lørdag 6. februar 2010

Laget meg ny nettbutikk på EPLA :-)

I går laget jeg meg butikk på EPLA :-) Mye enklere å bestille varer og å legge ut varer :-) Og i tilegg selger mange andre kreative damer sine ting der også :-) Til høyre her ligger adressen min til den NYE BUTIKKEN :-) Ha en flott helg :-)

7 kommentarer:

-Kamilla- sa...

Her tror jeg ikke at jeg har vært før...?? Så flotte ting du lager ;0) Og de blondene på telysglassene var nydelige. Husker du hva hobby butikken heter?? Har vært innom Epla tidligere, liker konseptet med at en kan selge hjemmelagede ting. På finn.no drukner slikt i alt det andre som folk selger. Ha en riktig god helg videre! *Klem*
-Kamilla-

sylvia sa...

å så flott å greit
gratulere å lykke til,
god helg til dere alle
klem fra sylvia

Magdalena sa...

lurt det! min nye nettbutikkkostet 25 000 kr.
Epla har mye spennende å by på,,,
klemklem^^*'

Guttemamma sa...

Så gøy og lykke til!!

Anka sa...

Epla, norges svar på Etsy er det ikke? Så spennende, dette må jeg se innom;) Håper du har hatt en fin helg og så ønsker jeg deg en god start på uka.

Den gode feen sa...

Tusen takk for koseleg kommentar. Du har jo verdas skjønnaste kosekanin sjølv ;) Så artig at du også har laga deg Epla butikk. Eg vurderte å oppdatere bloggshop'en, men det er jo sååå mykje greiare på Epla. Alle salg føregår utan at ein treng sende kontonummer og dilldall på mail. Herleg.

Ha ei fin veke :)

Tove E sa...

Heia!
Jeg har vært på din Eplabutikk, kjente deg igjen:) Lykke til!
Klem.