mandag 13. oktober 2008

Ny hylle og noen kjøp fra i sommer :-)

Fant denne med malekoster i.... i kjeller'n. Vasket den godt å nå står den som dere ser på kjøkkenbenken og til bedre nytte enn gjemt bort :-)Var på loppemarked på biri travbane og kjøpte denne fine brødboksen for 100 kr...ble dårlig med titting for det sprutregnet desverre...ikke desverre for lommeboka men :-) Sparte hvertfall pengene mine :-)Kjøpte dette skiltet på beitostølen i juni :-) Syntes det passet bra på kjøkkene her :-) Siden det bare er meg som står for matlaging her i huset :-) Klokken kjøpte jeg på indiska i kristiansand :-)

Sånn så hyllen ut før i dag.....Og etter noen timer ser den nå slik ut :-) Ble ganske førnøyd :-) Fant tapetrull som var åpnet i butikken så prutet den ned mye :-) Er med sølvdetaljer også :-) Faktisk ganske dyr...tror det var 399 kr for rullen jeg og jeg fikk en nesten full rull for 70 kr :-)Her er ett lite close up men ser ikke så godt sølvdetaljene her heller.. Men hyllen ble fin den :-)

Ha en ny fin uke :-)

10 kommentarer:

Therese sa...

Loppis er så gøy :D Jeg drar ofte hjem til mamma og pappa jeg da. Spesielt garasjen er en gullgruve. Jeg fikk flere kjøkkenbord fra 40-50 tallet av pappa i fjor som jeg pusset ned og malte. Desverre har vi ikke plass til noen av dem her i leiligheten, men jeg drømmer om hus en vakker dag. Til da er de stuet bort i garasjen deres igjen. Jeg måtte smile da jeg så de fine vinterbildene i det forrige innlegget. Jeg gleder meg sååååå til vinteren kommer på rett. Og julen *sukk*

Håper du får en fortsatt fin uke :)

Mitt hvite hus sa...

herlige funn du viser. Den lille grønne boksen eller hva det er likte jeg godt. Brødboksen , har en som lgner. Kjemestilig ble hyllen din også. Du står på du=)Ha en fin uke 0) klem =9

moa sa...

hei,hei.
så nydelig grønn liten boks, den gikk rett hjem hos meg :0)
og hyllen ble så fin, hvitmaling er tingen,ja..
ha en super dag!

Emmas Verden sa...

Åååh den grønne boksen var kjempefin og brødboksen..er så glad i sånne gamle fine ting :)
Det blir spennende å se om det er gutt el jente i magen :)
Husker da jeg skulle ha tvillingene..de såg at den ene var gutt men ikke den andre..så vi levde i spenning til Ask og Noa var vel ute av magen :)
Kos deg med magen..
Ha ei fin uke!
Klem Anne ;)

Gamlå sa...

Heisann

Skal si du viste masse flott her. Likte alt jeg. Hyllen din er bare så flott!! Jeg vil også gjøre noe sånn med min hylle. Spesielt etter å ha sett hvor fin din ble.
Ha en fin kveld

ENGEL sa...

oj,så flott hylla ble!skikkelig stilig!og flotte lopper!bra vi er fler som liker gamle ting og tang!

LYKKEBO sa...

Wow for en forandring på skapet! Så smart med tapet på hyllene.. Jeg har så mange tapet rester.. Klarer ikke kaste dem, men vet liksom ikke hva jeg skal bruke dem til.. Så takk for tips:).. Nydelig liten sak du fant i kjelleren:)

God kveld til deg fra meg:)

Ida sa...

Så flink du er :)
Hyllen ble jo helt som ny, og fantistisk unik! Skal innrømme at jeg ble litt inspirert der :)

Ha en fin søndagskveld!

Emmas Verden sa...

Hei og gratulerer med gutten i magen ;)
Jeg har 3 gutter og ei jente..og det er kjekt med gutter!!
Det blir koselig med en lillebror nå da til de 2 storesøstrene :)
Kos deg med magen...
Klem Anne ;)

tintin sa...

Liker meg veldig godt på bloggen din, du lager utrolig mye fint. Jeg har også sydd noen par tildavotter og babushkadukker har det også blitt.