torsdag 1. desember 2011

Julemesse :-)


 Ja da var årets julemesse unnagjort :-) Kom masse folk og det liker vi  :-) Ble litt overfyllt bord kanskje,men de hadde igjen bare 1 bord så da fikk man gjøre det beste ut av det man har :-)  Den vakre damen på bilde er Lena som jeg driver Saft og suse sammen med :-)

 Måtte ta med dette herlige bilde av far og sønn :-) Leonardo er en eksemplarisk pappa :-) Leker og vasker valpene :-) Og piper de er han på alerten med engang :-)

Ønsker dere alle en fantastisk helg :-)
Ta godt vare på hverandre :-) Og husk deg selv også :-) Det er like viktig :-)

Ett lite sitat funnet hos ei kreativ dame fra valdres :-) Kunsten å være lykkelig består i å gjøre sine gleder enkle.

Mange gode klemmer ifra Alven

7 kommentarer:

Berit sa...

Julemesse utta folk er itte no morro - så bra det var folksomt på Biri i efta!
Hadde tenkt å tatt en tur å kikke sjøl, men det ble pepperkakebakst i stella. Og opplading til julemessa i Redalen på lørdag:) Så mangt en sku ha gjort ferdig før da :)

Go' hælj!

Fjordheim sa...

Koselig med julemesse. Rekker ikke å være med om noen i år. Så mye fint dere hadde å selge. Håper det gikk bra med salget.
Ønsker deg ei riktig god helg :)

Anonym sa...

Så mye flott dere lager. :)
God helg til deg.
Klem.

Aia- Taubanevegen sa...

Så mye flott dere hadde på messa! Håper dere er fornøyd med salget! Finner vi mange av produktene i butikken også, og hvor lenge holder dere butikkåpent før jul?

Ønsker deg og dine en koselig helg! :)

Anonym sa...

Jeg er sikker på at det var en flott messe. Den damen husker jeg fra Fruens Vilje. Jeg har noen vakre ting derfra:))
Jeg skal og MÅ innom butikken deres en gang.

Flotte og sanne ord i det sitatet.

Riktig god helg...

Klem

salige lavendel sa...

Jeg synes bordet så flott ut jeg =) Og så skjønne små hunder. Er det dine??? Elsker hunder og har ei bittelita Prazsky Krysarik jente her hjemme selv. Herlig med de små lojale pelskledte som følger oss overalt!!Takk for koselig hilsen og ha en god helg du også!

Dordis kreative glede sa...

Her inne var det veldig mye fint :) Har kost meg med å bla meg bakover i bloggen. I tillegg til å være utrolig kreativ, har du TIBBER! Juhu, det har jeg også :))))))) Så søte valper!! Legger meg til som følger, så får jeg litt oppdatering både på tibbene og dine kreativiteter :) Ha en fin adventstid. Klem fra Dordi