torsdag 6. november 2008

Tilbake igjen fra trondheim...

Lillegutt med foten og stortåa i panna :-) myk liten krabat :-) Det gikk desverre ikke helt som vi hadde håpet på i går... Han har antagelig ryggmargsbrokk....Men ett veldig veldig lite ett :-) Han har antagelig den mildeste formen for brokk :-) Noe som er bra når det først skulle være så ille :-) Henger oss fast i det positive og tenker på det legene sa om prognosene for denne typen. Gutten kommer forhåpentligvis til å kunne gå :-) Og leve ett noenlunde normalt liv :-) Så får vi heller ta nedturen om den skulle komme....

18 kommentarer:

pepperkverna sa...

Sender varme tanker til deg i en vanskelig stund. Vi tar ofte så mye for gitt. Fra egen erfaring vet jeg at du vil får styrke når du trenger det for barnet ditt. Ønsker deg og dine alt godt. Hege

Therese sa...

Uff da, det var leit å høre. Man håper jo i det lengste at de barna man får er friske, og å høre at det ikke er det må være fryktelig tøft. Jeg synes du takler det fint (tilsynelatende) og det har mye å si for hvordan de neste månedene blir. Positiv tenkning ved sykdom vet jeg alt om. Så selv om det kan være tøft til tider, tenker jeg som så at livet blir som livet skal bli :)

Det så ut som en nusselig liten krabat da. Det er jammen lenge siden jeg kunne skryte på meg slik fleksibilitet i kroppen *ler* Er du langt på vei?

Bakketun sa...

Sender deg mange tanker og klemmer....

Torilpia sa...

Det er så viktig å tenke positive tanker. Vet at det kan være vanskelig siden man er ekstra sårbar når man er gravid.

Fikk vite at min yngste datter hadde klumpfot når jeg var på ultralyd tidlig i svangerskapet. Jeg falt sammen .. og klarte ikke å engasjere meg i det.
Tenkte på henne som om alt var bra.
Når hun ble født - var foten veldig innovervendt og spiss. Men hun manglet den krummingen som er typisk for klumpfot. Foten ble straks gipset (jeg lot faren ta jobben med å være med) og alt etter en uke var den så og si fin.
Den har vært behandlet som klumpfot - men teknikerne som lager utstyr for å forhindre tilbakefall, mener at det ikke var klumpfot - men at hun hadde ligget litt trangt i magen.

Det er det jeg tror også. Foten er nå kjempefin og hun har nesten ikke trengt behandling.

Men selvfølgelig er det greit å være føre var uten å la det ta overhånd. Jeg trakk meg helt ut - men tror at positive tanker kan hjelpe deg i hele denne prosessen - i alle fall frem til du vet mer.

Ønsker dere lykke til!!
Det er en så spesiell opplevelse å ha et barn i magen .. alle som ville skulle fått anledning til å oppleve det synes jeg :o)

Ha en flott torsdag!

Black Feathers sa...

Det er jeg lei for å høre, jeg håpet for deg at alt skulle være bra. Men hvis det er den letteste formen så er jo det bra. Legene blir jo bare flinkere å flinkere så dette kan jo gå over all forventning. Jeg sender deg nå masse gode tanker og håp for fremtiden. Klem fra Eline

Huset i skogen sa...

Å få en slik besjed er tøft, og jeg vet av egen erfaring at en trenger tid. Tid på å tenke og omstille seg på at ting kanskje ikke blir som en har planlagt.
Ønsker både dere og den lille så mye lykke til!
Stor klem:)

Solveig sa...

Tenker på dere!
Det er ikke dette man ønsker å høre,men så godt at dere ser det positive i situasjonen:)
Det beundrer jeg dere for!
Man må bare prøve å tenke at det skal gå bra;)
Håper du greier å ta det med ro resten av svangerskapet.

Ønsker dere alt godt:)

Ida sa...

Såååå søt liten gutt på bildet! Trist å høre at det ikke gikk som forventet !*Varm klem* Hadde virkelig håpet at det skulle være noe "forbigående" - som hadde rettet seg opp innen dere kom til ultralyd igjen! Hvilken oppfølging får dere nå? Må dere vente å se hva som skjer..? Eller får dere veiledning i hvordan dere kan forberede dere? Opp i alt dette er jeg veldig glad for å høre at han mest sannsynlig har av den mildeste sorten - og at prognosen for ett bortimot "normalt" liv er store. Det må jo føles godt å ta med seg - blant tøffe beskjeder.

