onsdag 15. februar 2012

Små sko... Her ser dere noen søte sko :-) Den lengst til høyre på bilde er min første sko :-) de to andre er min søster og bror sin :-) Mor ga disse til oss når vi ble komfirmert :-) De er dyppet i ekte sølv hos gullsmed. Fin måte å forevige skoene på :-) Også er de jo dekorative også :-)

 Må vise dere hva jeg ble vekket med på morsdagen på søndag :-) Søte tegninger og brev fra mine herlige barn :-) Og kake :-) Varmer langt inn i hjerte med slike gode ord,og bare det å se gleden de har når de gir :-) Herlig!!
I en uke nå har Leonardo bodd hos ei snill og flink jente  :-) Arwen har nemlig hatt løpetid..og det er veldig lite trivelig å ha hannhund i hus da :-(  Piping og bjeffing 24-7 i en uke :-(
Men denne gangen var vi altså så heldige at han fikk være hos Marie med DENNE fine fotobloggen :-) Hun er kjempeflink til å forevige de vakreste motiver :-) Ta en titt!


Ønsker dere alle en fortsatt fin uke :-) Ukene flyr avsted...og snart er det helg igjen!

Ta vare på øyeblikkene :-)

Klemmer ifra Alven

4 kommentarer:

Mette, FjellroMantikk ♥ sa...

Å,for ein fin måte å ta vare på skoa:)Søte dei var!

Ja,morsdag er ein skjønn dag♥Nydeleg kort og kake du fekk av dine kjære:)

Måtte berre le når eg såg guten din under her med knallraud neglelakk:)Han såg litt overraska ut.Men du so skjønn han er!

Fortsatt fin kveld ☺
Klem frå Mette.

Black Feathers sa...

Det er kjempe søtt med slike sølv sko. Jeg har barnesko selv jeg har lurt på å forsølve men jeg har ikke kommet meg så langt. Så koselig med kake og tegninger, jeg fikk også kake ;)

Ha en fin fredag ;)

mimmi-leone sa...

Så mye koselig på bloggen din, takk for titten!
En herlig helg til deg.

gclub sa...

Good website! I really love บาคาร่า how it is easy on my eyes and the data are well written. I’m wondering how I could be notified when a new post has been made. I have subscribed to your RSS which must do the trick! Have a great day!