mandag 27. juli 2009

Før/etter og Hunderfossen :-)

Hei :-) Tiril trengte ny pult til skolestart så kjøpte denne på gjennbruket :-)Og slik ble resultatet :-) Ble veldig fornøyd :-) Både Tiril og jeg :-) Tror jeg kommer til å bruke denne fargen til detaljer på badet også :-) Fant fargen i magasinet Bolig pluss :-)Denne hadde jeg når jeg var liten :-) Men den trengte en oppgradering før Tiril skulle få ta den i bruk :-)Og slik ble den :-)Har også laget flere fjernkontrollholdere :-) Legger de inn for salg i nettbutikken
http://alvensnettbutikk.blogspot.com/


Og flere fyrstikkesker har det blitt :-)Liker dette bilde så godt :-)


Her er vi på Hunderfossen :-) bor jo bare en halvtime unna :-) Hadde til og med litt sol :-) Koste oss masse den dagen :-) Ble både raftig,gullgraving,gocart,vikingskip og trollfall :-) og mye annet :-)Ha en flott ny uke alle sammen :-)
Sommerklem ifra Alven

14 kommentarer:

adales verden sa...

Fargen var kjempefin, min Tiril elsker også blåtoner:) (Hun er 11)
Tenk hva litt maling kan gjøre!

Lene sa...

Så flott pulten ble. Trenger en pult til arbeidsrommet. Var jo en ide å sjekke på gjennbruken:-).

Mitt hvite hus sa...

Heisan
Den fargen var kjempefin... sså fint det blir hos Tiril.... kan tenke meg hun gleder seg til å begynne på skolen nå...
Har aldri vært i Hunderfossen...kankjse en gang.... høres ut som dere koste dere...

Klemmer Kerstin

Datt sa...

Så kul kommoden og skrivepulten ble, effektive dere er i ferien da! :D

Guttemamma sa...

Virkelig flotte makeovers!!! Nydelig den fargen der..
Deilig med alt som er gjort, skal male eldstemann sitt skrivebord her og!
Ha en fin da,hilsen fra Anette:-)

Ida sa...

HEIsann vennen!
Som jeg har savnet deg - det er såå ågodt å endelig ha noen minutter foran bloggeverden igjen :-) Har egentlig ikke savnet å blogge selv - men har savnet dere gode venner som jeg har blitt kjent med via her ! Hvordan står det til med der ealle sammen ? Hatt en kjekk sommer? Og selvfølgelig - hvordan går det med skjønne lille Gabriel ?

Var skjedd så mye på bloggen din i det siste - at jeg måtte åpne ett eget vindu for å få med meg alt ! Utrolig flott farge du har valgt på pulten og på kommoden - slike pulter er jo i utgangspunktet stygge (sorry, men sant.. hihi") - men jeg syntes den ble kanonflott i den fargen - tror faktisk også hvitt ville blitt kjedelig! Kommoden er jo lekker - både som rød og turkis :-) Smart den der fjernkontrollholderen altså - kanskje jeg må frem med symaskinen igjen.. :) Utrolig flotte kollasjer fra den fiiine familien din nedover her - både fra hunderfossen og resten av ferien! Gabriel vokser i takt med William ser jeg .. hihi :-) Så skjønn!

Og du - fantastisk flott stoff du har arvet av pappaen din! Helt nydelig - og vesken ble rett og slett LOVELY! Kanonfin :-) Også den flotte kjolen til Alva!Ble så glad når jeg ser du har latt deg inspirere av meg.. THANK U :-) Du har ett poeng i forhold til vaskingen der ja - det har jeg faktisk ikke tenkt på! Hvor kjøper du transferpapir fra ?

Vognteppet du har sydd var også kjempeflott - ser vi har samme smak i stoffer..hihi :-D
Skal si du er produktiv altså- imponert!!!!

Her går no dagene - har vært på sørlandet og litt rundt her på vestlandet - 20.august drar vi til kypros - all inclusive :) Herlig! Litt skeptisk mtp på svineinfluensaen da :-/

Var på 5 mnd kontroll med William i dag - han er blitt stor 9300kg og 69 cm - ruller rundt på gulvet - prater - spiser grøt og sitter snart selv - det var den babyen liksom.. haha!

Håper alt er flott hos dere også! Klemmer fra Ida

Monja sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Monja sa...

Klarte jeg jaggu å slette innlegget mitt her jo, men skulle si at du hadde en super fin blogg som jeg gjerne titter innom igjen...dette var jo virkelig et krativt hjørne:)hilsen fra monja

LIVS LYST sa...

Det er alltid så artig å se før-etter-bilder. Gøy å se hvordan møblene forandres!!

HA EN FIN DAG!
Hilsen Liv

Marias skriblerier sa...

Du er produktiv! Synes møblene du malte ble helt suuuupre! Nydelig den "turkise" fargen :)

Charlotte sa...

Skrivepulten ble kjempefin! Lekker farge! Har en lignende stående og lenge lurt på å male den. Måtte du pusse av all den gamle lakken? Hva slags grunning og maling brukte du?

Ønsker deg en fin onsdag!

Klem Charlotte

Anonym sa...

Heisann:)

Pulten ble FIN!!
Hva heter fargen??

Hilsen Trultemor

Alven sa...

Til anonym :-)

Fargen heter S0530-B30G :-)

Veldig fin :-)

Kaos eller ro? sa...

Åh kor mykje vakkert du lagar. Flotte fyrstikkøskjer. Nydeleg "ny" farge, den likte eg veldig godt. Ja, du er virkelig kreativ