink du er til å lage ting. Var innom nettbutikken din å kikket også . Kjempeflink. Likte veldig mye av de tingene du hadde laget. Puter og poser med nydelige bildemotiv.
Nyt fredagen Klem Kerstin

Anonym sa...

Så fine ting du har laget her. Takk for bra sy inspirasjon. Jeg går med noen småplaner om å sy hjerter, men kommer liksom ikke i gang.

Ha en fin dag.

CosiFanTutta sa...

Heisan, fant bloggen din på min reise i bloggverden, her var det mye fint. Du er jo skikkelig kreativ - det er sånt som imponerer meg. Nydelige hjerter og votter! Ha en fin, fin kveld

moa sa...

hei :0)
takk for koselige kommentarer,å joda kommentarene dine kom frem :0)
..tok bare litt tid.
Så morsomt å få besøk av deg,for da oppdaget jeg bloggen din også.Legger deg til i listen min!
For noen vakre votter du har laget,flink du!
..ha en flott tirsdag,og nyt det deilige høstværet!

tinemor sa...

Smart idee med lysene.
Den likte jeg.
Mye sømprosjekter på gang skjønner jeg.
Så spennende.

CosiFanTutta sa...

Hei igjen
takk for besøk på bloggen min. Jeg har sendt en mail til designerne av culla belly-sengen for å forhøre meg om pris og leverndører. Jeg tror det er sånn overpriset designprodukt (har vunnet noen priser og greier). Skal allikevel gi deg tilbakemelding når jeg får svar. Når det er sagt så må det være mulig å snekre sammen noe lignende selv. Ja, altså ikke for sånne som meg med titusentommeltotter, men kanskje for en handyman??
Ha en fin, fin kveld!

frk.Kreativ sa...

Så fine ting du har laget nå da :) Takker for utfordringen om å skrive,var det 6 eller 7 ting som gjør meg glad om dagen..men jeg har ikke tid til å ta den nå desverre. Håper alt står bra til! Klem

Ingrid sa...

Så mye fint du har laget.. skikkelig søte ting! :)
Rørende med det forrige innlegget ditt også... :)
Håper du får ei fin helg!

Villa Luftslottet sa...

Kjempefint!!!!! Det ligger noe til deg hos meg:)

Anonym sa...

Hei. De lyktene var kjempefine. Hadde det vært mulig å få oppskrifta?? I såfall er epostadressa mi g_gutuen@hotmail.com

Gunn:-)