mandag 4. februar 2013

Kos :-)


Vinter er en tid for kos :-)

Tid for å tenne lys,høre det knitre fra peisen,nyte hva den vakre snøen gjør med naturen rundt oss..trær som henger tungt og skaper de merkeligste figurer..hvite fjell..skiturer,masse frisk luft,barnelatter,voksenlatter,røde kinn,kakao,håndarbeid,kortspill og gode filmer pluss mye mye mer  :-)
Den herlige koppen på bilde over er fra Indiska :-)


 På en av helgens turer kom jeg over dette huset :-) synes det var så artig at det var malt noter på døren :-) En ide for oss som elsker musikk :-)


 

Søtt hjerte :-) Passet perfekt på doen synes jeg :-)

En begivenhetsrik helg er over. Lørdag var vi på Worldcup i hundekjøring på Norges vakreste fjell ( i følge meg selv ;-) ) Venabygdsfjellet :-) Ungene fikk kjøre snøscooter,noe som var stor stas :-) spesiellt for minstemann :-) nøt hvert sekund av den herlige fjelllufta der oppe  :-) Søndag tok jeg med ungene på skøytetur :-) Var første gang for Gabriel,men han klarte det ganske bra :-) Etter skøyteturen ble det fjelltur med snøbasing og hopping fra tak og gjerde .-) Gøy for både liten og stor :-)


Ønsker dere en fantastisk flott uke :-)

Klemmer ifra Alven :-)8 kommentarer:

ELIN sa...

Høres ut som dere har hatt en fantastisk helg i vinter Norge :) Ha en ny fin uke. Klemmer fra Elin

Hos Jorunn sa...

Den helgen hørtes utrolig flott ut, skjønner godt at dere har kost dere masse! Så søt kopp og hjerte du har fått deg:) Det var orginalt med noter på en dør, det har jeg aldri sett før:) Ha en kjempefin uke, klem fra Jorunn

Posttausa sa...

Hei hei:)
For ei super helg dokke har hatt!
Skjønnar at det er skikkelig vinter der - det er det nemlig ikkje her. Kom masse snø før helga så kom det regn - og no er det glatt og sørpe om ein annan. Det er ikkje kos!
Så no lengtar eg berre til våren.
Søt kopp og søtt hjerte, og den døra var morsom:)
Ønsker deg ei flott ny veke - håper kreativiteten blomstar snart igjen! Slik brukar eg og å ha det av og til, og då er det godt å vite at den vender tilbake før eller sidan!
Varm klem frå Alva.

Taubanevegen sa...

Så morsomt OG fint med noter på døra! Kjempeflott bilde. Du tar så mange fine bilder av sjarmerende bygninger. :)

Skøytetur er artig! Jeg og søsteren min var på skøytetur med barna våre forrige helg. Det var kaldt da, men koselig. Hadde med kjeks, boller og varm drikke. :) Vi skal gjenta turen snart! Lenge siden jeg har stått på skøyter selv da, tror jeg vil skaffe meg det! Har du skøyter?

Kos deg i kveld. Klem

Black Feathers sa...

Åh høres ut som en deilig helg. Her smelter snøen med en gang det kommer noe og så kommer kulden og alt blir hardt. Det er kjedelig. Men det snør i dag så får vi se om den blir liggende nå.
Tøft med notene på døren. ;)

Ha en fin kveld.
Klem Eline. ;)

sylvia sa...

Hei min venn,
Lenge siden sist,
Vakre bilder ,å for en kopp. Helt vidunderlig vakker,
Ser ut som du har hatt en koselig tur,
Jeg sliter litt med å lese hva du skriver Pga fargen på teksten din, er alderen vettu, må bruke lese briller å å, men men..sånn er der,
Ønsker deg og dine en fin dag,
Stor klem fra sylvia

h.espe sa...

Hei på deg!
Høres ut som forrige helg var helt fantastisk - fylt av herlige vinteraktiviteter :) Hundespann kjøring er kjempegøy - prøvde det på Røros for noen år tilbake, og det frister til gjentakelse.

Ønsker deg en flott ny helg!

Klem Hildegunn

Anonym sa...

Hei vakre.:)
Koselig innlegg som alltid fra deg.:)
Tusen takk for gode ord.
God helg og klem fra Mette.