mandag 18. oktober 2010

Ny uke :-)

Da var helgen over :-) Er rimelig sliten nå,har hatt gjester torsdag,fredag,lørdags formiddag,lørdags ettermiddag og søndag :-) Men det har også vært veldig koselig med så mye besøk :-) :-) Over her ser dere bløtkaken fra i går :-) Prøvde en ny vri,med bare marsipan rundt kanten,har strødd knust daim oppe på kremen :-) Banan,hjemmelaget jordbærsyltetøy og vaniljekrem inni :-) Den ble veldig populær :-)

Ei strålende fornøyd jente :-)

Nå er det bare to hunder igjen :-) Og det er to gutter :-) Her ser dere Orlando (han med leppespalte) han er så utrolig søt og liten :-) veier 450 g nå,så det går oppover :-) han er så livlig og rask på labben at jeg er ikke bekymret for at det skulle være noe mer galt med han :-) Han er bare en miniatyr av rasen Tibetansk spaniel :-) Så den som får han er heldig :-) For han er virkelig unik :-) Skulle gjerne beholdt han selv,men med en hannhund til og planen her i huset er å drive litt smått med oppdrett,er det best å ikke ta noen sjanser på innavl :-) Er dere intressert i å kjøpe han eller han andre flotte hannhunden jeg har igjen,så ta kontakt med meg på mail ane-ole@hotmail.com :-) de er leveringsklare om bare 2,5 uke :-) rettere sagt 5 november :-)

Sikkert mange av dere som lurer på hvordan det går med Gabriel. Her kommer en liten oppdattering : For de som ikke vet så er Gabriel født med ryggmargsbrokk (Spina befida occulta) Heldigvis ikke en av de alvorligste formene for det. Etter ahn ble født oppdaget jeg at noe var galt med skulderen og nakken hans også...etter mye venting (over 1 år) og undersøkelser både i oslo og trondheim har nå legene blitt enige om at han har noe som heter sprengel deformety ( deformasjon av skulderblad) Han har også en sammenvoksning av skulderblad og nakke,noe som gjør at han har en liten scoliose i nakken. De har også satt diagnosen klippel feil syndrom ( det er blandt annet sammenvoksning av nakkevirvler)
Han har også noe en lege kalte ett fenomen som heter geografisk tunge... Det er som dere skjønner mye...
MEN og det er ett stort men.. Til tross for ALLE diagnosene,ser han og utvikler han seg som en normal unge :-) :-) noe vi er kjempeglade for!!! Mange leger forberedet oss på det verste...og bra er jo det.,... for innen alle disse diagnosene er det STORE variasjoner..ingen er like...det er jo både bra og dumt...for skulle gjerne VISST mer om framtiden..og hvordan ting blir osv. Ryggmargsbrokken ble operert da han var 3 mnd,og den var vellykket :-) Ingen nerveskader :-) Men nervetrådene kan tjore seg fast,så lenge det er ett arr/sår..Man må vel regne med at det kan skje..men man vet ikke sikkert. Sammenvoksningen skal de også kanskje operere,men det vil de vente med til han er over 2 år.

En herlig,tilsynelatende frisk og VELDIG aktiv gutt :-) På tross av at legene var mer negative i sine framtidsutsikter :-)


Ønsker dere en flott ny uke :-) Nyt høsten nå før vintern er her :-) Og ta vare på hverandre :-)


Klemmer ifra Alven

12 kommentarer:

Gammel stil sa...

Mhm, så god den kaken så ut:) Den må du nesten legge ut oppskriften på altså:) Fine og koselige bilder:) Høres ut som en bra helg:)

Klem:)

sylvia sa...

hei.
ja den kaken der så helt nydelig ut,
så flink du er,ja nå har dere feiret masse,skjønner du er sliten,klart det med så mange besøk,men som du sier koselig å,glad det ikke er hver dag.
åå så deilig å hør at det går så bra med han,en riktig sjarmør er det dere har der.ingenting er bedre enn når alt ser ut å gå rett vei,
ønsker dere alle en flott dag vidre,
klem fra sylvia

Magdalena sa...

så nydleig gabriel er, så godt å høre at der ser ut som han utvikler seg normalt... kos eder emasse sammen!§!
nydleig kake hund og flott jente!!
klem,magny

Siv Toril sa...

Hei! En fantastisk flott kake du har laget! Mmmmm! Skjønne barn og valper:) Klem

Mitt hvite hus sa...

