tirsdag 16. september 2008

Vil hedre min far i dag.....

I dag er det ett år siden min far døde uventet fra oss...savner han veldig... Han var en utrolig mann med mange gode egenskaper. Utrolig kunnskapsrik og kreativ :-) Han har lært meg masse! Skulle gjerne lært mye mer,men tar med meg det jeg har fått videre og siden far var så flink til å skrive ned så å si alt...har vi uttallige bøker og permer som han har skrevet..om livet om historie om slekten osv. Far hadde en stor interesse for historie og har vært med på å gitt ut flere bøker med det emne. Han var også veldig kreativ,skar ut figurer av tre...har mange hyller fulle av de på hytta :-) Og han malte malerier :-) I sine yngre dager tegnet han de utroligste tegningene :-) selvlært :-) Skal vise dere noen bilder senere :-) Og kreativ i matveien var han også og maten ble faktisk alltid god :-) Med fars spesial krydder :-) Dette har vært ett merkelig år....vet ikke hvor mange ganger jeg har tenkt...nå må jeg ringe far...åh det må jeg fortelle far..eller rart han ikke ringer meg eller sender melding..... og synes det er utrolig trist at babyen i magen ikke får møtt bestefaren sin..Men barnet skal få lære han å kjenne alikevel...gjennom meg..gjennom bøkene...bildene..og historien.. Kjære far..bestefar...Bjørn.... Savner deg!!!! Glad i deg!! Takk for alt... Skal på graven din i dag..Skal snakke litt med deg da...fortelle deg tanker og nye hendelser :-)Far med pipe :-)


Min far og mor som nyforelsket :-)

Far og meg på legoland :-)


Far 65 år :-) Veldig glad han fikk denne store feiringen med venner og familie rundt seg. Vet han storkoste seg denne dagen :-) en av de siste bildene jeg har av han..dette er 4 mnd før han gikk bort.... Til alle der ute: Ta vare på øyeblikket!!! Og som min far sa...lykke ER de små øyeblikkene i livet.... Mange jager etter å bli lykkelig..men tror ikke det finnes evig lykke...slik som alle eventyrene sier...lykkelige alle sine dager osv.... lykke er øyeblikkene :-)

6 kommentarer:

ENGEL sa...

koselig blogg du har altså!her kommer jeg innom snart igjen!

Mitt hvite hus sa...

Vakker hedring av din far! Ja det er så viktig å leve i nuet, for plutselig er nuet borte. Jeg er sikker på at du klarer å gi en fin opplevelse til ditt barn ang din far.o=)

Klem =)

Magdalena sa...

så fint du skrev om din far,- flott å hedre han på den måten,-

ja vi må ta vare på øyeblikkene,- ta vare på hverdagen...

synd han ikke ble så gammel!
tenker på deg...

by Siv sa...

Takk for en påminnelse om hva som virkelig betyr noe her i livet... Blir litt mye kjas og mas i hverdagen og da glemmer en lett å nyte faktisk akkurat nuet :)
*Siv*

Muskatt og kardemomme-Kjersti sa...

Hei,så veldig vakkert du skriver om pappaen din!Nå renner tårene her...
Veldig trist og urettferdig når noen går bort så altfor tidlig!Men jeg kan se at du er flink til å ta frem de gode minnene,og det er en veldig god egenkap å ha :0)
Mye koselig på bloggen din,fristende sjokoladekake og så er du flink å lage mye fint;0)
Ønsker deg en god dag fyllt av fine minner!

Anna Lisa sa...

Veldig trist å lese at du misstet din far,.... Ja han hadde rett, en må nyte øyeblikka i livet... og sette pris på at man har kver andre.
Vakkert skrevet av deg til din far.

Eg har gitt meg litt tid til å lese i bloggen din. Den er så koselig. Sjelden eg får tid til å lese andres blogger desverre.......
Ønska de ei god helg!!!
Klem