mandag 24. november 2008

Mer julepynt,veske og Luna kom på 2 plass :-)

Hei alle sammen :-) Har laget noen nye julelys :-) Skal selge de på neste julemesse som er fredag den 5 desember :-) Gikk sånn passe bra på forrige julemesse,var bare 6 utstillere og lite folk innom...men solgte 12 ting :-) Så ble da litt :-) var julebakst folk ville ha der...mye eldre folk som kom... Men artig uansett :-)

Har sydd enda en veske :-) Lenge siden forrige som jeg sydde i sommer. Ble ganske fornøyd med denne :-) Skal lage to til i samme stil,men med litt forskjellige bilder og pynt . Selger også disse om noen er interessert :-) bare å sende en mail :-)Luna kom på andre plass i juniorklassen :-) Fikk sin første HP :-) Og jeg er selvfølgelig kjempestolt :-) Fikk kun trekk på at samboern stillte henne for maskulint og at han trengte mer erfaring :-) Så går for 1 plass neste gang :-) Ikke verst å ha en så maskulin kjæreste heller ;-)

Har laget disse av inspirasjon etter JEANNE D' ARC LIVINGS JULEBOK :-) Er ikke ferdige enda for samboern finner ikke igjen riktig bor...skal ha blonder øverst og prismer og hjerter hengende nedenfor :-) Tror de blir fine :-)
Har også laget disse etter inspirasjon etter juleboka :-) Mye jobb,men resultatet ble bra :-) brukte vel 5 timer på å lage 10 stk :-) Er med ark fra en gammel bibel (evangelie sidene ) ,føles litt rart å rive ut ark fra bibelen,men er ikke den eldste bibelen jeg har (1925) ...har en fra 1860 en fra 1864 og en fra 1895...disse er mer hellige :-) Er ikke kristen egentlig,men tror på jesus :-) Og synes mange tradisjoner rundt kristendommen er veldig fine :-) Skal lese hele bibelen en gang :-) Leste juleevangeliet i går for ungene :-) Koselig historie :-) Ønsker dere alle en flott ny uke :-)
15 kommentarer:

lavendel mio sa...

Hei.For en nydelig blogg,oppdaget den akkurat nå. Du har laget så masse fint, sikkelig kreativ er du.Har rullet og lest meg gjennom bloggen din,tenker på gutten din og håper at det går bra med han,ta godt vare på hverandre.
Ha en nydelig uke:)

Ingunn sa...

Så mye fint du har laget. Tror julemessen kommer til å gå kjempe bra jeg;)

Grattis med bra plassering Luna;)

Klem Ingunn

Mitt hvite hus sa...

hei=) Gratulerer med flotte resultat i utstillingen=)
Nydelig ting du har laget. jeg skal ha juleverksted på onsdag sammen med ei venninne. Gleder meg=)
Det kommer nok til å gå bedre på denne messen=)
Klem Kerstin

irina sa...

Takk for kommentar ;)
Koslig inne da. Jeg har rydda i kott og skap i dag,,,,så fornøyd er jeg....

Så flink du er !
Fikk masse inspirasjon ved å se i bloggen din.
Så kjære deg , ta til deg at du er meget flink :)

Klem

Anna Lisa sa...

Du er utrolig flink til å lage så masse fint!! Skulle ønske eg hadde til og tålmodighet :)
Gratulerer med 2 plass!! Ganske bra det syns eg!!
Ønska deg ein fin kveld
Klem

Magdalena sa...

så fine ting du skal selge, slikt som jeg ville kjøpt...
søt liten hund også, gratulerer ...
klemmer¨~~~

Torunn sa...

Så hyggelig julestemning det var her hos deg!
Håper det går bra med deg og lillegutten....

Klem

Hage og Foto entusiast sa...

For en nydelig blogg du har. Første gang jeg er innom her. De hjertene dine var virkelig fine. Lyst å dele hvordan du lagde de?? Er det papp som du har limt på ark fra bibelen bare??
Jammen er du kreativ. Her var mye inspirasjon å hente. :)
Ha ei flott uke.

Black Feathers sa...

Hei du. Takk for koselig kommentar ;) Jeg tror jo at første søndag i advent er til søndagen, men ikke helt sikker da. Det jeg med sikkerhet vet er at jeg trenger adventslys til englestaken min ;) Skikkelig flotte de lysene du har laget. Men hvordan blir det når de brenner? Med bilde på tenker jeg, selv om de jo egentlig er altfor fine til å brennes. ;D

Black Feathers sa...

Så lurt med de lysene, det fikk jeg lyst til å prøve. Lage bilder på lys å gi i julegave. Takk for tipset. Jeg har en liten utfordring til deg inne på siden min. ;)

Anka sa...

Ååååh... så koselig med jul. Liker julestilen din om jeg kan si det sånn. Gammeldags og kooooselig:) Tror jeg skal pynte litt før i år;)

moa sa...

hei kjære venn
jammen har du vært kreativ du også, så mye vakkert du har laget..
og gratulerer med 2.plassen til luna - så flott!
..joda det er mose i hjertekransen..
nå er det nattinatt - klem moa

i sa...

Sandkakeformene dine var blitt så fine!! Blir sikkert helt nydelige når de blir helt ferdige. Ha en fortsatt go kveld! :)

Maya: sa...

Ååå, så kosleig pynten var! Nå kom jeg i litt julestemning her gitt...

Anette {foreldremanualen} sa...

Så utrolig stilig de hjertene ble! :-) Blir så glad av at man kan lage så fin pynt av ganske enkle ting egentlig!