mandag 6. juli 2009

Endelig kom sommeren hit også :-) Har hatt to fine og varme uker og vi har nytt hvert sekund av det :-) Vært på stranda så og si hver dag :-) Herlig!! men i dag er været snudd... er vel 13 grader ute nå..gått fra 32 grader til 13....brrr.... men litt godt å endelig få sovet godt på natten. Finværet skal komme igjen til helgen å det passer bra :-) Håper dere også har hatt eller har en fin sommer :-) Blir litt lenge mellom hvert innlegg fra meg desverre,men kanskje litt hyppigere nå som været er dårlig :-) Her er bilde av noen av de 20 langstilkende rosene jeg fikk av min kjære for ett par uker siden :-) Nydelige! Og nå henger de gjennværende til tørk :-)
Uteplassen hos oss....savner å ha terrasse!!!!!!! men man får bruke det man har så lenge...til visse får r...æ...v....a si i gir til å begynne å bygge :-) Ratt så jeg begynner selv snart :-) hehe :-)

Ett vennepar av oss har fått en nydelig jente for tre uker siden og jeg sydde ett vognteppe til dem :-) Tror det falt i smak :-) Heldigvis :-)


Her er penskoene jeg brukte som liten jente..var vel rundt 1,5 år :-) Har de til pynt i en hylle :-)Her er en av "funnene" fra peppes :-) en fin og gammel klokke som altså skulle kastes!!???!!
Ha en fin ny uke alle sammen :-)
klemmer ifra Alven :-)
10 kommentarer:

Marias skriblerier sa...

Vakkert vognteppe du har laget, og nydelige roser :)

Datt sa...

Ååå, skjønner godt at det teppe falt i smak, håper noen av mine venninner forbarmer seg over meg også når jeg en gang får barn! :)

Min stil sa...

Hei hei. Syns uteplassen din var kjempekoselig, selv om du ikke har terasse :)
Og så vakre navn på jentene dine. Tirild og Alva var to av mine favoritter når jeg fikk baby, men så ble det da ei lita Amalie.
Ønsker deg en fin kveld.
:) Susanne

ARKinterior sa...

Så skjønt det vognteppe var, ikke rart venninnen din ble fornøyd :) Ja det er så deilig med sommer. jeg har noen jobbedager nå, etter ferien men nyter ettermiddagene og kveldene ute. Fortsatt god uke til deg og dine.

Black Feathers sa...

Nydelig vogn teppe du hadde sydd. Jeg syntes uteplassen din var fin, men skjønner jo ønsket om veranda. He he, noen som sommler med byggingen??

Flott klokke ;)

Ha en fin kveld du ;)

h.espe sa...

Heisann...
Nå er det blitt en stund siden sist jeg var innom deg, og jeg ser jo raskt at her er det bare å sette seg godt tilrette og nyte flere herlige innlegg... :o)

Så skjønt dere hadde gjort det til dåpsdagen. Nydelig pyntede bord og lokale og dåpskjolen var jo bare såååå utrolig nydelig.

Ønsker deg fine sommerdager, og med DEN flotte uteplassen, har du iallfall et sted å nyte de nydelige sommerdagene som helt sikkert ligger fremfor oss...

Stor klem fra Hildegunn

Min stil sa...

Hei. Takk for koselig hilsen. Ang den kåpen jeg skulle strikke til Amalie, mener jeg at jeg fant den i Norsk ukeblad, hjemme hos mamma. Husker ikke når og hvilket nummer, men hvis du vil så kan jeg scanne den og sende den til deg?
:) Klæm Susanne

Solveig sa...

Tittei! Har ikke vært innom her hos deg før. Du har en flott blogg med mange prosjekt - dyktig jente!
Deilig uteplass det der! Skikkelig koslelig. Kjempefint babyteppe også! Titter gjerne innom her hos deg igjen:-)

Klem fra Solveig

Nostalgia sa...

Takk for hyggelige kommentarer hos meg:-)

Det vognteppet var bare utrolig skjønt :-), uteplassen din likeså. Det kommer nok en veranda skal du se. Skjøner du er nok litt som meg ; skulle ha vært på plass igår, hi-hi

Nyt sommerdagen
Klem, Nostalgia

Velkommen til min kreative verden sa...

Jeg har tittet og tittet på den vakre dåpskjolen. Jeg elsker blonder. Den var nydelig!

Du har mange fine bilder. Det er en fryd og se på: )

Tilbake til Rammelim: Jeg selger! Jeg var i Danmark og hentet tidligere i sommer. Jeg skal selge fra nettbutikk fra høsten. Send meg mail, så gir jeg deg flere opplysninger: )