torsdag 30. oktober 2008

Kreativiteten kom snikende og noe nytt :-)

Kreativiteten har vendt tilbake :-) For fullt :-) Synes det er deilig :-) Tiden går ikke fortere men den fylles med positive ting :-) Og DET er jo bra :-) Tusen takk for all støtte,gode ønsker og ikke minst gode ord :-) Dere har virkelig lyst opp dagene mine :-)

Sydde noen Tilda hjerter til jul :-) tror jeg skal selge de på julemarkedet :-)

Har laget pynt til barnevogn :-) lagde mange sånne for 7-8 år siden,men da gikk fargene i marine blå,grønn og oker gul :-) Smaken har forandret seg litt heldigvis siden da :-) Og den gang malte jeg på blomster og det stod Go'ungen :-) Synes denne passer godt til en liten jente :-) Så må nok lage noe som passer til en liten gutt også :-)Lagde også denne nålen :-) Den kan festes på luer,jakker osv :-) Tror jeg skal hekle med tynnere garn neste gang :-)

Har også begynt å hekle meg skjerf :-) Så ett på en klesbutikk i byen,men det var dyyyyrt :-( Så jeg tenkte hvorfor ikke prøve å strikke noe lignende selv :-) De har fått alpakka garn på europris nå så dette ble en billig investering :-)
Lagde noen jule kort i går :-) Synes disse ble veldig koselige :-)Kjøpte julegavepapir på panduro og limte det på kartong og pyntet de :-)

Her er enda noen flere julekort :-) Disse er litt mer vintage :-)


Kjøpte denne nydelige krukken/blomsterpotten på plantasjen :-) Var halv pris :-) Tenkte jeg skulle ha kjøkken utstyr i den eller noe annet... :-)


Nytt skilt fra kremmerhuset som henger ute :-) Har ett med god jul på også,men det er det enda en stund til at skal opp :-)Kalender med magnet :-) Kjøpte denne også på kremmerhuset :-) De har fått mye fint :-) Og de skulle få inn julekaffen snart :-) Den må dere bare prøve om dere ikke har smakt den :-) Jeg som ikke liker kaffe liker den :-) Nå er det snart helg :-) så ønsker dere alle en riktig god helg :-)

11 kommentarer:

Ida sa...

Ojoj! Se på deg da.. det er ikke mangel på kreativitet du har ruget på :) Utrolig masse fint. Hjertene, pynten til barnevognen, nålen og kortene var UTROLIG pent og gjennomført. Skjerfet du har begynt på kommer til å bli helt nydelig. Skulle ønske jeg kunne slike ting og altså! :)

Helt enig med deg - kremmerhuset har fått utrolig mye fint. Har selv kjøpt skiltet - det henger på en krans i gangen :) Vasen har jeg sett på en rekke ganger.. i flere fasonger. Heldig du som fant den til halv pris, den er kjempefin :)

Veldig godt å se at lykken smiler til deg om dagene! :) Stoooor klem til deg :)

moa sa...

sååå bra :0)
..at du har energi og kreativiteten tilbake, det var gledelig nytt..den nåla var jo bare helt nydelig..selger du de?
klem moa

rod i hob sa...

Oi -så flinke du e!
Å kreative te tusen :-) Eg blir reint misunnelige!! Så utrulig masse fint du har laga!

Eg fant nogen nydelige strykpå merker på stemning her enn dag -men e jo kje kreative nok te å veta ke eg ska jera me dei enn gong for at de ska bli fint..... :-)

Ha en super kveld!

Emmas Verden sa...

Så kjekt at du er kreativ da,det er koselig å sette seg ned å lage noe fint :) Og det er jo kjempefine ting du har laget!!
Kos deg..jeg gleder meg til å se mer..
Klem Anne ;)

Mitt hvite hus sa...

Hei Godt å høre fra deg igjen =) Her er det masse kreativitet og det er virkelig deilig å se=) Helt nydelige ting og julekortene var kjemepfine0)

Klem

Anka sa...

Hei. Må si jeg er en smule misunnelig på deg;) Finnes ikke kreativ om dagen... Må varme opp å besøke litt blogger så kommer det seg vel. Ha en flott og kreativ helg!

moa sa...

hei igjen :0)
kunne tenke meg en sånn nål ,ja..kanskje du vil sende en mail om pris, motiver og sånn....?
monicalindblad@hotmail.com

ha en fin helg.

Black Feathers sa...

Så moro at kreativiteten blomstrer igjen. Masse flotte julekort du har laget. Søte de små hekle tingene. Ha en super helg ;)

Black Feathers sa...

Svinger innom ..igjen, bare for å ønske deg en fin kveld. ;)

Gamlå sa...

Heisann.

Så masse fint du har laget, du er krativ og flink du!! Likte godt kalenderen din jeg.

Tusen takk for koselig kommentar i bloggen min:).

Ønsker deg en fin kveld.
Klem fra Gamlå

Anna Lisa sa...

Du er utrolig flink!!! Så masse flott som du har laga.
Håpar alt går bra med deg. Har deg i tankane mine.
Ønska ei god natt, og en ny fin dag imorgå.
Klem