onsdag 29. august 2012

Litt nytt og ett spennende prosjekt på gang :)

 Søtt lite skap har fått plass i stuen :-) Har kommet over så mange skatter siste månedene :-) Gleder meg til å vise dere flere :-) Og mange av de kommer for salg i Saft og Suse butikken :-) Følg med på FB siden vår :-)

 Kremmerhuset har salg og da ble disse med meg hjem :-) de skal jeg bruke på ett spennede prosjekt jeg driver med :-) Kommer bilder av mine "kunstverk" når de er ferdige :-) hehe :-) Planen er også at de skal selges :-) Om jeg klarer,for vil jo helst beholde alle selv ;-)

Nå skal jeg prøve meg på noe jeg ikke har gjort siden juleaktivitetene på barneskolen :-)Nemlig å brodere :-) Tror jeg viser dere resultatet :-) men bare tror :-)

Håper dere nyter disse herlige høstdagene :-) Prøver så godt jeg kan å nyte alt det gode livet har å by på i disse dager,har vært ett tøft år og bekymringene er desverre ikke borte..men det går sakte fremover med min kjære mor. Hun er det sterkeste menneske jeg vet om og er så utrolig stolt av å ha henne i livet mitt :-)

Ta vare på øyeblikkene :-)

Klemmer ifra Alven :-)

6 kommentarer:

Black Feathers sa...

Oj, så mye spennende som skjer her hos deg om dagen. ;)
Jeg gleder meg til å se hva du lager. Spennende med brodering, det er det mange år siden jeg også har gjort.

Si meg... Er det den nytrekkte sofaen? Jeg må inn å se på bildet en gang til. ;) (Jobber jo med en stol selv....)

Ha en fin kveld ;)
Hilsen Eline ;)

Taubanevegen sa...

Kjempesøtt skap, fargen så herlig ut!

Blir spennende å se hva du skal lage ut av glassene! :)

Ja, håper på nydelig helgevær jeg også! Kos dere i helga! :)

Fjordheim sa...

Skapet var flott.
Spennende med nye prosjekter.
Lurer fælt på hva du skal med glassene. Var innom Kremmerhuset her en dag og da så jeg de glassene. Men jeg kjøpte ingen. Har så mange "fin"glass etter min svigermor.
Ønsker deg en herlig helg :)

Black Feathers sa...

Heisann. ;)
Jeg trekker om en stol med litt høy og buet rygg. Du kan se den her: http://blackfeathers-eline.blogspot.no/2012/08/the-golden-chair.html
Jeg har nå fjernet det gamle stoffet som jeg skal bruke til mal, men så skal det bli spennende.... Jeg både gledegruer meg. Håper at jeg skal få det til. Kanskje jeg kan spørre deg om tips hvis jeg står fast?

Håper du får en fin helg, sammen med dine kjære.
Klem fra Eline ;)

Black Feathers sa...

Heisann.
Ja det skal bli deilig å få en ordentlig bod. Vi gleder oss til det. Klokken gleder jeg meg til å sette i gang med. Litt hektisk her om dagen men det går seg vel til. Håper at alt er bra hos dere. Gleder meg til nye prosjekter her hos deg.

Ha en flott kveld. ;)
Hilsen Eline ;)

Unknown sa...

Så mye spennende å lese om på bloggen din, fine møbler du har pusset opp! Har lagt meg som følger av bloggen din og gleder meg til å se hva mer du finner på:))

Ha en fin dag, hilsen Ida