mandag 16. januar 2012

Den lille forandringen på kjøkkenet mitt :-)

 Hei :-) Her ser dere bildene av flisene som jeg ble så inspirert av. Er fra en reportasje i bladet Boligdrøm nr 6 :-) Skal male mine hvite slik. Må bare finne riktig lakk/maling først. Gleder meg til å vise dere endelig resultat :-)


 Tror vanlig oljemaling er best....noen som vet? bruker rødsprit å vaske med først slik at alt fett osv er borte,får vel bedre feste da skulle man tro :-)

Slenger også med dette bilde :-) Synes det var en fin løsning :-) Har flere gamle laken med blonder , og gardiner som fint kan pynte opp og skjule det som står i div bokhyller :-)

Ønsker dere en fin uke :-)

Ta vare på hverandre,deg selv og øyeblikkene :-)

Mange klemmer ifra Alven :-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Så lekre flis. Gleder meg til å se resultatet. :)
Flott uke til deg.
Klem M

ELIN sa...

Du finner alltid på så mye fint. Skulle ønske jeg var like kreativ. Likte bildene du hadde lekt deg med under her også :) Ønsker deg en fin tirsdag. Klemmer fra Elin

Black Feathers sa...

Vakre fliser, gleder meg til å se når du har malt dine fliser. Det blir sikkert flott. ;) Smart å dekke til i bokhyllen med slike vakre tekstiler. Det er noe eget med slikt håndarbeide.

Ha en fin kveld ;)

Unknown sa...

Blir nok veldig bra med de flisene:)
Kjempekreativ er du ♥

Fjordheim sa...

Det var flotte fliser.
Jeg ahr også lyst på forandringer på kjøkkenet. Får se hva jeg får til. Skulle ha malt hele innredningen, men det er jo litt av et prosjekt. Vet ikke om jeg får gjort det alene.
Får nå se om gløden inntar meg.
Ha en herlig dag :)

sbo sa...

thank you so much. fosbobetr good Archive