mandag 14. juli 2008

ENDELIG tilbake :-)

Har vært uten nett i 3 uker nå.....nesten så man går på veggen :-) Og kamera har røket...(samboern sitt digitale speilreflekskamera som jeg klarte å sette minnebrikken i feil...) Så det er inne til rep og er ikke tilbake før om 2 uker så vet ikke om jeg får lagt ut noen bilder desverre :-( Har ett gammel minidigitalkamera,men litt kjedelig å legge ut dårlige bilder..) Men vi får se :-) Har en god del bilder på det nye kamera som jeg skulle hatt lagt ut først ,men får ta det litt i feil rekkefølge :-) Håper alle dere bloggere har en bra sommer :-) Gleder meg til å saunfare bloggene deres :-) Har vel vært mange innlegg jeg har gått glipp av nå..... Men da har jeg noe å kose meg med kveldene framover :-) Ha en strålende uke alle sammen :-)

3 kommentarer:

Fabrikken sa...

Jeg er helt ny i blogglandia, men kjenner allerede at jeg nok kommer til å bli litt avhengig av dette, så sjønner godt at det må være frustrerende å ikke ha kamera eller nett :) Men godt du er tilbake nå da. Kjempefin blogg du har, her skal jeg komme tilbake.

Klem fra nr. 5

♥ H@rmoni ♥ sa...

Så skjønne puter du har sydd. Blir sikkert noe lekkert av alt det nye stoffet også. Den sjokoladekaken var jo bare fristende lekker! :O)

Jorunn sa...

Jeg vet hvordan du har det! Jeg har akkurat fått tilbake min pc fra reparasjon :0) Jeg brukte en gammel pc, men fikk ikke lagt inn bilder med den. Jammen blir man avhengig ja ;0)