onsdag 18. mars 2009

Livstegn :-)

Her har tiden gått sakte nå...har ventet på mr leeeenge. Igår ble det endelig tatt,så i dag venter vi på svar...veldig spent på hva diagnosen blir... Savnet etter de hjemme begynner også å bli stort. Så Nå håper vi på rask avklaring og hjemreise :-) Savner også å blogge... Datan ble i orden igjen i går,så får se i kveld om jeg får tid til å kikke innom dere :-) Gleder meg til å få tid til det igjen :-)

Ha en fin onsdag :-)

klemmer

16 kommentarer:

Mi :) sa...

Hei Alven ;))

Jeg har fulgt deg litt fra sidelinjen og ville bare si; for en skjønn liten gutt :)) Åh, så heldige dere er midt oppi alt det tøffe. Lykke lykke til med alle prøver og svar. Det er mange som tenker på dere her i Blogglandia - bl.a meg selvom jeg ikke har gitt tegn før ;)

Varme tanker til dere alle sammen,
Mi:)

Kristine sa...

Hei Ane!

Så bra at dere endelig har fått mr! Ting snegler seg avsted på sykehus, ikke noe moro å vente! Håper du har Ole der oppe enda, det er noe drit å være aleine på nyfødtintesiven! Lykke til, krysser fingrene for at svar på mr er positivt og at dere snart kan ta med lilleprinsen hjem til de andre tre!:)

ENGEL sa...

å så skjønn en liten prins;)bra mr endelig ble gjort. krysser fingrer for dere,og håper på hjemreise og et godt utfall;)klæm

Hjerterom sa...

Gratulerer!!!!!!!!!!

Hælledussen for en NYDELIG gutt :)
Krysser fingrene for prøver og svar !
Tenker på dere :)
Masse klemmer.

My home is my Castle sa...

Sååå nydelig liten gutt :)))
krysser alt jeg har for at alt går bra :))

Klem,Kari

Emmas Verden sa...

Det var en nydelig liten kar :) Håper dere får gode svar og at dere får reise hjem til resten av familien som venter på den lille prinsen snart!!! Sender dere varme og gode tanker!!Klem Anne

Jannicke sa...

Håper på det beste for lille gutt!
Varme tanker fra J.

Anna Lisa sa...

Han er så nydelig. håpa på posetive svar og at alt står bra til. Kjekt du kom med livstegn, har tenkt på deg.
Klem

Guttemamma sa...

Hei!!
Skjønner ikke hvordan jeg har kunnet bogge siden oktober uten å finne deg...og din flotte blogg..??Nå har jeg kost meg med maaange av innleggene dine!! Gratulerer med den lille prinsen, sånn en vakker liten kar!! Jeg har prøvd å lese meg til hva som er i veien, men ikke klart det.., men uansett krysser jeg fingrene for dere!! Du virker til å ha et usedvalig positivt fokus!! Lykke til og klem fra Anette

Landstil sa...

For en nydelig liten prins!
Har ikke fått med meg alt som har skjedd her, men håper uansett at alt går bra ! Krysser fingrene for dere!

Veronica sa...

Hei:)

For en nydelig liten gutt dere har fått.
Krysser fingre for gode resultater.

Ha en fin onsdag:)

Magdalena sa...

nydeligliten gutt,-ønsker at alt går godt.....
god klem,

magny

Ida sa...

Hei Ane!
Så godt å høre fra deg igjen! Utrolig vakkert bilde av Gabriel - han ser bare så sunn, våken og kjekk ut! Jeg krysser også ALT jeg har for at det er en tvilling, og ikke brokk. Om MR viser at det er brokk - så håper jeg av hele meg at det er ett brokk som har god prognose! Det må være utrolig tøft for dere midt oppi dette uvisse - syntes også det er fælt at dere har måttet vente så lenge på undersøkelsen - slike ting bør jo være høyt prioritert! Men dette er helse Norge på sitt verste - opplever sånt på jobben til stadighet - og det gjør meg så utrolig sint!
Dere har kanskje allerede fått svaret fra undersøkelsen i dag? Jeg har uansett alt fremdeles krysset !!

Her hjemme med oss går det fint! Ting har endelig begynt å roe seg - og vi begynner å bli vant til å være fire alle sammen! Christoffer takler dette med lillebror utrolig bra - og idag hadde jeg begge to hjemme hele formiddagen - noe som kan virke som piece of cake for noen - men for meg var det litt av en 'bragd' .. deilig å føle at man kan kose seg og ha det fint sammen - selvom det er litt småkaos hele tiden.. hihi :) William er skikkelig skikkelig GLUPSK - han liker seg stort sett best ved puppen - og begynner å bli ganske stor! Christoffer var 3850g ved fødsel og når han var 5 mnd hadde han rundet 10 (!!) kg !! Han var helt normal i lengden - haha.. lille michelingmannen :-) Ellers sover William mye, og har i skrivende studn(iallefall) en døgnrytme som passer godt overens med vår :-) Herlig å få noen timer sammenhengende søvn på natten :)

Åh, nå håper jeg bare så veldig på at undersøkelsen har gitt gode resultater - om det så viser seg å være brokk.. jeg håper av hele mitt hjerte at dere får dratt hjem igjen - slik at dere får vært sammen alle sammen (så forresten at Tiril hadde vært inne å lagt igjen en hilsen til deg- snufs - da rant tårene her..!)!

Dere er utrolig sterke - og jeg beundrer deg for å vise så utrolig tapperhet ! Sender deg en varm god og støttende klem! Jeg er sååå glad for at vi har blitt kjent :)

Ta vare på hverandre! Klem fra Ida :)

Mitt hvite hus sa...

Så flott gutten er...Masse lykke til med alle prøvene Håper det går bra: klemmer O=)

linn kr/sykepleier sa...

For en herlig baby du har fått deg.
Lykke til videre, og håper på oppløftende svar på MR.

Eg ... sa...

Ein nydelig gutt - herlig utstråling :-) Masse lykke ting - ønsker alt godt.