søndag 1. juli 2012

Bruktnytt og ett prosjekt er endelig ferdig :-)

 Var på bruktbutikken her en dag og da kom jeg over denne madonnan med barn eller maria og barnet?? Fin var den hvertfall :-) Vurderer nå å male drivved veggen min..hvit..men venter litt til før jeg bestemmer meg helt :-)

 Sjeselongen som jeg viste dere i vår er endelig ferdig :-) Mye jobb og ganske vanskelig når man aldri har gjort det før eller gått noen kurs. Vet hvertall at jeg ikke har så veldig lyst å trekke om buede sofaer mer....nå gjenstår tosetern som er en Biedermeier :-) men den har ingen buer heldigvis :-) Gleder meg til å vise dere endelig resultat :-)

 Grønnfargen blir litt feil på bilde..mer lik på bilde over her. Og rysjene er rosa ikke oransje :-)
Begynner å få plassmangel i stua nå så sjeselongen står på spisestua. Driver å selger skinnsofaene så håper de blir solgt fort slik at jeg får plassert de to nye :-) Gleder meg til å vise der bilder :-)


Neste prosjekt ute er å få  lagt disse skiferhellene nedover (skal feste på den svarte porten som hører til portalen når vi er ferdig ) Det blir bra :-) Bilder kommer :-)

Ta vare på hverandre og øyeblikkene :-)

Mange klemmer ifra Alven :-)

4 kommentarer:

Mette, FjellroMantikk ♥ sa...

Hei Alven:)
So kreativ og flink du er!Sjeselongen vart lekker♥Vil tru det var mykje arbeid ja...
Madonna med barnet var no utruleg fin!Likte veldig godt lampeskjermen også;)

Ønsker deg ein fin dag♥

Klem frå Mette.

Taubanevegen sa...

Mange prosjekter på gang hos dere! Skifer i hagen blir nok kjempefint!

Og ja, det var sikkert litt av en jobb å trekke om sjesalongen! Så fint arbeid du har gjort! Kjempeflink og veldig allsidig er du! :)

Syns madonnafiguren med barnet var veldig søt, litt annerledes.

Litt småprosjekter på gang her og. Maling av gulv på eldstemanns rom, begynt å lage en liten urtehage + skal få malt noen hagemøbler.

Fiiin tirsdag til deg! Gleder meg til å nyte sola i dag! :)

Klem, Aia

salige lavendel sa...

Synes drivvedveggen din er supertøff sånn som den er jeg! Så flink du er som kan trekke om møbler, godt gjort.

Balke gård sa...

Heia og takk for koselig hlsen, skal si du jobber på i varmen.) Ikke solstikk hper jeg;) Kjempeflink er du, omtrekkinghar jeg prøvd meg på...Ikke lett med buer nei... Nydelig avslutningsord fra deg, tenkte på at det har jeg gjort idag...Klem