mandag 21. november 2011

Stua er ferdig!!!

 Hei :-) Så ble stua endelig ferdig :-) Er kjempefornøyd med resultatet! Akkurat den blanding av stiler som jeg liker :-)  Etter jeg la inn bildene på pc'en har jeg flyttet de to små bildene lenger ut,ble altfor samlet på midten. Veggen er i uhøvlet utepanel 195 mm brede,farge er drivved i interiørbeis.
Synes tapeten og veggen flyter godt sammen :-) Og stuen har blitt mer helhetlig og lun  :-) Lysekrona har også fått seg litt mer "pynt", gamle lampeskjermer :-) skal prøve å finne to som er mere like i stil neste gang jeg er på bruktbutikken :-)

Elggeviret mitt har fått seg en omgang med whitesprit,litt av en jobb å stå og gnikke på,men ble kult med litt sølvskimmer og orginal :-)
Nå nærmer det seg advent  :-) Får litt julestemning i butikken med all julepynten,men blir vel mer stemning når snøen kommer :-) Har mange gode tilbud så ta turen innom for en hyggelig julehandel :-) Varm kaffe eller te med en ekstra touch  og gratis pepperkaker  ;-) 


Ta godt vare på hverandre i denne førjulstida! 


Mange klemmer ifra Alven :-) 

P.s Har ett lite prosjekt på kjøkkenet også :-) Skal male flisene over vasken :-) i gammeldags mønster :-) tror det blir lekkert!! Bilder kommer snart !

7 kommentarer:

Camilla- casual living sa...

oi så kult med en hel vegg med sånn:) likte det veeeldig godt. Ble litt sånn lun og god stemning med det:) flinka

Nina Iren sa...

Så fint det ble, eg har sånt hjemme også, 1 vegg i kjellerstua og 1 vegg nede i entreen våres. Ja det blir så mye lunere. Det ble kjempefint i stua di.

Unknown sa...

Stilig!!
Likte veggen meget godt ja ♥
Blir så koselig;)
Klem line

Asbjørg sa...

Oi,det ble skikkelig stilig!

sylvia sa...

hei.
oj så stilig dette ble, deilig å bli ferdig da,
håper dere har det bra,
klem fra sylvia

Sivs verden sa...

Kjempefint!:)

Anonym sa...

Dette var vågalt og skikkelig stilig,lunt og varmt. :))
Klem fra Mette.