mandag 10. desember 2012

Ny knaggrekke og julekalender :-)

 Drivved og gammelt bestikk har nå blitt en knaggrekke :-)

 Her er ett par gamle vekter som jeg har på kjøkkenbenken :-) Den til venstre er fra Sverige og er ikke i bruk,men den til høyre kan brukes,men er mest til pynt :-)

 Dette er årets julekalender for de to minste :-) Tiril har en helt lik hengende på rommet sitt :-) Men de to minste er ikke like flinke til å la pakkene være i fred ;-) så derfor må den henge høyt :-)

Kjøpte disse klistermerkene på Søstrene Grene :-) Alva har engelmotiv og Gabriel har nissemotiv :-)

Håper dere nyter denne førjulstiden :-) Jeg stresser desverre litt med å rekke alt..men har tatt i mot noen gode råd om å slette noe fra listen min :-) så har gjort det nå i dag :-) Det blir jo jul alikevel :-) men tradisjon er veldig viktig for meg..så det var ikke lett! Men det blir 7 slag til jul og lammerull.sylte og hjemmelaget sennep :-) Så får lefser,flatbrød,leverpostei vente til neste år :-) Begynne litt før da tror jeg :-) 

Ta vare på hverandre i tiden framover :-) Og nyt øyeblikkene :-)

Klemmer ifra Alven :-)

15 kommentarer:

Black Feathers sa...

Hei du. ;)
Så tøff knaggrekke. Jeg har også noe gammelt sølvtøy og har lurt på hva jeg skal gjøre med det, og dette var et godt tips.
Kjempekoselige kalendere. Søte klistremerker. ;)
Ha en fin dag. ;)
Klem Eline.

Dronninghuset sa...

KOSELIG JA. SMART OPPHENG....
NYDELIGE BILDER.
BESØK MEG GJERNE DU OG...
SUKKERTØYENGEL LAGT UT I DAG.

KLEM TOVE

Posttausa sa...

Hei:)
For ei knalltøff knaggerekke! Likte den kjempegodt:))
Så bra at du har strøket litt frå lista di! Lefser og flatbrød kan heldigvis kjøpast;) Eg må innsjå at eg ikkje lenger greier kjevlinga,og det var veldig tungt å forsone seg med. Heldigvis har eg ei flink dotter så det vart iallefall lefser til jul.
Det er så viktig å ha tid til å kose seg med det ein styrer med. Vert det berre stress er det ikkje kjekt lenger. Då er det bedre å gjere som du: kutte ut noko. For som du seier, jula kjem likevel! Nyt resten av førjula og kos deg meg forberedelsane!
Klem frå Alva

Unknown sa...

Hadde lik julekalender til barna i fjor, i år fikk di lappe kalender:) Fine lapper der det står hva di får. Barna synes det er kjempe gøy:)
Minner om giveaway på bloggen min.

Taubanevegen sa...

Så artig knaggrekke og fin kalender! Flott når den henger høyt også! ;)

Åj, så flink du er som baker sju slag + +! Jeg baker lite til jul, men vi har alltid MANGE (litt for mange også!;)) slag for både mamma og svigermor baker til oss! ;) Snille damer! :)

Bra du fikk strøket litt fra lista di. Kos deg! :) Klem!

Taubanevegen sa...

Så artig knaggrekke og fin kalender! Flott når den henger høyt også! ;)

Åj, så flink du er som baker sju slag + +! Jeg baker lite til jul, men vi har alltid MANGE (litt for mange også!;)) slag for både mamma og svigermor baker til oss! ;) Snille damer! :)

Bra du fikk strøket litt fra lista di. Kos deg! :) Klem!

Taubanevegen sa...

Hei igjen! ;) Muffinsformene kjøpte jeg på No 3 her i byen! :) De finnes også i et gråsort rutemønster.

Hos Jorunn sa...

Så tøff knaggrekke, den likte jeg godt, du er så flink:) Det hørtes veldig fornuftig ut at du har strøket noe fra listen din. 7 slag til jul blir det ikke her, men det er mest fordi at de andre i huset ikke bryr seg så mye om kaker, mens jeg derimot elsker det, men kroppen har ikke godt av for mye..hehe.. Jeg så en oppskrift idag på Oreotrøfler hos Just a Little Vintage, jeg skal lage sånne, dajmkake og krydderkake..det får holde. Jeg må si at jeg er imponert over alt du får gjort!! Ta vare på deg selv du også, kjære Alven:) Klem fra Jorunn

Fjordheim sa...

Du lager jo så mye flott.
Den knaggrekken var kjempefin.
Tror jeg må prøve meg på noe slikt på bruktmarkedet. Har så mye umake bestikk
som ikke selger.
Hva gjorde du med beskjeden om for lite plass på bloggen? Tror kanskje det er trygt å kjøpe litt plass. Er nok bare gratis til en viss mengde.
Her blir det gjort lite før jul. Kjøpt julegaver, vasker vanlig helgevask og pynter. Og selvsagt pynte juletreet.
Visst jeg rekker det blir det litt baking, ellers har de mye gode kaker på julemesser. Har kjøpt flere slag.
Syns ikke tradisjonene er så viktig at en skal slite seg ut på det. Eneste tradisjonen vi har nå er å samle guttene 1.søn.i advent til pinnekjøtt. Og samle venner en dag. Bare koselige ting. Med kjøpt mat. Kos deg aller mest
Ønsker deg ei herlig førjulstid :)

Tove sa...

Hei og takk for koselig førjuls hilsen. Jeg har for lengst funnet ut at det bare er tull å slite seg ut før jul. Jul blir det uansett. Man må bare velge det man syns er viktigst. Stilig knagg rekke. Ser det er mange som har laget slike. Ikke noe rart så fine som de er.
Fin dag til deg
Klem Tove

Anonym sa...

Supersmart knaggrekke og så fine julekalendere. :) Skal
inn å titte på fb sia di. Titt gjerne innom min du også. :)
Klem Mette.

h.espe sa...

Utrolig kul knaggerekke, og stilig adventskalender :)

Nyt adventsdagene videre!

Klem fra Hildegunn

Unknown sa...

Hei!
I am writing to you from Finland, I want to ask if I can use one of your bloggiś photo. Maybe you can contact me liilepik@gmail.com
Greetings, Lii

Unknown sa...

Hei!
I am writing to you from Finland, I want to ask from you if I can use one of your bloggiś photo. Maybe you will contact to me liilepik@gmail.com

siri ore elle sa...

Så stilig!! Kjempefin!!!
Siri