torsdag 4. februar 2010

Telys glass :-)

Hei alle sammen :-) Her i huset er vi endelig friske igjen etter en uke med oppkast i hus :-( ikke noe gøy...men veldig godt å være ferdig med det :-) Her har jeg laget noen telyseglass med glassdecoupage og blonder :-) Legger de ut for salg på http://alvensnettbutikk.blogspot.com/

Her ett par til :-) kjøpte disse fine blondene på en hobby butikk på gjøvik,de hadde utrolig mange fine blonder der og ett godt utvalg :-)

TRENGER KAMERA HJELP!!!!!!!! Har ett canon speilreflekskamera...og når jeg skal ta bilder UTEN BLITZ er det nesten HÅPLØST å ta klare bilder...pga laaang lukkertid...og når jeg ikke har stativ sier det seg selv...at de ender opp slik som på bilde over... har hatt kamera stående på P og på AV ..ellers spretter blitzen opp...og på disse kan man stille inn hvor fokusen skal være :-) og det er jo kjekt :-) Trenger bare at lukkertiden går litt kjappere slik at bilde kan bli klart :-) noen som vet hva jeg gjør galt? Kjøpte denne skrivermaskinen på auksjon i helga :-) for 50 kr :-) latterlig lav pris :-) Skal vise der flere av mine "kupp" fra aukjonen i ett senere innlegg :-)

Også har jeg ett annet spørsmål..Skal tapetsere enn vegg på stua...i lilla... tenkte jeg.... Skal ha Nina Campbell på kjøkken og spisestue...men disse er jo litt dyre så tenkte å finne ett billgere alternativ til stua...noen som vet om billige og fine tapeter? Har disse store byggvarehusene noen? På forhånd takk :-)

Ha en flott torsdag :-)


Klemmer ifra Alven

5 kommentarer:

sylvia sa...

hei på deg,
huff da med oppkast,
men godt å høre dere er ferdig med sånt nå,
skal spørre min silje om kamera når hun kommer hjem,det er hun som er eksperten her i huset,
å så nydelige lykter du har laget der,vakre,du er såå flink.
å så heldig du var med den skrivemaskin,lovely..
ønsker deg en flott dag vidre .
klem fra sylvia

Ingrid sa...

Så søte telysglass du har laget. Godt dere er friske igjen da! :)

Marias skriblerier sa...

Så nydelige telysglass du har laget! Flink er du :)

@afjo72 sa...

Søte lysglass :)
Ang lukkertiden, så må du kanskje endre ISO-innstillingen og blenderåpningen? Hvis du setter kamerainstillingen til "M", så bruk det "hjulet" som er foran utløserknappen på Canon-kameraet og vri det mot høyre. Guri; var det forståelig...?

God helg til deg!!- og lykke til med bildene!

Guttemamma sa...

Kjære flinke Alven!!
Nydelige lysglass du har laget!! Kreativ passer så godt i bloggnavnet ditt:)
klem