fredag 15. januar 2010

God helg :-)

Sydd ny veske :-) ligger ute for salg i nettbutikken :-) http://alvensnettbutikk.blogspot.com/ Noen som vet hvordan man får tilbake slik at det blir en kobling når man legger inn nettadresse som jeg skrev i linja over her? ble alltid automatisk link når jeg skrev det før...men etter jeg begynte å tulle meg borti større bilder på bloggen har mye blitt ødelagt og anderledes :-( så ikke å anbefale...

Må vise dere ett av mine gamle bilder :-) har ikke kommet opp på veggen enda desverre...men står fremme :-) synes det er ett så koselig bilde :-)

Her har vi luringen med pappas lue på hodet :-) godt å spise på stolen sin :-) nam nam :-)
Og her har han mormor sin strikkede lue på :-) hun er så flink til å strikke og jeg setter ENORMT stor pris på slike gaver ifra henne :-) synes det finnes lite fine klær til gutt i butikkene desverre...og veldig lite utvalg..flere som sliter med å finne fine klær til guttene sine? Tar imot tips :-) name it har mye fint til jenter...men til gutt går det kun i sterke farger og "voksen" klær til babyer..når ble hettegenser behagelig å ha på ? ikke før de er oppe å går hvertfall :-) men tøft er det jo :-)

Ønsker dere en superfin helg :-) Ta vare på hverandre :-)

7 kommentarer:

Black Feathers sa...

Heisann du. Så hærlig prinsen din er, han har jo blitt så stor allerede.

Lekker veske du hadde sydd. Anngående link så vet jeg ikke, men jeg skriver navnet, blåer det ut, klikker på den lille grønne kloden (ved nytt innlegg)Da kommer det opp en rute og limer inn adressen. Vips så er det link. Jeg er ikke best på forklaringer altså. Men dette er nå slik jeg gjør det ;)

Ha en flott helg ;)

Alven sa...

Tusen takk Black feathers :-)

fikk det til med din forklaring :-)

Lille My sa...

Så skjønn godgutten din er :) Og så heldig du er som får hjemmestrikka tøy til han - har kjempelyst på det til lille snuppa mi.
Tar hun oppdrag..? ;)

Ha en deilig helg!

sylvia sa...

hei på deg vennen.
nydelig veske,du gjør sånt et nydelig arbeide,
å så skjønn en gutt du har.
ønsker dere alle en god helg,
klem fra sylvia

Mitt hvite hus sa...

Heisan...så flott siden din er blitt...
og nydelig veske..
og så flott gutten er..

Ønkser deg en fin helg...

Klem Kerstin

Anonym sa...

Utrolig lekker veske:-)
Ha en fin helg,
klem Hege.

Anka sa...

Hei og hopp. Så koselig hilsen fra deg, tusen takk:) Så bra du liker måneskinnslampa. Da er vi to, hihi. Bestikket er fra Bohus og har en overkommelig pris! Elsker å finne sånne kupp;) Ønsker deg en god start på uka.