tirsdag 10. august 2010

Kan ett skjerf bli en duk?

Ja det kan det faktisk :-) Var på jobb på lørdag og da var det en kunde som ga meg ett kreativt tips :-) har aldri tenkt på det før,men mange av disse flotte blonde skjerfene som er å finne nå kan brukes på flere måter :-)

Som her hos meg :-) En løper til spisestuen :-) Selvfølgelig kjøpt hos Fruens vilje :-)

Synes det har en herlig rosa farge :-) Trenger kanskje en omgang med strykejernet ser jeg men :-) I kveld skal jeg begynne med å lage julevarer til messer og epla butikken min :-) Så er i gang med å lese blad og bøker om jul :-) Få litt stemning og inspirasjon :-)

Håper dere har like fint vær som oss :-) Nyter de siste dagene med sommer nå :-)


Ha en fantastisk uke :-)

Mange klemmer ifra Alven

8 kommentarer:

Ida sa...

Hei vennen!

Det var kjempesmart, og ikke minst helt nydelig! Elsket skjerfet! Helt min stil :-) :-) Kanskje jeg skal forsøke å lappe noen sammen fra gamle skjerf, jeg har en tendens til å gå fort lei av dem.. jeg er jo som sagt en sjerfoman :)

Hvordan går det med dere ??
Henrik er for tiden i nordsjøen, og jeg styrer 'båten' alene her hjemme. Går i grunn greit, men er evig takknemlig for at jegikke er alenemor.. phu.. tanken på at han er hjemme om 'bare' ti dager er iallefall ett lite lys i tunellen :-) Har hatt fri til nå, men i morgen er det tilbake på jobb.. tenker det blir passelig hektisk ! Er du begynt i jobb igjen ?

Går det bra med Gabriel? Sluttet å amme nå ? William vokser til, og er en aktiv gutt. Jeg tror ikke han sitter i ro ett sekund i løpet av dagen. Til og med når han ser på tv (noe han forøvrig ikke liker.. hehe) så danser han istedet.. ved matbordet er han overalt med hender og bein.. hehe..
Godt når de er lagt.. selvom han ligger for øyeblikket i sengen og babler og roper MAAAAAMMMAAAA! :)

Stor klem fra Ida

embla85 sa...

Selvfølgelig kan det brukes til duk, jeg er ikke spesielt glad i duker derfor har jeg få, men til spesielle anledninger er det jo koselig :) Da dra jeg fram det jeg har av skjerf og gardiner / panelhøyder :)

Ha en fin, fin kveld:)

(eddas) sa...

Nydelig....
eddaKlemmer

mimmi-leone sa...

Kjempelur idè...fin ble det også.

Hilsen fra Mimmi-Leone

Unknown sa...

Det ble fint! En kjempelur idè:))

Klem Line

Mitt hvite hus sa...

Kjempestilig ble det... så kreativ du er...

O=)O)

Anonym sa...

For et nydelig sjal som også var nydelig som duk. Elsker den rosafargen jeg og. :))Klem Mette.

Hjertedamas blogg sa...

Nydelig løper! Hjertedama/ Grethe