Håper virkelig dere får støtte og oppfølging - slik at dere ikke føler dere overlatt og alene!

Kjempekjempestor klem til deg !

Vibeke sa...

Sender deg mange varmende tanker og klemmer....

Vibeke

Cecilie sa...

Det var leit å lese om den lille prinsen i magen din, det er bra du er så positiv. Heldigvis finnes det mye hjelpemidler på markede og legene er flinke. Du kommer nok uansett til å bli verdens lykkligste mamma på fødestua når du får han i armene dine for første gang. Det er ofte slik at det blir et spesielt bånd mellom mor og et barn med en liten (eller stor) funksjonshemming.

Du har en flott blogg og virker som en kreativ dame.

Kommer helt sikkert itl å stikke innom flere ganger.

ha en fin kveld videre.
klem

Black Feathers sa...

Hei du. Takk for koselig kommentar hos meg. Har du masse taksteiner? Du er jo heldig, det er jo så masse man kan lage med dem. Jeg har sett skilt(hi hi) klokker tavler(med tavlemaling så kan man skrive koselige meldinger til gjester)
Inne hos meg ligger det en liten koselig ting til deg, håper at det kan være litt oppmuntende ;) Jeg tenker jo på deg og tenk på en ting.... Et mammahjerte er det sterkeste hjertet som finnes. Det bor så mye styrke der som ofte kommer frem når en mamma virkelig trenger det ;)
En klem fra en mamma til en annen Mamma

Fabrikken sa...

Heisann
Ser ut som en tøff liten kar på bildet :) Får håpe det går bra, og at ting ikke blir så ille som man kanskje tror!

Når det gjelder svart/hvitt-bildene mine, så gjør jeg de bare om i photoshop. det er kjempelett. Hvis du ikke har photoshop, så har du kanskje et annet program der du ser på bildene dine som det går an å gjøre det samme i?

Bare spør hvis du lurer på noe ;)

Klem fra nr. 5

Anka sa...

Utrolig hva man kan få til i vår tid. Syns dere er kjempe flinke som fokuserer på det positive noe man må i en slik situvasjon. Tankene går til dere. God helg.

Unknown sa...

Uffda, det var leit å høyre at ikkje alt var i orden...
Men utruleg flott at du/dokke klarar å fokusere på det positive:o)
Og tenk så store framskritt legevitenskapen gjer, den er stadig i endring og mykje kan etterkvart gjerast...
Masse lykke til framover, slapp av og prøv å kose deg i svangerskapet!!
Varm klem

Garden Angel sa...

Krysser fingrene for dere!
Jeg vet om noen som fikk et barn med litt større ryggmargsbrokk som måtte sitte i rullestol. Men du og du for en skjønn gutt.
Han klarer seg såå godt i rullestolen. Og er en veldig possitiv gutt.

Det høres jo ut som deres barn har ganske så gode utsikter:)

Jeg gikk gravid med en liten gutt, som legene ikke visste om ville overleve fødselen engang(hadde ikke ryggmargsbrokk altså). Han ble ikke så gammel, bare 6,5 mndr.
Men jeg ville ikke vært han foruten:)

Man får styrke til å takle det som kommer underveis som regel..
Det er noe med å ta en ting om gangen, og prøve å ikke bekymre seg altfor mye.
Kirurgene er jo så dyktige idag!

Ønsker dere alt godt!
Håper det går best mulig for dere!

God klem fra ei som vet hvordan det er å gå gravid uten å vite helt hva som venter(",)

Henriette sa...

Nå måtte eg inn og sjå korleis det gjekk med dykk. Leit å høyre at guen har ryggmargsbrokk, men som du seier så er det jo bra at det sansynlegvis er den "beste" varianten. Skal huske på dykk vidare:)

Så nyyyyyydelige muffins du hadde laga til bursdagsjenta. Korleis får du det til???? Skulle gjerne kune diska opp med sånne til neste bursdag.

Ha ei god natt.
Klem:0)

Black Feathers sa...

Jeg syntes at du fortjente den awarden. Jeg har nemlig besøk bloggen din mye dette året, før jeg ble blogger selv ;)
Jeg er jo bare helt imponert over alt du lager og at du har så utrolig mange ideer. :D
Huff ja kakelaging er visst ikke alltid min beste side..... ;)

Emmas Verden sa...

Sender dere varme tanker..Håpet at dere skulle få gode nyheter..Ta vare på hverandre!!!
Klem Anne :)