torsdag 12. juli 2012

Designlampe? :-)

 Har laget meg min egen versjon av disse populære designlampene som koster flere tusen :-) Kjøpte selve lampen på Clas Ohlson for 59 kr. Glass skjermene kjøpte jeg på bruktbutikk. Og skjermen hadde jeg fra før :-)
Glass skjermene står mot hverandre og synes de passet så godt sammen med resten :-) En anderledes og fin lampe synes jeg at det ble :-)

Håper været snur tilbake til slik det var forrige uke :-) Vil ut å jobbe i hagen,sykle,male og ikke minst kose oss på stranda :-)

Ta vare på hverandre og deg selv :-)

Stor klem ifra Alven :-)

4 kommentarer:

Fjordheim sa...

En stilig lampe. Ja hvorfor kjøpe en dyr lampe når en kan lage en like fin selv. Har ikke sett de du henviser til, men denne var nå fin da.
Er virkelig imponert over at du har trekt om den sjeselongen. Den er nydelig. Og nok litt av et arbeid.
Du er jo flink til å male også. Flott bilde. Ja hva er det du ikke kan ??
Jeg håper også på at sola lurer yr og storm, og finner veien til oss.
Ønsker deg ei herlig helg :)

Zandra's Landstil sa...

For en flott lampe , du er virkelig kreativ med dine ideer :-) Begynner å få litt sansen selv for dette med lamper . Ja hvorfor kjøpe nye , når mann kan designe en lampe ingen har :-)) God helg , og en go-klem fra meg :-)

Nina Iren sa...

Kor fin den ble.

Black Feathers sa...

Jøss da, den ble skikkelig flott ;) Selvfølgelig er den en designlampe, den er jo designet av deg ;) Flott ide du har gitt meg her, jeg får ruge litt videre på en ideen ;)

Håper at du har det bra og takk for koselig kommentar hos meg ;)