mandag 5. januar 2015

Slipt ned spisestuebordet :-)Godt nytt år :-) Har ikke vært inne her på noen uker og så at mange bilder fra bloggen er borte :-( hvordan kan det skje?? Har heldigvis alle bilder fra siste årene lagret på harddisk..men jeg får jo ikke lagt de inn igjen her..ja ja.. Da får jeg bli flinkere til å lage nye og flere innlegg da :-) Har noen av dere opplevd det samme?

Ville vise dere spisestuebordet mitt som jeg har slipt ned malingen på :-) den skal få en runde til men det tar jeg til sommern :-) av nå ny erfaring skal jeg aldri mer slipe ned maling innendørs mer ;-) tror jeg hadde hvitt malingstøv i alle krinker og kroker på spisestua..hehe :-)  Men man lærer så lenge man lever ;-) Vil ha bort mer av av malingen.. men det skal sitte igjen litt slik at det ser slitt ut :-)

Håper 2015 blir et godt år,med masse nye gode minner og putte i hjerte :-)
Ta vare på hverandre og nyt øyeblikkene :-)

Mange klemmer ifra Alven

2 kommentarer:

Fjordheim sa...

Bordet ble flott da.
Men det er nok en fordel å pusse et annet sted enn inne
i oppholdsrom. hehe.
Kjedelig med støv over alt i stua. da.
Enda mer kjedelig at alle bildene dine har forsvunnet fra bloggen.
Ser ut som mine er på plass, så langt jeg sjekket
Ønsker deg et riktig godt nytt år :)

Mellom Himmel og Jordbær sa...

Så merkelig at bildene dine er vekke. Dette har jeg aldri opplevd selv. Men kan du ikke redigere innleggene dine og legge inn bildene på nytt?
Uansett, bordet ditt kommer til å bli flott. Men pussing av møbler er absolutt ikke inneaktivitet, har prøvd meg på dette selv med dårlig resultat :)
Ha en fin kveld!
Hilsen fra Anette