fredag 10. august 2012

En gammel.... Dør :-) Er bare vakkert synes jeg ! Elsker kontrasten det gir  i rommet. Gleder meg til å få denne opp på veggen :-) Skal fungere som en sengegavl :-) Lover å vise bilde når den er oppe :-) 

Snart er walk-in closet ferdig,har malt gulvet hvitt denne uka,det skal bli så godt å få det i orden :-) 
Må også vise dere noe annet som jeg har sysslet med sammen med jentene mine :-) Laget møbler og div til Monster High dukkene deres :-) Putene er kun limt og det samme er sofaen :-)

Laget også små neglelakkflasker,parfymeflasker og div annet til de :-) Må innrømme at jeg også synes det var litt gøy :-) hihi :-) Og enda mer gøy når jeg ser at de elsker å leke med disse tingene :-) Laget også klesskap og stoler. Skal prøve å lage køyesenger :-) Bilder kommer :-)

Ønsker dere alle en flott helg :-) Her er det sol,men nesten håpløst å sitte ute for her er det en million mygg...minst!! :-( Så man får sykle seg noen turer istede :-)

Ta vare på hverandre og dagene :-)

Klemmer ifra Alven :-)

4 kommentarer:

Taubanevegen sa...

Skjønn dør, den kommer til å bli kjempefin som sengegavl! Gleder meg til flere bilder etter hvert! :)

Og så gøy med dukkemøbler og tilbehør da! Ja, det tenker jeg falt i smak!;)

Fortsatt god helg til deg og dine!

Ida Marthinsen (Mamma til Nicolai) sa...

ÅÅåh, vil ha en gammel dør jeg og! Har lenge hatt lyst på sengegavl av det, men finner ikke noe sted :(

Marianne sa...

Så gøy å lage dukketilbehør selv. Det ga skikkelig inspirasjon. Det vil jeg også prøve å få til med jentene mine :-) Ha en fin fin dag!

Inspirasjon fra Elin sa...

den døren likte jeg skikkelig godt. Flott naturlig slitt farge :) Fint å ikke bruke alt til det det egentlig skal brukes til.