mandag 1. juni 2015

Hverdagen :-) kjøkken og rabarbra ;-)

 Hei!  Lenge i mellom innlegg her på Alvens blogg..  Beklager det,men er mye hverdag. Men sånn er det vel med de fleste av oss.
Har begynt å jobbe og det gir utrolig mye. Både inspirasjons messing og overskudd. Er så heldig at jeg får jobbe med det jeg elsker.  Interiør,Retro,antikk, flotte folk,amcarer og veteran biler. Kan ikke bli bedre!! Søk opp Rot og Retro på Facebook så finner dere oss.

Bilde over er fra kjøkkenet.  Blir aldri lei av å ta bilder av det. Små forandringer gjør mye. Lampen på bordet er helt min stil. Fant den på Kremmerhuset. Veldig fornøyd med både form og farge.  Er inne på tanken å bytte inn stolene mine til noen rød Retro stoler fra jobben..  Men skal ta de med hjem å prøve først. Bilder kommer.
 Viktig budskap på dagens kjøp fra søstrene grene!  Hold ett åpent sinn og lev livet! Livet er nå!  Ta vare på alle vakre øyeblikk og gode mennesker som man er så heldig å ha i livet sitt!!
 Vært litt husmor og denne uka og laget rabarbra saft! Saft uten tilsetningsstoffer og ikke light!! Må gi barna det beste,og når det er så enkelt og godt i tillegg så er det bare en fryd!!
Lite innblikk på stua! Plastikk blomster er fint ;-) har nesten ukentlig levende blomster i hus, men plastikk gjør seg  det og syntes jeg! Er også fornøyd med mitt "alvetre " lyser så fint opp :-) i bakgrunnen der ser dere ett av mine kunstverk. Transformasjon heter det. MYE symbolikk i dette ;-) er stolt av hvor jeg er kommet i livet mitt!!

Ta vare på øyeblikkene og magien :-)

Mange klemmer ifra Alven

2 kommentarer:

Posttausa sa...

Så koselig med et innlegg frå deg igjen:) Og sååå koselig på kjøkkenet ditt!
Du er så flink til å lage det trivelig rundt deg;) Så fint at du har fått ein jobb du trivast i - det er såå viktig! Eg er for tida ute av drift av ulike grunnar. Av og til må ein berre lytte til kroppen og sette ned tempoet.
Rabarbrasafta såg aldeles nydelig ut! Ingenting er bedre enn heimelaga!!!
Ønsker deg fine junidagar og alt godt!
Klem frå Alva.

Janne i Fagerlia sa...

Koselige bilder du viser fra hjemmet ditt!