Herlige bilder... skjønne bilder av barna..og valpen da...

smask..smask..

Og deilige kaken..men ikke enda... holder på med slanking her enda..

klemmer

Unknown sa...

*mums* Så lekker kake da, den så utrolig god ut!♥ Så lekkert å legge marsipanen rundt ,)
Gratulerer så mye med 9 åringen!!♥
Så godt å høre at det går bra med lillemann, sååå utrolig søt han er, en riktig godgutt!!♥
Takk for gode ord fra deg ;)
Jo, jeg bruker å skriv i word, velger da den skrifttypen jeg vil ha, så tar jeg klipp & lim metoden ;) Jeg har fått tilbakemeldinger om at ikke alle kan gjøre dette, det er avhengig om man har innstalert disse fontene.. Ikke alle kan "se" den skrifttypen jeg skriver i heller. Håper du får det til hos deg♥ Lykke til!♥
Nyt av herlige dager♥
Klem Anki

huset ved elva-elin sa...

Så skjønne unger :-) så trist når det er no i veien med barna, vi ønsker de jo det beste og vil ikke at de skal ha det vondt. Har ei datter på 16 som fikk diabetes da hun var 8 år, det har ikke alltid vært så lett, men det går heldigvis litt bedre nå når hun har blitt så stor. Til slutt må jeg bare si at den valpen din var sååå..skjønn, får lyst på fler når jeg ser sånne små, men det får holde med de 3 tibbene jeg har :-)
Ha det fint
Klem fra Elin

Camilla- casual living sa...

HEI! Jeg har vært omtrent uten internett i noen uker nå, så nå var det gøy med en bloggrunde igjen:)
Og da passet det jo fint med en liten oppdatering om Gabriel.Forstår det er mye å ta innover seg, og mye usikkerhet for fremtiden, og det forstår jeg at er tungt,likevel er det kanskje litt "godt" og endelig få litt svar?!
Han er virkelig en nydelig gutt, skikkelig sjarmtroll.


Stor klem fra meg.

Ps, jeg fikk skikkelig lyst på kake nå;)

Camilla- casual living sa...

Forresten, så har faktsik min eldste også kart tunge/geografisk tunge:) Uten at hun er noe plaget med det da, så vidt jeg vet:)

Hege sa...

Gratulerer så mye med overstått til prinsessa!
Skjønner godt den kaken gikk med,nam nam:-)
Gabriel er bare skjønn - har lest det du skrev og skjønner du bekymrer deg.
Barna er det kjæreste man har..,
- godt å høre han utvikler seg normalt:-)
Ha en fin kveld,
klem Hege.

Camilla- casual living sa...

Hmm, jeg lurer på om jeg begynte å legge merke til det da hun var litt over 1år. Så at den var så flekkete , og med rare røde streker, og litt lysere innen for strekene. Jeg trodde egentlig at hun hadde sår tunge, men begynte å lure da det aldri gikk bort.. Så spute jeg legen en gang vi var der (hun var sikket neste tre da), og han svare bare kort at det var kart-tunge, at det var helt vanlig og ingen ting å gjøre.

Har jo lest at de kan være litt vare mot sterk mat og tannkrem, at det svir ekstra på tungen da, og det stemmer nok- for hvis tacoen ikke blandes ut eller jeg lager den ekstra barnevennlig så går hun helt fra skaftene (men jeg trodde jo hun bare overdrev helt til jeg leste litt mer om det.

Mie har det hele tiden, men det blusser litt ekstra opp innimellom, ellers er det spes på sidene (mot tennene) at jeg ser det godt. Jeg trodde også lenge at hun gikk å bet seg i tungen hele tiden..
Tror kanskje når jeg tenker meg om at det er blitt endel mindre nå. Det må jeg se på når jeg pusser tennene hennes i morgen.

Ble langt det her, men jeg har aldri snakket med noen om det, så det var litt deilig å dele litt:)

Er det veldig synelig på Gabriel eller? og virker det som at han plages av det?

Unknown sa...

Hei på deg ;)
Tuuusen takk for gode ord hos meg!ღ Varmet stort!!ღ
Bare hyggelig å kunne hjelpe vet du!ღ
En nydelig fredag og en skjønn helg ønskes degღ
Her snør det, så kanskje får vi en hvit helg (håper)ღ
God klem fra meg,
Anki