torsdag 6. desember 2012

Mobilbeskytter og forkle :-)

 Har sydd noen mobilbeskyttere :-)  Fargerike og fine :-) Alle er i forkjellige str for å kunne passe forkjellige mobiler :-)

Dette forkle er sydd i Tilda stoff og det rutete stoffet er fra ett gammelt sengetøy som jeg har arvet av bestemora til samboern :-) de er fra før krigens dager :-) Fint med redesign :-) Og litt retrostil :-)

Ønsker dere en flott helg :-) Her blir det jobb på lørdag,men søndag er det pepperkakebaking med ungene og middag hos svigers etterpå :-) Gleder meg :-)

Ta vare på øyeblikkene :-) Har laget meg facebook side for Alven :-) Veldig hyggelig om dere vil følge meg der også :-) her er linken  :-)

Har nå fått 200 følgere her på bloggen og det gleder meg stort :-) setter pris på hver og en av dere :-) 

Klemmer ifra Alven :-)

7 kommentarer:

Jette Birke Nielsen sa...

Hvor er de flotte :-)

Taubanevegen sa...

Hei! Forkleet var SÅ søtt! Flott redesign! :) Ser alltid etter sengetøy med fint mønster + farger på loppis, noen ganger for å bruke det som sengetøy, andre ganger til syprosjekter.

Skal inn å¨like facebooksiden din! Har ikke vært inne på fb på noen dager! ;)

Kos deg i helga! Klem :)

Posttausa sa...

Så flotte mobiletui og forkle! Veldig kjekt med gjenbruk, ingenting som gir meg meir tilfredsstillelse enn det!
Kos dokke med baking i helga:) Her skal det også bakast i lag med dotter mi:)) Då tenner vi lys og set på same CD plata med julemusikk som vi alltid har gjort! Sååå koslig!!
Fin helg til deg:)
Klem frå Alva

Inspirasjon fra Elin sa...

I full produksjon ser jeg. praktiske mobilvesker.
Fant bloggen din i går og måtte bare legge meg til som følger! :)

Ønsker deg en fin helg.

Hos Jorunn sa...

Så søte "klær" til mobilen, den kan sikkert trenge det nå i denne kulda. Kjempefint det forkleet du lagde også, jeg har sagt det mange ganger før..du utrolig kreativ og flink! Ha en flott helg, klem fra Jorunn

Anonym sa...

Så flink og kreativ du er ved symaskinen :) Redesign er gøy. Jeg tenker stadig at jeg burde gjøre det jeg også, og ikke minst gå litt mer på Slappen bruktbutikk her i Sandefjord. Det er jo så mye gøy der og jeg liker ting som er vintage :)

Anonym sa...

Nydelige ting du har sydd,flotte stoffer. :) Kos dere med baking og ha en flott adventshelg. :))
Klem Mette.