søndag 16. desember 2012

En dag i desember :-)
 Ute på en herlig sparketur :-) Endelig masse snø ute :-) Nyter synet og alt det fine snøen bringer. Unger og voksne med røde kinn etter en dag ute :-) Aking,ski og sparketurer :-) Og har virkelig følt god gammeldags julestemning disse siste dagene :-)


 Julestemning på tur :-)

 Og litt julestemning på verandaen også :-)

Måtte ta med dette bilde som jeg tok i sommer :-) flotte farger på en gammel bygning jeg gikk forbi.  Nesten litt jul over dette bilde også synes jeg :-)

Ønsker dere en flott ny uke :-) Her i huset har vi siste uken vært igjennom oppkastsyken...Har vel vasket dyner,laken og klær som aldri før :-( men nå er det forhåpentligvis over og vi kan nyte en jul med friske unger og voksne :-)

Ta vare på øyeblikkene :-)

Klemmer ifra Alven :-)

6 kommentarer:

toves sammensurium sa...

Å for en deilig dag du har hatt,herlige bilder av skikkelig norsk vinter - vi har hatt kalde dager her også lenge og fått prøvd skøyter,men jeg lengter etter å få ta med meg unger og hunder på sparktur!!!Det blir nok i løpet av sesongen når vi får litt mer sne!!!:
Takk for at vi fikk bli med litt på turen din,koslig :)
Toveklem:)

Mor Inger`s hus sa...

Ååå så herlige bilder.
Trur jammen jeg bør hente fram sparken.

Klem Inger

Posttausa sa...

Så koslig med sparktur! Må innrømme at eg er ikkje så veldig glad i snø, men akkurat no før jul synest eg det må vere litt:)Et par minusgrader og litt snø er perfekt, men det er sjeldan det er slik her i allefall. Som regel regnar det bort med det same. Her har det vore reine vårstemninga i dag med 8 plussgrader og fønvind!
Godt at dokke er friske igjen, finst ikkje noko verre enn omgongssjuke!
Fin ny veke til deg!
Klem frå Alva

PS.I tilfelle du ikkje har sett svaret mitt, så er det Flott matfeitt eg brukar i meisebollane.

Anonym sa...

Så koselig det hørtes ut med tur ute i snøen:)her er snøen borte,nesten da. Håper det kommer nytt til jul. :) Er i gang med pyntingen jeg nå men juletreet får vente,det skal vi oppi skogen å lete etter i dag. :)
Kos deg.
Klem Mette.

Taubanevegen sa...

NYDELIGE bilder! :) Fryd for øyet! Ja, veldig flott med all snøen som har kommet. I går hadde jeg meg en skikkelig treningsøkt i form av måking, egentlig ganske så godt! ;)

Godt at dere er friske igjen!

Bare en uke igjen til jul...! Ønsker deg fine dager. Klem

Hos Jorunn sa...

Så flotte bilder du viser, herlig stemning på turen din og koselig julestemning på verandaen. Det var jammen godt at dere er i fin form igjen, det var hyggelig å høre. Ha en fin uke, klem fra Jorunn